ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

srijeda, 9. ožujka 2016.

(+18) EROTSKA ISPOVEST – Često mi je nedostajalo novca, a želela sam da imam lepu garderobu, nakit… A ONDA SAM POČELA DA SE JE*EM ZA….





Sve je počelo kada sam imala 18 godina. Živela sam sama u velikom gradu. Išla sam u srednju školu. Završna godina. Često mi je nedostajalo novca, a želela sam da imam lepu garderobu, nakit.

Bila sam odlična učenica i spremala sam se za faks

. Jednog letnjeg dana obukla sam kratku suknjicu, obula visoke štiikle, usku majčicu i krenula u lov na muškarce. Bilo me je strah, ali želela sam novac. Nisam čak ni verovala da ću uspeti.

Sela sam na klupu u parku i izazovno raširila noge, prekrštala sam ih, i pogledom streljala muškarce, ali uzalud! Već sam planirala da krenem u svoju bednu sobicu i odustanem od svog plana, kad je pored mene zastao stariji gospodin. Bradat, visok, mršav, skupo obučen, negovanih ruku, naizgled pun para. – Čekaš nekog, – pitao je. – Čekam da me neko pojebe, – rekla sam.

– Da li te je neko do sada pojebao? – pitao je prbližavajući mi se. – Nije niko, a tako bih volela .

– prostenjala sam. – Znači nenačeta pičkica, – zaključio je kroz uzdah. – Aha

. Dal bi me ti jebao? – Pođi u moju kuću pa ćeš dobiti kurac u tu tvoju malu pičikicu, – uhvatio me oko struka i poveo sa sobom. – Treba mi novac

. – Dobićeš, naravno, ali prvo da mi popušiš i da te izjebem, pa ćeš biti nagrađena, nećeš zažaliti. Stigli smo u njegovu kuću. Veliku, bogatu.

Naslonio se na mene otpozadi i uhvatio me za sise. Pritiskao je kurac uz moja leđa.

Bio je tvrd. Strgo mi je majcu i stego za sise, jeknula sam, ljubio me je uvrat i duboko disao, stenja. Zavukao je ruku u moje čipkaste gaćice i milovao mi pičkicu. Svidelo mi se, ovlažila sam.

Gurnuo je prst i ja sam zaječela. Gurnuo me je na krevet. Otkopčao je pantalone i iz njih je ispala velika močuga, uplašila sam se, bio je ogroman. Skinuo mi je brushalter i gaće.

Suknjicu nije. Raširio mi je noge i opet gurnuo prst, vrisnula sam. Gurao je sve brže i brže, svidjalo mi se. – Prvo da mi popušiš.

– zastenjao je i poturio mi kurac iznad lica. Gurnuo ga je u moja usta.

Počela sam da se gušim, zakašljala sam se, gurao je sve do krajnika, čini mi se. – Dobro si pušila, sad ću da te račepim, – stenjao je. Gurnuo je kurčinu u moju pičkicu. Vrisnula sam, zabolelao je, a on je gurao i stenjao.

Vrištala sam, pokušavqla da se pomerim, ali nisam uspevala. Gurao je i gurao, ja sam pod njim meketala kao koza. Krevet je škripao, on me je jebao a ja sam se borila da pobegnem. – Da li ti se svidelo, – pitao je kad je završio.

– Jeste, – slagala sam. Odmah sam pošla iz njegove kuće. Na vratima mi je dao 500 evra! Ej, 500 evra! – Kad opet budeš htela kurca, dođi. Nedelju dana posle prvog jebanja i galantnog dara, odlučila sam da opet posetim starog kuronju.

– Uželela si se kurca? – pitao je čim sam ušla na vrata. Kao da je znao da ću doći. – Jesam

. – slagala sam. Trebao mi je novac. – Hajde u kuhinju, baš sam sebi skuvao čaj.

Hoćeš i ti? Klimnula sam glavom i pružio mi je šoliu toplog napitka. Seo je na stolicu a mene stavio ispred sebe i naguzio me. Povrnuo mi je suknjicu i čačkao po pičkici. – Samo ti pi čaj, govorio je kad sam pokušavala da se pomrim.

– Hajde sad sedi čiki u krilo, – povukao me je prme sebi. Polako sam se navlačila na kurčinu okrenuta leđima. – Tako, tako, – stenjao je dok me je namestao. Posle nekoliko minuta jahanja napokon sam se potpuno spustila u njegovo krilo.

Kurčina je bila skroz u meni. – Mešaj, mešaj mala, mešaj, kurvice, mešaj pičkicom, mmjmmm, vrti dupence, vrti, da ti pročačkam pizdicu lepu, mmmm .

