ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

srijeda, 16. studenoga 2016.

22222
Zove mene cura da dođem na večeru i upoznam njene. Ja se sredio mrišim na sve strane. Auto prao dva sata. Caklim se ko staklo. Ko da idem kod Obame na večeru. Došo ja do kuće izlazim van vidim prozor otvoren i čujem joj oca kako viče. Kad će više taj majmun gladan sam. Ja pozvonim svi me dočekaju kod vrata. A ja mrtav ladan, majmun je stigao.. čovjek nije rječ progovorio više..


  Izvor:www.ispovesti.com
6666
U vezi sam s curom evo sutra je 4 mjeseca. Naravno red je da je upoznam sa svojima i kažem ja njima da se malo srede da ne budu u staroj i prljavoj odjeći popodne jer ću dovest curu. I tako ja uzalim, otvaram vrata pričam njoj o njima i prilazi prvo stari u odjelu s kravatom i cipelama, a stara prilazi u haljini za vjenčanje. E ako me nakon ovog nije ostavila, neće nikad.



 
izvor: komicnistatus.rs
kkkk
Desilo se nešto što bih najrađe zaboravio. Obično prije kupanja najavim svima da se kupam ako neko treba u wc jer ostajem dugo. Ovaj put to nisam naglasio. Pošto imamo tuš kabinu kroz koju se silulete samo naziru, ali se ne može jasno vidjeti osoba tako u pola šamponiranja mi baba upada u wc (zaboravio sam se zaključati). Iako znam da me ne može vidjeti unutra isfurano stojim, ne pomičem se i čekam da izadje da nastavim. Ona usporena… nikad… zainterisuje me šta toliko radi i počnem da pratim. Prvo je nešto prebirala po mašini za veš a onda je kulturno samo zadigla suknju i sjela na wc šolju. Tada sam saznao da uopšte ne nosi gaće. Ali to nije sve. Nakon obavljene nužde, uopšte nije koristila papir. Samo je ustala, spustila suknju, pustila vodu i izašla. Naravno, ugasila mi je svjetlo jer me uopšte nije skontala unutra. Ostao sam u šoku. I sad sam.
s-2-568x381
Došao sam mrtav umoran iz treće smene, zaključao sam kapiju i ulazna vrata kuće, nisam ni doručkovao i odmah se zakucao da spavam.

U sred sna čujem korake po dvoristu i dva muška glasa, proboravim se malo i vidim da mi se nije učinilo. Uskoro mi zvone na vrata, otvaram a ispred mene stoje dva konja od po dvadesetak i nešto godina, malo mlađi od mene, drže telefone i jedan me pita da uđe da uhvate pokemona. Tog što me pitao sam razvalio šakom, a onog drugog sam stigao kod kapije i izudarao letvom.

Slomio sam im telefone i sad me čeka suđenje zbog napada i nanošenja lakih telesnih povreda. Nije mi uopšte žao, platiću kaznu ali to me neće sprečiti da izlemam opet nekoga ko mi uđe u dvorište da traži pokemona a ima više od 18 godina.

Ja imam 19 godina,visok sam,lepo gradjen i sto je najvaznije veoma obdaren(20 cm).Uvek su mi se svidjale devojcice,ali i decaci.Kao klinac sam mastao da imam i zenu i muza i da tako zivim,mislio sam da sam bolestan,i da sam jedini na svetu koji tako razmisljam,ali od 1999 i od kad imam internet shvatio sam da bi*ex populacija postoji i da nisam jedini koji tako misli i koji ima takva zadovoljstva. Sasvim slucajno pre jedno 4 godine,bio sam kod drugara koji ima ista misljenja kao ja po tom pitanju,ustvari nasi odnosi su poceli prvo kao vacarenje i vatanje za bulju kad smo sami,u pocetku sam negodovao ali sam u sebi uzivao.Posle smo napredovali,tako sto smo poceli jedan drugom da dr**mo dok gledamo po*no filmove koje smo iznajmljivali po video klubovima.Sve se svodilo uglavnom na to d**anje,mazenje,drzanje za ruku,poljubci u telo,lizanje tela,ali nismo bili toliko hrabri da odemo dalje od toga. Medjutim pre jedno 2 ipo godine prvi put smo pu*ili jedan drugom i od tada p**enje reodvno upraznjavamo,a od pre godinu ipo dana poceli smo i da se je**mo u bulju,a pocela je da se javlja i neka emotivna veza izmedju nas dvojice,nismo bili zvanicno u vezi,ali neka ljubav je ocigledno pocela da se javlja,pa nije ni cudo toliko godina smo imali s*x.Poceli smo naravno kad smo sami da se lju*imo u usta i to s’jezikom,da se “zaljubljeno” gledamo da se zajedno kupamo… ali i ja i on smo imali devojke u to vreme kao i sada.Letos smo bili sa devojkama koje su i medjusobno najbolje drugarice,pa je bila fora 2 najbolja druga setaju najbolje drugarice. Dogadjaj koji cu opisati i koji je kulminacija moje bi*ex orijentacije desio se letos. Bila je topla noc,moji su otisli u selo na vikend,naravno pozvao sam svog druga da spava kod mene nisam ni slutio da ce ta noc biti nezaboravna.On je dosao,kako u hodniku nije bilo nikog lupio mi je jednu socnu pu*u,uveo sam ga u stan drzaci ga za ruku.Kao i uvek sedeli smo jedan do drugog,mazio sam mu butinu,i ljubio ga u nejgove lepe prste,on mi je priznao da mu je lepo samnom ali da bi bilo lepo da nas se**ualni zivot malo obogatimo.Na sta misli ,pitao sam ga.Mislio je na nase devojke i na s*x u cetvoro!K**ac mi se odmah

  nadigao,kako sad to,sta ce da misle,sta ako slucajno ne prihvate pa posle po carsiji da pricaju da smo nas dvojica pederi,da li vredi toliko rizikovati obraz zbog bogatijeg sek**alnog zivota.Vredi.Pozvao sam moju devojcicu na mobilni i rekao joj da dodje kod mene imam iznenadjenje za nju.Nisam znao kako drugacije da nastupim s’obzirom da je ona devojka iz veoma konzervativne patrijarhalne porodice veoma konzervativnih shvatanja(jos uvek nisam imao s*x sa njom a godinu dana smo u vezi).Moja devojka je godinu dana starija od mene ali se to u njenom licu nikako ne bi reklo naprotiv izgleda kao da je nekoliko godina mladja od mene,grudi su joj male i cvrste,ruke nezne i slatke,nosi malo konzervativniju garderobu nikad je nisam video provokativno obucenu,ama ni malo,veoma je patrijarhalno vaspitana.Uvek na temu o se*u razgovor je odmicao na neku sasvim drugu stranu,bio sam vise puta u dilemi da li da uopste vise budem sa njom u vezi posto mi ne treba devojka sa kojom ne mogu da imam s*x pre braka. Od mog druga devojka je puno drugacija,ona voli da izlazi,veoma je otvorena,nasa je generacija,uvek je provokativno obucena,a tako se i ponasa,veoma je s*xy,ima dugu kosu,veoma lepo lice,sa puno kozmetike. Drug je poslao sms svojoj devojci da dodje kod mene,s’obzirom da organizujem intimni party za najbolje drustvo. Posle nekih pola sata obe devojke su stigle.Nisam znao kako dalje,mislim sta uraditi,da bi ih naveo na s*x.Potpuno ne planiram sled dogadaja je izgleda bio najbolje resenje,negde oko ponoci poceo sam da vrtim kanale na satelitu i tako sam nabasao na neke pornografske soft core programe,znaci striptiz dok na dnu ekrana idu sms poruke,nesto kao kod nas sto rade tv stanice.One su odmah rekle ma menjaj to,kao stavile su ruke preko ociju,ali mi nismo hteli da menjamo,ubedjivali smo ih samo malo samo da 5 minuta vidimo,pocele su i one da gledaju i da komentarisu devojku koja je radila striptiz.Drugar mi je pokazao rukom da je sada pravo vreme za pocetak,ili predigru kako bi s*x bio kulminacija danasnje veceri.Stavio sam ruku na drugarovu butinu i nezno ga mazio priblizavajuci se njegovom nabreklom ku*cu koji se jasno iscrtavao na pantalonama,moja devojka me je pogledala i veoma ozbiljno pitala sta to radis.Moj odgovor je bio to sto vidis,kad mi vec ti nedas on ce mi dati,ona je