Nije bolelo, bilo mi je lepo, a nisam morala ni da ga gledam, čak ni da razmiššljam šta to radim. Samo sem se podizakla i spustala i osećala kako mi kurac ulazi i izlazi. Pogurao me je da ustanem i stavio na sto. Digo mi je noge i gurnuo ga opet.

Držao me je za tabane i gurao svoju alatku. Moja pičkica je htela još. Bilo je lepo. Dao mi je 200 evra! – Kad opet budeš htela kure dodji, – poručio mi je kad sam ppošla kući.

I tako sam nastavila još godinu dana da posećujem kuratog gospodina koji me je uvek lepo, na kurac, dočekivao i još lepše ispraćao. – Ima jedan moj kolega koji bi hteo da vidi pičku, nije odavno ništa .

Hoćeš li njegovu adresu, pa ga obiši malo, častiće te i on lepo . Čim mi je pomenuo kolegu koji će biti darežljiv prihvatila sam ponudu.

Imala sam već puno novca ali uvek mi je trebalo još. Kod kolege nije bilo isto kao kod mog prvog jebača, bio je mnogo zahtebniji .

Čim sam stigla poveo me je u sobu u kojoj je jedini nameštaj bio veliki krevet. – Svuci se, sad ću ja, – rekao je i izašao. Vratio se posle nekoliko minuta. Gurnuo me je na krevet i odmah zario kurac u moju nepripremljenu pičku.

Vrištala sam, a on je gurao sve brže  i dublje, alo dobro posle nekog vremena mi je i godilo. – Sad se natrti, – rekao je prevrćući me na stomak. – Natrti se, oću da te jebem u dupe malo

. – Ne, ja nisam nikada, ne .

Ma daj samo malo, da vidiš, biće ti lepo, samo ću vrh da umočim . – Ne, ne.

– nisam pristala, a on nije navaljivao, samo mi je gurnuo prst u dupe, gurao je i u pičku, nije bilo loše, ali mi se nije svidelo u dupetu. Opet mi je nabijao kurac u moju pičku i nije bilo loše.

Dao mi je 100 evra! I pošto sam počela da posećujem još jednog matorog kuronju nastavila sam da je jebem sa mojim prvim darežljivim jebačom. Kod njega mi je uvek bilo lepo, jer nije dugo trajalo, a davao mi je mnogo više para nego onaj drugi.

– Ima još jedan moj kolega koji bi te jebao, evo ti adresa . – ponudio mi je i ja sa ponovo otišla kod novog kolege.

Taj je bio potpuno različit od ove prve dvojice. – Jebeš se za pare znači, rekao je umesto dobrodošlice. Posadio me je na kauč i privukao mi glavu ka svom kurcu. – Puši ga, mala, – zapovedio je.

On me je jebao u usta kao ona dvojica u pičku, držao me je za kosu i nije dao da pomerim glavu, samo je nabijao i nabijao. – Sad ću da te guzim, – okrenuo me je na stomak i zadigo suknju. – Sad ćemo da razvalmo ovo lepo dupe, – rekao je. – Ne, – zaječala sam, ali več je bilo kasno, već je svoj tvrdi kurac gurnuo u mje usko dupe.

Bolelo je. Otimala sam se, ali on me je čvrsto držao i gurao kurac, gurao. Ako bih samo malo pomerila dupe kako mu ne odgovara cimnuo me je za kosu i ja sam se vraćala, nasašival ase na kurčinu koja me j probadala. Jebo me je dugo.

Pičku mi nije ni takao, sam mi je dupe razvelio. Nisam mogla da sednem tri dana. Dao mi je 300 evra. Kod njega više nisam išla jer je bio mnogo grub! Ostala su mi dva jebača.

Lepo su mi plaćali. S prvim je bilo lako. On je hteo samo po malo da mu popušim i da jebe u pičku, ali ovaj drugi je često tražio i dupe. Pustala sam ga samo po malo i sada nije bolelo baš mnogo, mogla sam da izdržim, ai dobro je plaćao.

– Sutra mi dolaze neki prijatelji . Da li bi htela da nam pokazuješ pičić dok mi razgovaramo, platićemo ti lepo.

Pristala sam. Nadala sam se da će to biti onaj moj prvi jebač i još neki njemu sličan, pa šta me košta da im malo pokažem pičku kad je toliko vole i kad su je željni, a i verovala sam da će mi lepo platiti. Ušla sam u stan mog drugog jebača. Njih četvorica starkelja sedelo je na kožnoj garnituri i svi su složno zapljeskali kad su me vileli.