zatim rekla nije tacno da ti nedam,i bacila mi se u zagrljaj i pocela je da me ljubi po vratu i licu.Za to vreme ja sam druga cvrsto drzao sa njegov na*rekli ku*ac koji se ocrtavao na pantalonama.Njegova devojka je htela da mi skolni ruku medjutim ja to nisam dao a nije ni on samo ju je pozvao da dodje i da nam se pridruzi.Devojke su na dosadasnje dogadjaje veoma dobro reagovale.Pocelo je skidanje skidali smo se medjusobno.Ali umesto da krenemo da se je**mo sa devojkama nas dvojica smo se okrenuli medjusobno i krenuli da se vatamo i da se medjusobno pipamo sa kur**vaima.Devojke su gledale sablaznjeno,pa vi ste pederi,su rekle sa osmehom na licu ocigledno da se i one pale na homice kao sto se muskarci pale na lez*ejke,pocele su da dr*aju pi*ke i da se drze za bradavice,ja i drug smo se ljubili,jezici su nam radili,bili smo zagrljeni,pravi zaljubljeni momci.Osetio sam nezan dodir za g**u,to je bila moja devojka,ljubila je moja razvijena ledja spustajuci se do bulje,pocela je da mi li*e du*e,uzivao sam dok se ljubim sa najboljim drugom i dok mi devojka lize bulju,nejgova devojka je sedela na kaucu i samozadovoljavala se prizirom.Sageo sam se i poceo sam da pu*im ku**c svom najboljem drugu,dok me je devojka vatala za ki*u i pokusavala da ga dr*a.Sad nam se pridruzila i njegova deovjka kojoj je moj drug nabijao prst i pi*ku,tako da smo se sada po prvi put je*ali u cetvoro,ono sto smo i zeleli. Faza dva je ubrzo krenula,natrtio sam se i drug je poceo da me je*e u du*e,Osetio sam njegov veliki ku*ac u svom du*etu dok je leva si*a moje devojke bila u mojim ustima.Njegova devojka je lizala nekako moje du*e i njegov ku*ac dok me je*e.Uzivao sam.Nije hteo da mi svr*i u du*e,zatim sam ja je*ao moju devojku u p**ku a pu*io drugu,i tako smo se smenjivali sve do ranih jutarnih sati.Ovo je definitivno pocetak jedne divne b**ex veze,sada se povremeno sastajemo ovako cetvoro i orgijamo po celu noc


Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila. Dobila je posao u jednoj kladionici, a novac je počeo da pristiže. Bakšiši, čašćenja, plata, ma sa svih strana. Počelo mi je biti sumnjivo, da ima svakodnevno toliko bakšiša.Nisam se nikada kockao, ali po pričama više s gubi nego dobija, a moja žena je svakodnevno dobijala BAKŠIŠ. Jutros sam slučajno trebao do grada i odlučio sam se da posjetim moju suprugu na radnom mjestu. Bilo mi je čudno obzirm da kladionica radi od 10 sati, da je još uvijek bila zatvorena, a bilo je 11sati i 10 minuta. Izmakao sam se u obližnji park i sačeko da se kladionica otvori i nakon nekih 15-ak minuta moja supruga je otvorila kladionicu iz koje su izašla dva starija muškarca.Odma mi je bilo jasno, ali sam ostao miran i staložen. Ušao u kladionicu, lijepo je pozdravio i kada sam je htio poljubit nije dozvolila, kao ne smije na radnom mjestu. Pitao sam je otkud je bilo zatvoreno, a ona mi odgovorila da je bio šef i podizao sistem u računaru. Kada sve saberem, znam i šta i koga je podizao, znam da je jed nju podizao, a drugogo ona, zbog čega se i nije željel poljubiti. Ali nakon što sam dobro razmislio, ma neka se PIPA sa kim hoće, boli me KITA, dokle god donosi “bakšiš” kući. Njena sramota nije moja…

U 21.godini,pocela sam kao student da radim kao dadilja, jednom coveku koji je na zalost postao udovac.Pocela sam da cuvam njegovog sina kada je imao svega tri mesesa.Bebi sam nekako odgovarala,prepoznavala je moj glas,vezivao se za mene. I sve vise sam provodila vremena sa njima.Zaljubim se u tog coveka,cak mi bude i prvi sa kojim sam spavala.Nakon faxa mi smo se vencali.Njegov sin me zove majkom i ja zivim za njega.Medjutim, nakon 9god,dogodi se nesreca i ja postanem udovica. Bila sam neosporni staratelj,a ni moj sin nije zeleo da se odvoji od mene(ja nisam htela dacu zbog njega). Ja radim u Rusiji kao inzenjer,sin je naravno krenuo sa mnom.Ali njegovi baka i deka mene pljuju i svasta trpim.A ja zivim i stvaram za njihovo unuce i on ima SVE


Imam 30 godina i vec vise od 5 godina sam se*sualno neaktivna. Nije mi toliko smetalo do pred par mjeseci.Sva ta sek*ualna energija koja se nakupljala u meni bila je sve jaca i jaca. Ni samozadovaljavanje nije pomoglo. Jednog dana puko mi je film i angazirala sam prijateljicu koja ima jako velik krug poznastva i prijateljstva da mi nabavi dvojicu mladica koji su spremni na se*s za placu sa prilicno zgodnom 30.godisnjakinjom.Samo se nasmijala i rekla nema problema, ali sta ces placati kada su ti se i sami nudili a ti ih odbijala. Rekla sam da to zelim, da me to pali i zelim se*s sa dvojicom koji nikad nisam isprobala. Rekla je da nema problema i da cu sad sve godine da nadoknadim….
Vec kroz dva dana nazvala me i rekla da se pripremim na vece dolaze mi dvojica studenata, koji su odusevljeni. Em ce **ati em ce biti placeni za to. Bila sam i ja odusevljena. Okupala sam se, depilir*la i bila sam kao beba. Vrijeme mi je sporo prolazilo. Napoko se zacula zvono na mojim vratima. Duboko sam uzdahnula da smirim uzbudenje i otvorila. Na vratima su stajala dva zgodna i prelijepa momka. Cim sam ih vidjela ovl*zila sam se. Jedan je bio crn i razvijen, ocito posjecuje teretanu, a drugi vitak i smed. Osmjehnuli su se kada su me vidjeli imala sam obucenu prozirnu spavacicu sa dubokim de*olteom. Moram se pohvaliti da sam blagoslovljena bujnim grudima. Dobar dan…Mi smo…ja sam Marko, ovo je moj prijatelj Bojan…prestavio se crni..Pozvala sam ih u stan i zakljucala. Zar je moguce da takva koka placa za s**s. pitao je Bojan odmjervajuci me.

Sve je moguce..rekla sam i posegnula za novcanik…Izvadila sam puno novca. Evo sta mogu dobiti za ovo?pitala sam. Isuse…bio je njihov prvi komentar… Za to ces biti tretirana kao Bozica, rekao je Marko. Uhvatio me za ruku i odveo u sobu. Polako mi je skinuo spavacicu i ostala sam g*la…nisam imala nista ispod…Polegao me na krevet i njezno poljubio u usne, a Bojan se spustio izmedu mojih nogu….Dirao je njezno i polako moju obrijanu a nap**enu pi**u…Udzahnula sam i zatvorila oci, a Bojan ju je jednim dugim lizom poli*ao na sto sam ja ciknula…. Marko mi je njezno lizao brad**ice, a Bojan klitoris….Kako dobro mirise tvoja pi**a…dahtao je Bojan…Marko je bio zanesen mojim grudima… A ja sam lebdjela… Duboko sam disala i prela poput mace… Bojan je poceo gu*ati najprije jedan prst, pa drugi u moju vlaznu p**ku i cijelo vrijeme liz*o mi je klit**is,,,tada sam izgubila kontrolu…Stisnula sam cvrsto plahtu i pocela jecati i stenjati…. Marko se nije odvajao od mojih **sa…. Aaahhhh…ah…oh…oh Bozeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! zavristala sam i stresla se u naletu org**ma… Kada sam se smirila zamijenili su mjesta… Uh kako je Marko dobro li*ao… Bila sam u transu, a oci su mi se punile suzama…. Svr**la sam dva puta od njegovog lizanja i diranja moje nap**ene pi*ke…I jos se nisam ugasila…. tada su se njih dvojica pocela skidati… Uhvatila sam ih obojicu za ku**eve koji su bili ogromniiiiiii….i pocela ih dr*ati i palcem prelaziti po g**vicu..Markov g**vic je bio ogroman, bas kao i ku**c..velik i debel..Bojanov je bio nesto tanji, a tako cvrst i tvdr… Zgrabila sam Markov k**ac u usta doka sam Bojanu dr**la…. Marko je pocxeo dahtati i

stenjati, a ubrzo mu se i Bojan pridruzio…. Marko mi je s**sio po ustima i polizala sam to, a zatim sam pocela Bojanu pustiti dok ga je Marko d**ao…. Kada je i Bojan sv**io njezno su me polegli… Bojan je klekuno iza mene i gnjecio mi s**e, a Marko je podigao moje noge i svojim tvrdim ku**em prolazio po mojoj pi**i..Stenjala sam i drhtala… Daj mi ga…. J*bi me…. molila sam ga jecajuci… Poceo ga je polako gurati..Osjetila sam kako me siri i prodire u mene… Uh koji osjecaj…Zatvorila sam oci i stenjala i jecala…Usao je bez problema jer sam bila toliko vla*na i mokra… Ahhh…uzdahnuo je i snazno ga nabio… Ciknula sam a on ga je izvadio do pola i opet snazno vratio… poceo me je**ti svom silinom, i bez milosti…gurao mi ga je do kraja, snazno i strastveno….Jecala sam, tresla se i vristala od uzitka kakav samo k**ac moze pruziti …Bojan je cijelo vrijeme mijesio moje s**e…Bila sam mokra od znoja,,,, Pocela sam i plakati kada sam osjetila da mi se blizi vrhunac…Tooo markoo..aj Marko…aahhh….aaajjjjj….zavristala sam a on je usporio… drzao ga je u meni d**a sam svr**vala kao luda….Kada sam se smirila podigao me i okrenuo na koljena..Nabijao mi ga je od iza dok sam ja pu**la Bojanu…opet sam vristeci svr**la..Ubrzo je i on poceo urlati i sv**io je po mojoj g**i…. legao je da se odmori a Bojan je nastavio…Uh kako je bilo dobro….Nabijao ga je snazno i do kraja…. Tvrdi ku**c nisam imala u pi**i…Sv**vala sam mahnito i ludacki…
Kad je Bojan sv**io ja sam uzjahala na Marka…. Skakala sam po njemu, stenjala i jecala…I naravno vristala kako nikada nisam prije…
Dugo nam je trebalo da dodemo sebi…Ja sam bila izjeb**a kao nikada u zivotu i osjecala sam se sjajnooooo!!!!
Dala sam im novac, a Marko me pogledao… Malena mozemo ovo ponoviti i bez placanja ako se slazes… Bilo je sjajno..rekao je…Naravno!! odusevljeno sam pristala… I ponovilo smo..ali o tome drugom prilikom. U zivotu nikada nisam bila sretnija..jer drugi put sam s njima probala sam i nesto novo….


Trudim se iz petnih žila ne bi li nešto poje*ao ali mi ne ide za rukom. kao i svi moji drugari ponekad se hvalim da sam je*avao tamo neku kod rodbine u Novom Sadu, te neku u Zrenjaninu i tako dalje, ali sve su to izmišljotine i maštarije koje vama priznajem. Svi moji drugari imaju slične priče tako da smo svi pravi je*ači ali niko od nas nije umočio. Prećutno slušamo priče svakog od nas i niko ne pokušava da isteruje istinu.
I onda jednog dana… Bliži se početak nove školske godine, poslednje dane raspusta provodim sa mojim drugarima na bazenu gde intenzivno šmekamo pi*ke glumeći frajere. Kada smo naparili oči i završili bezuspešno sa našim frajerisanjem pošli smo kući. Ispred kuće me je zatekao neki nepoznat automobil subotičke registracije, a u kući gosti. Tetka Ana i tečo Gabi, tatina sestra od ujaka koje sam jedva poznao pošto se nekoliko godina nismo videli. Nakon uobičajenog pozdravljanja tetka je primetila da mi je šorc mokar na šta sam joj ja brzopleto objasnio da sam obukao šorc preko mokrog kupaćeg kostima, tako da je izgledalo kao da sam se upišao. Otišao sam u svoju sobu i sa vrata skinuo i šorc i kupaći, te golišav po plakaru tražio drugi šorc.
U polumraku zbog spuštenih venecijanera jedva sam ga našao i obukao. Podigao sam venecijanere, dnevna svetlost je zapljusnula u sobu a sa kreveta moje sestre su me gledala dva predivna plava oka ispod crne razbarušene kose. -Ćao… – pospano je procedila. -Ćao…- smušeno sam odgovorio razmišljajući koliko je budna i da li je videla moje nudističko šetanje po sobi.
Njene crte lica su mi bile poznate. -Angela, pa to si ti!!! Setio sam se da tetka ima ćerku koju sam davno video i jedva sam je prepoznao. Za večerom sam zaključio rzlog njihove posete. Angela se upisala na fakultet i treba da provedu nekoliko dana koda nas kako bi našli stan i spremili je za studije.
Tad sam je prvi put video kao odraslu devojku i mašta mi je odmah proradila posmatrajući je kao dobru pi*ku spremnu za je*anje, ali vrlo brzo je proradila savest te sam odagnao te nemoralne misli. Pa ona mi je ses*ra! S obzirom na raspored prostorija zaključio sam da će Angela morati da spava u mojoj i sestrinoj sobi koja se još uvek baškarila u Budvi sa svojim dečkom. Krajičkom oka da niko ne vidi sam odmeravao Angelu i shvatio da je neverovatno ljupka, zgodna. Kroz priče sa roditeljima povremeno me je pogledala što je u meni izazivalo nervozu.
Nakon evociranja uspomena iz mladosti i prepričavanja raznih dogodovština matorci su otišli na spavanje a ja i Angela smo ostali da odgledamo film do kraja. Sitni ati su učinili svoje , tako i da su urednici TV programa pustili neki film u kojima je bilo scena sa ero**kim nabojem, što je moje medjunožje propratilo ukrućivanjem koje sam vešto prikrivao TV programom. Pred kraj filma mama je ušla i zatvarajući prozor rekla da idemo spavati pošto se sprema oluja. Bez pogovora smo ustali i krenuli, ja u sobu a Angela u kupatilo.