– Može striptiz . – zahtevao je jedan od njih.

Tj je bio baš debeo, imao je više od 100 kila. Lagano sam se svlačila a oni su me zvali k sebi. Kad sam ostala gola uhvatili su me izmešu sebe i svi me dirali za sise, dupe pičku. Otkopčavali su pantalone i gladili svoje kzrčine i dlakava jaja.

– Samo budi dobra, pa će nam svima biti lep, jabaćemo te polako, dobićeš nagradu u tu tvoju lepu pizdicu, kako će se samo obradovati. – Uh kako je vlažna, kako željno čeka kurac ova mala pičkica, . – govorio je jedan dok mi je gurao prste u pičku. – A dupence, mm kak se samo širi mmmmmmm.

. Hajde malo, puši ga, dao mi je kurac u usta.

Drugi se približio i poturio mi i svo kurac. Treći je Zabio kurac u moju pičku, četvrti me je držao nagtuženu preko svog krila i čvrsto držao oko stuka. – _ Puši ga , mala

Meša

. Hajde sada moj puši, liži ga, liži jaja .

L Sad ću ja da ti ga gurnem . I tako jedan po jedan su se smenjivali, čas u pičku, čas u usta, čas u dupe.

Jebali su me, jebali, jebali . Pošto su me jebala njih četvorica, nekoliko dana nisam mogla ni da hodam, ni da sednem.

Već sam bila upisala faks pa sam u krevetu učila. Imala sam dovoljno novca dobijenog od jebača, ali želela sa da imam još. Moj prvi jebač mi nije nalazio druge, ali ovaj drugi je s vremena na vreme imao predloge kako da zaradim kintu. – Dođi večeras, – rekao mi je telefonom, – imam ekipu, kockaćemo cele noći, pa da nas malo razveseliš.

Otišla sam u stan kod jebača. njegovi prijatelji su već bili za kockarskim stolom. – hajde Keti srce, skuvaj nam po kaficu, – zapovedio je moj jebač broj dva. Otišla sam u kuhinju, nedugo zatim je došao kod mene.

– Skini se samo u halter i brus, pa nas tako posluži, -zahtevao je, zavlačeći ruku u moje gaće i gurajući prste u pičku, – kasnije ćemo te jebati. Poslušala sam ga. Obilazila sam oko njih, donosila piće, praznila piksle. Kako se kojem približim hvatao me je za sisu ili je zavlačio ruku izmešu mojih nogu.

Stavljali su mi novčanice u haltere. Skroz sam bila ovlažila. – Dođi, popuši mi ga, – zahtevao je jedan od njih. Ja sam se spustila na kolena i on mi je jednom rukom gurnuo glavu na svoj veliki kurac.

ostali nisu obraćali pažnju, mada sam očekivala da mi ga gurnu otpozadi. Kad su završili partiju, jedan mi je rekao da idem u sobu i da ga sačekam. Poslušala sam, jebalo mi se. Legao je na mene i zarivao ga u pičku do jaja, bilo mi je lepo, svršila sam.

Tak što je on završio ušao je drugi i legao na leđa. Dignutim kurcem je mlatarao. – Hajde da me malo jašeš, hajde, , , Uzjahala sam ga i tako sam skakala po njemu jedno pola sata, već sam se bila umorila. Treći je došao i sačekao neki trenutak, – Dosta si je jebo, daj malo meni, – prekinuo je svog kolegu.

Taj je bio debeo i širok u kukovima, pa kad me je račepio samo noge što mi nije polomio. Ali imao je dobro spreman kurac, dopao mi se. Na kraju je ušao i moj stalni jebač, domaćin. – Sad će čika da te izjebe, ali onako kako valja.

Dosta para si dobila, a daću ti još, samo se natrti, hajde naguzi se da ti ga nabijem u dupence . – Nemoj u dupe, nije mi lepo.

– Daću ti još para, daj mi dupe, ovi bilmezi su ti razvalili pičku, neću da te jebem u tako rastegnutu, daj mi tvoje malo dupe

. Digao mi je noge i zario kurčinu, u dupe, zario duboko, ne kao prvi put već snažno, zario do jaja. Jebo me je jebo, a ja sam vrištala, vrištala, otimala se. Ostali su ušli na vrata, – Šta joj to radiš pa se toliko dernja? – Ne voli u dupe! – stenjao je ovaj ne prestajući da izvlači i uvlači kurac u moje usko malo dupence.