Spolja je odjekivala grmljavina a munja je obasjavala unutršnjost sobe. Kada se pojavila na ulazu sobe bljesnula je munja i obasjala njeno vitko telo koje je prekrivala belom majičicom na bretele i malim tek vidljivim gaćicama. Zaletela se i uletela kod mene u krevet. – Braco, bojim se….
Tutanj grmljavine prolomio se iz vana, a meni u glavi je odzvanjalo šikljanje krvi po mojim venama. Dodir njenog tek istuširanog hladnog tela dodatno me uzbudio u mojim ga*ama je bilo sve manje mesta a ona se meškoljila i sve više se uvlačila meni u krilo otežavajući mi već nabreklu situaciju. Toliko mi je nabreka da sam počeo osećati bol. Pravdajući se da idem na WC sam iskočio iz kreveta i za tili čas se našao u kupatilu dr*ajući.
Bilo je potrbno dva. Tri put da prošetam kožicu pa da počnem obilno svr**vati. Mlaz hladne vode mi je pomogao da smirim mog nestaška. Vratio sam se u krevet i osetio njen poljubac na mom licu.
-Budalice jedna. tiho je prošaptala i okrenula se. Bio je to običan poljubac ali je meni uneo nemir, nevericu i uzbuđenje. Brzo je utonula u san dok sam se ja borio sa svojim ero*skim mislima i moralnim dilemama.
Probudio me nežni glas Angele. – Ustaj spavalice na pi*anje, vidi koliko ti je nab*ekao! Pogledao sam prema dole i video nab**kle obrise mog ku*ca kroz tesne gaćice. – Ne mrdaj. Skoro zapovednički mi je rekla.
– Sami smo. Sinoć si me zaje*ao, ali sad nećeš batice. Vragolasto je rekla mazeći me po gru*ima. Polako je spustila ruku na moj nabrekli ku*ac i počela ga trljati preko gaćica.
Osetio sam bol jer su gaće bile tesne a on je hteo da eksplodira. Svukla je gaće a ku*ac mi je iskočio kao a je na federima bio. Zacila je sa sebe bade mantil, bila je gola, oči su mi upijali svaki centimetar njenog golog predivno izvajanog tela. Si*e su joj bile ko dve dinje na**ekle a bra**vice su stršile ko dve antene.
Pi*ić je bio obrijan u mali trokutić iznad početka proreza. Srce mi je tuklo ko ludo a nedostajalo mi je kiseonika te sam počeo sve dublje da dišem. -Batice nemoj da se bojiš. – Seko….
-sa strahom sam uspeo da izustim. Jedom rukom me je gnječila ja*a dok je drugom usmeravala ku*ac u svoja usta. Gledao sam sa nevericom, sav u transu, mislio sam da sanjam i onda sam osetio toplinu njenih usana na mom gla*iću. Polako je nestajao u njenim ustima.
Hteo sam da vrištim od sreće i zadovoljstva. Počela se nabijati ustima na tvrdu ku***nu dok su meni hiljade trnaca prožimali čitavo telo. Bio sam pri kraju i jedino što sam uspeo da izustim je bilo; – aaaa……. Ideeeeeee…….

Telo mi se grčilo a iz jaja mi je ko iz vulkana eksplodirala sp**ma direktno sestri u usta. Na moje iznenadjenje ona je bez isputanja primila svu spe**u u svoja ustta i cedila zadnje kapi iz mojih ja**. Grčenje tela me je toliko izbezumilo da sam mislio da ću se onesvestiti. Nakon par sekundi sam osetio olakšanje i tup osećaj u kurcu koji je još uvek stajao uspravno ko obelisk pred belom kućom.
Pred očima su mi se pojavila dva prelepa oka moje seke a zatim jedan dugi vl*žni poljubac. Jezici su nam se isprepletali i osetio sam slankast ukus moje spe**e sa njenih usana. Nisam obraćao pažnju, to je bilo moje prvo iskustvo da mi neko pop**i kurac. Osećao sam se ponosno, muževno, srećno ….
. kako da vam kažem… bio sam u raju.
– J**i svoju seku…. -prošaptala je uzbudjeno. Za sekundu sam bio na njoj, medju njenim nogama, veštim pokretom ruke je usmerila gl*vić na svoju ru*icu. Počeo sam da polako klizim u nju, osećao sam kontrakciju njenih mišića.
Hteo sam da ovaj trenutak večno traje. Ugurao sam joj celog, osetio sam toplinu njene pi*kice i stezanje mišića. Zastao sam za trenutak, da bi bio siguran da ovo što mi se ne dešava nije san. Bio sam budan, bio sam u njoj, prvi put mi je žensaka p**ila, prvi put je moj ku*ac u p**ki, JA prvi put je*em.
Rukom sam počeo mesiti njene tvrde s**e, bra*avice su joj štrčale i na svaki moj dodir je uzdahivala sve jače i jače. Nesvesno sam već počeo da se izvlačim i uvlačim u nju svojim nabreklim ku*cem što je ona prihvatila nabijajući se na njega davajući mi ritam. Počeo sam ponovo da se gubim od sldostrašća, privukla me i počela mi ljubiti ušnu školjku što je u meni probudilo i poslednji uspavani atom tela. Drhtao sam, stenjao, zabijao se u nju.
Ona je dahtala u moje uvo, gurala jezik, grickala ušnu školjku. Mutilo mi se u glavi. Sad…. Sad….
. Sad…. Sad… odzvanjao mi je njen glas u ušima. Ko razjareni bik sam počeo svom silinom i snagom da se zabijam u nju.
– Saaadaaaaaaaaaaaa…………………… vrištala je, zarivajući mi nokte u leđa. Ovo je bio vrhunac. Video sam zvezdice, tup bol u potiljku i onda uz prasak sam izlio spe**u u njenu pi*kicu. Ispuštao sam neartikulisane krike i pokušavao da dod

ispovesti.com


Dolazi spremna sam ” bila je poruka koja me probudila tog nedeljnog jutra. Ta poruka bila je od devojke sa kojom se cujem pola godine preko neta. Odma sam nazvao druga da mu trazim novac za put i kljuceve od stana sobzirom da je Ivana bila iz budve a ja iz pg. Kada sam dosao kuci setio sam se njene recenice da voli da p**usi samo obrijane i pre nego sto sam krenuo otisao sam da ga obrijem nadajuci se iako ce biti prvi put da se vidimo da ce makar panuti pu**nje. Kada sam krenuo poslao sam joj poruku da bude spremna za sat ipo i da me ceka na stanici i objasnio joj u kojoj sam odjeci da bi me prepoznala. Kada sam usao u autobus vidio sam da je poluprazan i otisao sam u gornji deo zeleci da na miru razmisljam o susretu koji me ceka. Dok sam putovao razmisljao sam o Ivani jer sve sto sam znao je da je starija od mene 3 godine tj da ima 30 godina da je visoka 170 grudi dobra trojka a za du*e, sobzirom da je znala da je to moj omiljeni deo tela kod zena, je rekla da to sam procenim kada je vidim. Uzbudjenje je bilo veliko jer dugo je trebalo da pristane da se vidimo sobzirom da me nije poznavala. Tokom puta sve vise razmisljajuci o njoj i o nasem susretu k**ac je poceo da bude sve kruci a sobizrom da nisam imao s*x od raskida sa devojkom zelja je bila sve veca. Posto nije bilo nikog u tom delu autobusa izvadio sam ga i polako nadr**vao zeleci da bude spreman za akciju ako dodje do nje. Kada sam stigao na stanicu pozvao sam je:

– Gde si ? pitao sam je.

– ,, Odmah iza tebe” odgovorila je i kada sam se okrenuo ispred mene je stajala veoma lepa devojka crne kose i zelenih ociju. Po njenom osmehu zakljucio sam da je zadovoljna sa onim sta je videla .

– ,,Gde cemo?” pitao sam je.

– ,, Mmmm vidim da si dosao spreman i pod punom opremom svidja mi se to,, rekla je i izbacila du*e jos vise i sa njime mesala po mom nab**eklom ku*cu dok sam ja jednu ruku ubacio u njene farmerke i osetio jednu predivnu glatku i usnu pi**icu koja je vec vla*na bila od uzbudjenja. Drugom rukom uhvatio sam je sa si*u koja je bila veoma cvrsta sa prelepim bra*avicama. Izvadio sam ruku iz njenih farmerica okrenuio je i stavio prst izmedju nasih usana da zajedno olizemo sokove sa njene pi**ice. Nakon toga gurnuo sam je na krevet i polako skidao deo po deo sa nje i spustao se od vrata prema dole sve do njene pi**ice. Ubacio sam prst i poceo da obradjujem njenu unutrasnjost dok sam je li*ao i sisao njene sokove. Uvijala se i uzdisala sve vise i jace kad sam joj ubacio drugi prst. Pocela je da se trese od org**ma a ja nisam prestajao vec poceo da joj lizem an*s spremajuci da joj popunim i tu ru**cu. Ivadio sam prste i prislonio joj da oblize sokove i nakon toga jedan vratio u p**kicu dok je drugi polaku ulazio u njenu g***. Jauknula je i molila da joj gurnem sve dublje i dublje pokusavajuci da se i sama nabije sto vise na mojim prstima. Kada je sv**ila opet je olizala sve sa mojih prstiju i gurnula me u fotelju.

– ,, Vreme je da vidimo sa kakvom opremom raspolazes” rekla je i pocela da otkopcava farmerke i ispred nje je iskocio ku**c oko 20 cm koji je prema korenu sve bio deblji i deblji. ,, Mmmm ovome sam se nadala znas ja sam kao mala volela da jasem konje a znas da konj mora da se pripremi sa jahanje” osmehnula se i spustila usne na glavic i polako pocela da ga sisa.

– ,,Mmmmm mislim da u ovom konju ima potencijala” rekla je i nastavila da pu*i sve vise nabijacjuci glavu na moj ukrucen k**ac koji je sve vise rastao u njenim ustima.

– ,,Mmmm mislim da je konj spreman za jahanje” rekla je i malo pljuvacke stavila na glavic kako bi se lakse nabila na njega.

Uzela ga je i polako dovela do svoje vlazne pi**ice. Prvo se nabila samo na gla*ic i pocela da ga stiska svojom pic**com a ona se spustila skroz udarivsi du**tom o moj j*ja.

– ,,ahhhhhhhhhh moram da ga ukrotim nocas” i pocela se nabijati u ritmu.

Dok je poskakivala sirio sam joj gu**ve kako bi se nabila sto vise na mog konja dok su joj si*e letele u vazduh. Culo se samo njeno uzdisanje i lupnjava mojih j*ja o njenoj pi**ici.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
– ,,mmmmmm aaahhhhh jace jaceee ahhhhhhh” govorila je u trasnu dok sam je sve brze nabijao na mog zdrebca i udarao po njenim gu**vima koji su bili sve crveniji od mojih udaraca.

– ,, tooooo volim divlje konje tooooo ” vikala je sv**vajuci u naletima.

Digao sam je polozio preko naslona fotelje i ona je izbacila du*e tako da je njena pic**ca ,koja je bila skroz crvena i mokra od njenih sokova , bila skroz otvorena da ga primi. ,,ocu da mi pocepas pic**cu” rekla je dok sam ga pripremao za drugu rundu. Uhvatio sam je za kosu povukao prema sebi i laktom joj savio kicmu i jako usao u nju. Poceo sam da je nabijam u ritmu sve brze i brze dok je ona svojim rukama sirila gu**ve.

– ,, jossss josssss ahhhhhh jace jace ne vadi molim te ” vikala je dok sam je nabijao sve jace i jace samarajuci joj d**e sve jace i jace. Izvadio sam ga i odma joj ga strpao u usta da oblize sve oko njega.

– ,,Vreme je da zadovoljimo drugu ru**cu” rekao sam dok sam joj nabijao glavu na moj kur**.

– ,,Molim te budi pazljiv nisam ga nikad primila u du*e” pruzajuci mi ulje da joj podmazem gu**. Dok sam je podmazivao udaraio sam je po du**u sve jace kako bi opustila misice da bih usao sto dublje. Naslonio sam kur** i sjurio se u njeno du*e a ona je od bola pustila suzu i nasmejala se od zadovoljstva.

– ,,Mmmmmmmm je** me jako molim te hocu bolll” poceo sam sve jace i jace da je j**em.

– ,, ah ah ah ah ahhhhh svrs***s mi u usta cujes li ocu u usta aaaaa ubijas me aaaaaa” vikala je dok je sve pucalo medju nama. Zadao sam joj dva jaka uboda i izvadio ga ufatio je za kosu i kleknuo ispod mene i spe**a je pocela da prska po njenoj faci i si**ma uzela ga je i oblizala.

– ,, Mmmmmmm vreme je da se konj malo odmori dok ti i ja ispijemo ono vino”.

Legli smo i poceli da ispijamo vino. U tom trenutku zazvoni mi mobilni i bio je drug koji mi je dao stan rekavsi da ce mu doci majka da pokaze stan jednoj zeni za iznamljivanje.

Izvor: novonovo.club

utorak, 15. studenoga 2016.


Za dobar brak je potreban i dobar s*x. Ja i moja supruga uživamo u našem se*ualnom životu. Nažalost došao je i dan kada sam morao na teren u Njemačku. Tamo ostajem 3 mjeseca. Kada sam rekao da za tjedan dana idem na teren svaki slobodni trenutak smo proveli u sobi. Zadnji dan prije odlaska obukla je se*y čipku stikle i našminkala se kao prava droljica. Prišla mi je i rekla: Dragi ovo nam je zadnji s*x prije rastanka hoću da me izje*eškao pravu ku*vu. Sagnula se i počela da nabija ku*ac u svoja usta. Nabijala je se tako jako da su joj suze išle iz očiju a iz usta se cijedila slina. Tada sam i ja poludijo od požude uhvatijo je za kosu digao je i okrenuo tako da gu*a bude okrenuta prema ku*cu. Jako je se na*uzila ali sam je i dalje čupao za kosu i jako tukao po gu*i. Tada sam je iznenadijo i svoj ku*ac gurnuo u š**ak ona je jauknila i rekla kako je strašno boli ali me molila da nastavim. Kada sam je izje*o i svr*ijo u usta nisam dao da proguta nego je cijelo vrijeme držala sp**mu u ustima. Tek na rastanku na autobusnoj stanici je progutala sve. Poljubili smo se zadnji puta i sjeo sam u autobus. Prošla su 2 mjeseca gledali smo se željno na kameru i razgovarali zafrkavali se i maštali. Jedne je večeri kod nas kući došao našzajednički prijatelj sa kojim se oboje dobro slažemo. Gledali smo se svi troje na kameru čak smo i pili tako. U jednom trenu je prijatelj otišo do wc a ja i supruga ostali sami na kameri. Kada se ona nasmijala i kroz šalu rekla da bi sad mogao i on pomoći hehe. Ja sam malo iznenadjeno pogledao i rekao pa mogao bi. Kada je se vratio supruga je otišla u drugu sobu da se sredi i čekala da ja sa njime popričam. Ispričao sam mu sve i on je pristao. Zovnuli smo moju suprugu u sobu koja je se sredila bašza s*x. On je jošjedan puta pitao mene jesam siguran na što sam ja rekao: Naravno!!! Ona ga je odmah zaskočila nije više mogla izdržati. On je počeo da dere sve sa nje a ona željna k***a samo je govorila:Je*i me je*i Tada sam prvi puta gledao kako mi drugi je*e ženu. Nabijao ju je tako jako da je vrištala a ja sam posmatro svaki potez. Gledala je željno prema kameri a ja sam gledao nju kako je moj prijatelj je*e u raznim pozama. Poj**o ju je u sve ru*e a ona je stenjala kao prava ku**a. Tada je pogledala prema meni i pitala:Volišli jošsvoju malu dr*ljicu. Na što sam ja rekla naravno i viknuo prijatelju:Hajde po*eri tu malu ku**icu. Dugo ju je patio i nabio malo u pi**u a malo u šu**k. Ona sva umorna iscrpljena ali on je i dalje je*e. Sv**io je sve po njenom našminkanom licu. Tada je ustao i otišao da se tušira a ja sam na kameru gledao poj**anu suprugu kojoj je sp**ma kapala sa lica. Bila je to nezaboravna noćza sve nas. Mjesec je brzo prošao i ja sam došao kući ne najavljeno. Ušao sam u kuću sa svojim ključem i čuo stenjanje iz spavaće sobe. Ušao sam i imao šta vidjeti moj prijatelj je*e sa zada moju ženu. Nisu odmah skontali da sam došao. Ku*ac mi je odmah skočijo. 3 mjeseca bez s**a. Skinuo sam se u hodniku došao u sobu i rekao:Mogu i ja hehe. Oni su ostali bez daha a ja sam rekao drugu da nastavi. Supruga je bila jako iznenađena mojim dolaskom i postupkom. Došao sam joj naprijed i stavijo k**ac u usta dok ju je moj prijatelj je**vo sa zada. Tada je počeo oštar s*ks. Nabijali smo obojica koliko smo mogli jako, a ona bespomoćna prepustila se nama. Poslije nekog vremena sam je digao i sjela je odozgo na mene. Počeo sam je nabijati oči su joj bile suzne od nabijanja ku**a u grlo. Tada nije znala šta slijedi. Dok sam je je**vo u pi*ku moj prijatelj je stao iza i naglo ga zabio u š**ak. Bilo je to prvi puta da ima u sebi dva k**ca. Vrištala je a mi smo je na*ijali. Govorila je:Dragi razvali me hoću da me poderete. On ju je udaro po gu***ci a ja sam je čupao za kosu. Obadvojica smo s****li istovremeno. On joj je napunijo š**ak a ja pi**u. Kada smo ustali sa nje sve se cijedlo. Bio je to se**za pamćenje koji ćemo dugo spominjati svi troje
komicnistatusi.rs