Ostali su se nasmejali i izašli. Kasnije, kad sam mislila da je gotovo opet je ušao jedan od kockara i naredio mi da se naguzim. Ugurao je kurčonu u moje dupe, zatim u pičku i tako naizmenično. Za njim je došao još jedan, pa još jedan i opet sam bila u rendaljci.

Jebali su me, punili mi usta kurčevima. Nagradili su me s dosta para. Dali su mi 500 evra! I dalje sam s vremena na vreme odlazila kod mog prvog jebača, on me je najbolje nagrađivao. Nije zahtevao mnogo, samo bi me naguzio i nabio kurac u moju pičku.

Ali moj drugi stalni jebač je uvek imao ponude, – Imam jednog prijatelja, starac, ne može da te jebe, ali voli pičku, pa otidni malo do njega, nek te pomazi, dobro će ti platiti. Otišla sam kod starca. Sedeo je na krevetu i nije mogao da se pomeri. Pustio je muziku i tražio da izvedem striptiz.

Dodirivao mi je sise i pičku, milovao je i mulao kako je lepa. Pojavio se neki mladić na vratima, – Ovo je moj komšija, on će da ti da kurca. Dodji komšo, vidi kako joj pičić radi, daj joj kurčinu, nabi joj ga, traži kurac a ja nemogu da joj dam, dođi jebi joj pičkicu

. Mladić je bez reči prišao i najpre mi gurnuo prst u pičku, zatim u dupe. Matori me je držao, a mladi gurao kurac u pičku. Starac mi je razdvajao pičku i gurao prste pored mladićevog kurca, – Jebi je, gurni joj ga jače, – naređivao je, – gurni joj ga sad u dupe.

Razdvojio je moje guzice i napravio mladiću prostora za kurac. Ugurao ga je u dupe. Starac je dohvato vibrator i nabio mi u pičku. Tesali su me, tesali, tesali, vrištala sam dok se kurac do jaja zabijao u moje dupe koje nikako nije htelo da popusti.

Posle toliko kurčeva ostalo je usko i suvo, ali jebači su hteli da guraju. – Ne deri se kurvo, jebali su te svi redom šta glumiš nevinašće, – stenjao je mladić ne prestajući da me jebe. – Neka je nek vrišti, lepo joj je, voli kad joj ga nabijaš, voli ona kurčine, voli

. Moj jebač mi je predložio da idem kod njegovog prijatelja u jednu evropsku metropolu gde je ovaj imao noćni klub. Zvučalo je primamljivo, za tri noći bih zaradila puno novca. Pristala sam.

Klub je bio pun muškaraca. Plesla sam oko njih, lagano se svlačila, ali nisam dala da me dotaknu. Stavljali su mi novčanice u gaće i držali se za dignute kurčeve. Pred zoru mi je šef objasnio da treba da dođem na binu i da će biti cenkanje za pičku.

Ja sam stala na binu i stenjala, milovala pičku, vrtela se i gledala potecijalne jebače u oči. Šef je dao ponudu, svi su se javili. Svi su želeli da me jebu. Povisio je cenu i vrlo malo njih je odustalo.

Dostigli smo neverovatno visoku cenu ja i moja pička. Dobio je jedan debeli, ćelavi kuronja. Prišao mi je i poveo me u sobu koja je služila za jebanje. Ostale devojke su već bile po svojim sobama s kupcima, jebali su ih i pušile.

Čulo se stenjanje i po neki vrisak. Moj ćelavac čiji je kurac već bio dignut guruo mi ga u usta dok sam ja sedela na krevetu. Ništa neobično, radila sam mnogo puta, ali toliko para za moju pičku, neverovatno. Pošto sam dovoljno pušila seo je i posadio da ga uzješem.

Kurac je odmah prodro u pičku. Jahala sam kao mnogo puta do tada, posle me je okrenuo na leđa noge mi raširio i gurnuo kurčinu u dupe. Za toliko para nije velika žrtva, gurao je gurao, ali opet se vratio na pičku, ponovo me natrtio i jebao u dupe, ja sam mešala što sam najbolje mogla jer trudila sam se stvarno da opravdam toliku cenu. Za ta tri dana sam dobro zaradila, a jebala su me samo njih trojica.

Svi matori, ćelavi, ali puni love. Svake noći po jedan me je dobijao na licitaciji. Gazda je bio zadovoljan, jer je i njemu ostalo dosta novca od mojih jebača, predložio mi je da dođem ponovo. Vratila sam se srećna u svoju zemlju.

Pička i dupe me nisu boleli. Nekada sam primala po petoricu za veče, tako da ovo za mene nije bilo previše naporno

0 komentari