  

Oženio sam ženu sa ženskim djetetom od 17 god. Zove se Ivana, bila je veoma lijepa, malo buckasta ali ne previše. Kada je napunila 18 godina žena je uveliko bila trudna i otišla je u bolnicu na održavanje trudnoće. Ja i Ivana smo ostali sami kod kuće. Jednog dana sam slučajno pogledao u njen mobilni telefon i vidjeo kako se dopisuje da jednim starijim gospodinom. Bile su tu i njene slike, si*a njene pi*ke a i slike povećeg k*r*a od tog gospodina. TO je zagolicalo moju maštu. Ostao sam tu noć budan i prišunjao se njenim vratima. Iz sobe su se čuli nerazumljivi šapati i uzdisaji. otvorio sam vrata i ugledao Ivanu golu na kreveru sa raširenim nogama, prstom u friziranoj pi**i i telefonom na uvetu. Kad me je ugledala ostala je bez daha, onako gola sa raširenim nogama nije se ni pomakla. Ja sam joj prišao, uzeo telefon prekinuo vezu i pitao je šta to radi? Prvo šta je rekla bilo je – nemoj reći mami-. Prišla mi je onako gola i zagrlila me i počela da me grli i ljubi i da me moli da ne kažem. Bio sam samo u šorcu, k**ac mi je odmah reagovao. Dok me ona grlila ja sam rukama stegao njene g***ve i privukao je jače k sebi. Kad je osjetila moj na**ekli ku**c zavukla je ruku u šorc i počela je da ga lagano d**a. Ja sam svukao šorc a ona je kleknula i uzela moj k***c u usta, pu*ila ga je i li**la veoma vješto. Zatim je legla na ledja i rekla mi da je je**m jer odavno to želi i da je često špijunirala mene i ženu dok smo se je**li. Nije bila nevina a nije mi ni smetalo. Više puta smo tu noć smo oboje sv**ili, a i narednih mjesec dana dok mi žena nije došla kući. Poslije smo se je**li redje jer smo se oboje bojali da žena ne posumnja. Danas je ona udata već šest godina. Zadnj put smo se poj**ali prije šest mjeseci.


    komicnistatusi.rs

Kao i svakog drugog dana ustao sam u podne i odmah otišao na tuširanje.Kad sam izišao mama mi je rekla da oni (buraz,mama,tetka,nena) idu negdje i da će se dugo zadržati.Objasnila mi je gdje mogu naći što mi treba, da jedem itd.Nisam uopšte znao da je došla i moja rođica koja je mlađa od mene 4 godine.Obradovao sam se što ću ostati sam u kući i odmah požurio na sprat gledati porniće na netu.Baš sam počeo gledati film kad čujem otvaraju se vrata od druge sobe.Brže bolje sam minimizirao prozor i smanjio zvuk kad na moje opšte zaprepaštenje na vrata uđe Eldina.Onako zacrvenjen od navale krvi u obje glave sav sam se zbunio.Kurac mi se već dobro digao.Eldina reče:

– “Rođak kako mi stoji ova trenerka?”

Obukla je neku tanku trenerkicu iz dva dijela.Donji dio ju je utegao,a gornji dio je bio jako kratak tako da joj se vidio cijeli stomak.To me toliko napalilo da mi je kurac želio eksplodirati.Inače Eldina je izgleda jako izazovno,ima 18 godina i taman je sazrijela.Ima predivne sise,niti male niti velike,taman po mom ukusu.

Eldina je primjetila da mi se kurac digao i samo se blago nasmiješila praveći se da nije ništa primjetila.Pričala mi je nešto o trenerci ali ja sam joj uporno gledao u stomačić koji je bio otkriven a tako je seksi izgledao, onda sam neprimjetno oborio pogled na pičkicu i rekao:

– “Super je! Koliko si je platila?”

Eldina mi odgovori: “Ma nešto sitno, jel da da je super?” Onda reče: “Nisam te ni poljubila da se pozdravim.”


Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Onda se nagnu nad mene da me poljubi a sise mi ispadoše pred očima. Napalio sam se do ludila. Poljubila me u oba obraza i kad se odmicala primjeti mi mrlju na hlačama. Zbunjeno reče:

– ”Pa ti si se napalio?”



    Zbunjen i u strahu jer mi je rodica rekao sam joj da ide iz moje sobe. Izišla je, a ja sam nekoliko minuta razmišljao o svemu i došao na zaključak da moram otići ispričati joj se i reći da o ovome nikome ne govori. Ulazeći u drugu sobu zatekoh je kako se presvlači. Imala je samo gačice i grudnjak na sebi i bila mi je okrenuta leđima, i još se baš u tom trenutku naguzila. Mislio sam da će mi oči ispasti. Ona se sva zbunila i pokrila rukama. Kaže:

– “Iziđi vidiš da se presvlačim.”

loading…
Izišao sam sav napaljen, a u glavi mi se motala misao da je moram jebati. Vratio sam se u sobu i rekao joj:

– “Eldina ja te moram jebati!”

Gledala me nekoliko trenutaka sva začuđena i onda rekla: “Mi smo rođaci, to nije uredu.”

Imam 23 godine i živim s mamom. Oduvijek sam bez ustručavanja pred njom znao biti gol i ona tome nije nikad pridavala neku veću pažnju. Tko sam zadnjih par godina odlučio da hoću po stanu stalno biti gol. Ona mi je rekla da njoj ne smeta jer me ionako vidjela golog od kad sam bio mali.U početku sam bio gol smao kad bi se presvlačio ili išao na tuširanje,ali sad sam konstantno gol kad god sam u stanu. Tako sam odlučio i svoju pišu dovesti u red pa svaki drugi ili treći dan brijem sve dlačice kako bi bio što uredniji kad sam već gol. Jednom su mami došle dvije kolegice s posla i ja nisam imao pojma da su one u kući kad sam izlazio gol iz svoje sobe. Kad su me vidjele prvo su bile šokirane ali baš to mi je bio poticaj da dođem u sobu i pozdravim ih. Sjedile su i pile kavu kad sam im prišao i rukovao se s njima,a moj obrijani pimpač napola dignut ljuljao im se pred očima. Trudile su se ne buljiti iako im nije baš usoijevalo i mama je to primjetila. rekla im je da ih ne treba šokirati jer sam ja stalno gol po stanu i da se ona odavno navikla na to. Sjeo sam na kauč nasuprot njima i nasipao si sok dok su one pušile i pile kavu. Ima nešto u tome kad starije,zrele žene onako otmjeno drže cigaretu u rukama što me jako na*ali. Tako mi se ku*ac sve više dizao i na kraju je poprimio punu veličinu od 17 cm. Glatko obrijan i nadignut do kraja ukazao im se pred očima. Mama se nasmiješila kad je vidjela kako su ga dvije žene promatrale širom otvorenih


  očiju. Počeo sam se lagano igrati s kožicom i natezati je dok su one nastavile s razgovorom i u jednom trenutku sam ga počeo sve brže dr*ati. Na to me jedna od maminih kolegica pitala koliko često drk** i imam li curu. Rekao sam da nemam i da dr**m svaki dan bar 6,7 puta. Ona na to reče kako bi mi htjela pro*ati malo dr**ti ako je to u redu. Rekao sam da može slobono i ona ga je polako primila u ruku. Prvo mi ej dr**la skroz algano pazeći da ne sv**im odmah, a onda sve brže i brže. Toliko me na*alio osjećaj da mi starija teta drka pred mamom i da ću uskoro svr*iti. Teta me gledala u oči i sad mi je skroz divljački dr**a.Sekundu poslje mlaz sperme iz obrijanih jaja štrcnuo je po kauču i tepihu, kao i po tetinoj ruci. Mama joj je dodala maramicu da se obriše,a kad je krenula brisati moj gl*vić mama joj je rekla da pričeka. Ni sam nisam znao što namjerava,kad mi je odjednom prišla,sagnula se i liz*ula sp**mom upraljani glavić. Obratila se svojoj kolegici koja mi je upravo izd**ala: Mmmmmm…Probaj kako finu sper* ima moj sin. Kolegica reče: To je sigurno jer mu ti praviš finu papicu, te se i sama krenula uvjeriti to. Mama je raskopčala haljinu i dvije velike si** izvirile su van. sjela je rkaj mene i rekla mi: Evo ti,papaj malo moje cike da sp**ma bude još finija. Kao mala beba počeo sam dudati njene br**avice,a treća teta prišla je i primila me za k**ac. I ona mmi ga je počela ponovno pu*iti i sad se opet ukrutio. Cuclala mi je gl**ić, pa prešla na jaja, pa opet gl*vić, pa ga je cijelog strpala duboko u grlo. Treća teta skinula je traperice i vidio sam da ne nosi gaćice. Prišla mi je i Rekla da me hoće isp**bati.


 
Prestao sam pa*ati mamine si*e i privukao tetu k sebi. Uronio sam joj u p**kicu jezikom i nosom. Bilas je tako vlažna,a kli**ris sav nabubrio.Liz*o sam je dok su se mama i druga teta počele međusobno maziti. Drkale su si p**kice i pohotno s eljubile. Odlučio sam da ću ih sve tri izjeb**i,ali prvo sam želio da se one mađusobno pomaze dok ja dr**m i gledam ih. Tako me nap*ljivalo što vidim tri žene u najboljim godinama kako se pohotno je*u pred mojim očima. Sv**io sam u sekundi. Kad su vidjele da opet štrcam pomislile su da više neću imati sp**me za nih i da će me n**aljenost proći. Da bi im dokazao da to nije tako, prišao sam jendoj od teta, primio je za bokove i počeo je nabijati straga u p**u dok joj je mam prišla sprijeda i uvlaila svoju mokru pi*ku u usta. Svr**li smo svi troje,dok je druga teta to sve nadgledala kao prava domina. Trljala se i odjednom je prišla mojom mamici, rekla joj d as e sagne i počela joj pišati po s**ama i licu. Od tog dana bar jendom tjedno nalazimo se s maminim kolegicma i imamo zabavu za četvero koja redovito završava zlatnim tušem.

 Imao sam strinu micu koja je imala pomalo nezgodnog muza ,tukao je sve osim nje kad popije u biti da ne duljim nasi starci su imali nekih nesuglasica tako da nismo bili u kontaktu. Dok smo se jos redovno vidali kao djecarac sam je uvijek gledao, uh..imala je obline a ima i danas kakve mnogo mlade djevojke mogu samo sanjati… Subota navecer,bio sam sam kod kuce i ****ko je pozvonio ja da otvorim kad strina mica.. uh bila je jos je*ozovnija nego prije, pozvao sam je da udje. Kad je pitala gdje su mi starci rekao sam istinu-na moru su, pogledala je onako zavidno dok sam joj nosio pice pila je vjerovali ili ne zidarsku pivu. i tako smo se raspricali i rekla mi je da se rastala sa muzem nakon sto je prvi put digao ruku na nju…a ruku na srce nije ju ni zasluzio. i tako piva po piva i vrijeme je prolazilo rekla je da je vrijeme za poci kuci… onako mucki sam ju pogledao imao sam osjecaj da mi se u ocima ocitavaju planovi rekao sam da je rizicno da ide autom posto je popila i nakon nagovaranja odlucila je ostati tema je pala na s*x pa je odlucila da ode spavati da se ne raskuhta , smjestio sam je u sobu ali nisam imao hrabrosti da na**lim izasao sam i legao nisam mogao zaspati ustvari skupljao sam hrabrost, i odlucio sam idem na sve ili nista. Imao sam osjecaj da mi je ku**c bio dignut cijelo vrijeme, otisao sam u wc i iz***ao ga da nes*rsim nakon 2min…poslije toga otisao sam ravno u sobu, bila je otkrivena…na sebi je imala maminu spavacicu koju sam joj dao…primjetio sam da spava prisao sam krevetu i kleknu pod nju… zadignuo sam spavacicu i skinu joj bokserice…rasirio sam joj noge i moj jezik je zaplovio tom la om tim bozanstvom, djecackim snom…uzivio sam se i sokovi su potekli probudila se i iznenadeno pitala sta to radim…gledao sam ju blijedo i nisam mogao progovoriti kad je ona rekla nastavi…nastavio sam pocela me cupati vriskati… ja vise nisam mogao izdrzati i izvadio sam kur** van rekla je pri i blize…prisao sam i ona ga je uzela u ruku potom ga stavila usta..pu**la ga je njeznoi lagano navlacila ja sam htio jos i poceo sam joj ga nabijati u grlo…nisam mogao vjerovati ka**o sam strinu usta…zaustavio sam se da ne svr**m a da ga ne umocim… ona se odmah ni vise ni manje na**zila i rekla je*i me…gledao sam u te savrsene bokove prekrasnu g**u…i prionio na posao mijenjali smo poze…vise nisam mogao svr**ti ku**c mi je bio tvr i i jaci no ikad i to kad mi je najvise trebao…digo sam joj noge na ramena i nabijao kao nikad u zivotu.. pustala je cudne zvukove vristala je to me malo i uplasilo moram priznati…ali i na**lilo…moj kur** je osjetio nadolazak plimnog vala, shvatio sam da joj si** nisam ni pipnuo brzo sam ga izvadio uzdigao se i krenuo je je**ti me u si*e koje su razbacale po rebrima ali jos uvijek su bile lijepe i velike kad ih stisnes pljuvao sam me u njih da k**ac lijepo klizi… osjetila je da sam na vrhuncu i izvadila ga je van pocela ga je zestoko **ati i rekala hocu da mi sv**is usta…priblizavala ga je ustima ali on je poceo spricati nikad toliko spe*me nisam izbacio cijelo lice joj je bilo prekriveno kapalo je po si**ma a ona je pozudno sisala ostatke sp**me s mog ku*ca… pao sam od iznemoglosti ona je samo obrisala lice te nepomicno lezala i rekla moram ti reci da imas najljepsi ku**c koji sam vidjela velik i debeo…iskoristi to(ni dan danas neznam kako je mislila da ga iskoristim)! digao sam se i otvorio zaluzine sunce je uprlo i ona je skocila kao oparena, moram kuci rekla je… nenaspavana i neotusirana pozurila je u auto na put…te dodala doci cu kad ti mama bude kod kuce… Od tad posto su one ponovno prijateljice dode s vremena na vrijeme ali na moju zalost nikad nisam bio sam kod kuce a bogami nije ni ona pokazivala neko zanimanje za ponovnim susretom…ali ja se ipak jos uvijek potajno nadam novoj sansi da upotpunim svoj san…

  komicnistatusi.rs

Jedva sam cekala da malo porastem i nadjem nekoga da me dobro poje*e. Krenula sam u srednju skolu. I pocela da tragam… Ne bih vas davila upoznavanjem. Nasli smo se u njegovim kolima… U toku razgovora stavio je ruku na moje koleno, polako kretao ka njoj, pa se vracao. A ona je bila sve vlaznija zeljno iskekujuci da je pipne. Kada je najzad stavio svoju ruku i poceo da je mazi, osecala sam da cu podivljati. Moj apicka je bila vrela i mokra, spremna da ga oseti. Uzela sam njegov ku*ac i pocela da dr*am. Polako, pa malo brze, uzivala sam u tome…a onda sam ga stavila u usta i pocela divlje da ga pu*im. Onda sam stala i polako ga jezikom lizala po glavicu. Dahtala sam i jedva cekala da ga osetim ali sam ga drzala u čežnji još malo. Osecala sam kako pulsira. Ustala sam. Prebacila noge preko njega i pocela da se nabijam. Aaaaaah…volim da me jebeeeeš….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……opasnu kurčinu imaš. Uvijala sam se, nabijala, stenjala…a on je samo dobro je*ao. Nije mi dao da se pomerim. Dok mi ga gurao sve dublje mazila sam mu jaja… Borio se da ne sv**i. Topio se u mojoj vreloj pi*ki. Okrenula sam mu ledja i sela na njega. Pocela sam divlje da mešam. Pred svr**vanje ponovo sam ga nabila sebi u sta i molila da me je*e još samo malo. Dok sam ga oblizivala, sp**ma je pocela leteti. Trljala sam ga rukom…sisala…do iznemoglosti………..kada smo završili nastavio je da masira moj kl**oris…aaaaaaaaaaaaaahhhhhh i sad mi je vrela pič** samo kad se setim. Svr***a sam. Napravili smo kraću pauzu, a onda sam izašla iz kola i legla na haubu…nastavak drugi put. Ndam se da sam vam podigla kur**ve i ovlažila p**kice….

18+ Ispovest – Pogled su mi privukle njene oznojene si*e bez grudnjaka ispod neke bele providne majice
Ja sam zreo muškarac a moja rodjaka uveliko u se*sualnom naponu. Došla je kod mene na plac da obere trešnje, pogled su mi privukle njene oznojene si*e bez grudnjaka ispod neke bele providne majice. Nisam mogao da odolim prišao sam joj odpozadi, skinuo joj majicu, opirala se sve dok nije videla koliki mi je ku*ac a onda je i sama strgla gaćice sa sebe i nabila mi se na ku*ac. Bila je užasno vlažna i krenula je žestoko da me jaše, nije je bilo briga što smo ležali na tvrdoj zemlji iz koje su bube virile na sve strane. Tucao sam je do iznemoglosti, se*s je bio apsolutno fantastican, uvijala se, vištala, grebala me. Kući je otišla sva srećna, sa korpom punom trešanja i isprskana spe*mom po telu. A ja zadovoljan jer se ponovo osećam muževno bez obzira na moje godine.
komicnistatusi.rs

Kad je bilo pitanje da li će me roditelji pustiti da idem za Ameriku, tata me je prvi pustio iako nikad za 23 godine nije bio razdvojen od mene duže od mesec dana. 2 meseca posle mog odlaska on je imao moždani udar, doktori su ga otpisali i ja sam se bez razmišljanja vratila posle par dana. Čula sam kako doktor mojoj mami kaže da je situacija veoma kritična, da se ne nada mnogo, onda sam uplakana ušla kod njega u sobu, drhtala kad sam ga videla onako bespomoćnog i priključenog na aparate, ali sam smogla snage i pričala mu koliko ga volim i da ćemo svuda ići zajedno… Jutro posle toga on se probudio iz kome. Mama je verovala da ću ga vratiti u život i to se i desilo. Eh ta roditeljska ljubav…

Moje detinjstvo je moj najgori deo života. Otac me je svaki tukao više puta, udarao me je u glavu i telo, gurao mi ruke u vrući šporet. Jedanput me je nožem isekao po telu. Majka je sve to gledala ali nije ništa uradila povodom toga, govorila bi: “kakav je, takav je, otac ti je”. Onda je baba počela da me priprema za udaju, kao i za predstojeće se*sualne odnose. Bila sam maloletna i nisam želela da dodje do te udaje pa sam pobegla od kuće, otišla sam jako daleko, izgubila sam se. Prosila sam na ulici u nadi da ću uspeti da kupim bar za jedan skroman obrok dnevno, a onda me je policija našla, želeli su da me odvedu roditeljima ali ja sam im rekla da su mrtvi i da ih nemam. Odveli su me u dom za nezbrinutu decu i tamo sam ostala dok nisam postala punolena. Danas se udajem za čoveka koga volim više i od sebe. Toliko pazi na mene, čuva me, voli me i nikada nije ni glas podigao na mene. Nadam se da mi se ovaj put konačno osmehnula sreća.



 

 

Svako jutro kada idem u školu, do autobusa me prati moj pas. Kada dođemo do autobusa on zna put do kuće, i sam se vrati. Jedno jutro smo došli mnogo ranije tako da je on malo čekao sa mnom i vratio se kući.
Posle par minuta sam pogledala i videla kako trči i nosi nešto u zubima, videla sam da je to moja rukavica. Prišao je i spustio je kraj mene.

Izvor:www.ispovesti.com

Perica uđe u apoteku i zatraži deset kondoma. Apotekarke se začudiše:
-“Pa mogao je stidljivi tata sam doći po kondome

a ne da tebe šalje…”
“-Nije me tata slao već mama…ide ona sa kolegicama iz firme pet dana na more!”

Ja sam zgodan muskarac odlicno obdaren i visok.U braku nam je bilo prelepo , bez lazi i prevari samo sto nismo imali dece. Meni je 32 godine a njoj 31. Inace moja supruga je radila na fakultetu kao profesor socijologije.Ona je bila san svakog muskraca i znam da su mnogo prosto mastali o njoj i zeleli da je poseduju sto mi na neku ruku nije prijalo a na neku jeste jer tako znam da je mnogo dobra riba kao sto jeste.Jednog dana smo razgovarali na temu o promeni partnera , kako bi to izgledalo kada bi ja spavao sa nekom drugom devojkom a ona sa nekim drugim muskarcem.Ta tema joj se malo dopadala ali malo i nije jer joj ne nekako glupo da zamislja mene sa nekom drugom ili nju sa drugim muskarcem.Ipak odlucili smo da to pokusamo ali nismo znali kako i sta.Surfovao sam po internetu i pronasao sam broj telefona neke osobe koja izgleda organizuje nekakva okupljanja bas kakva mi trazimo,razmena partnera.Predpostavio sam da ce tamo verovatno biti mnogo parova i da ce moju dragu verovatno svako u toj prostoriji pozeleti ali dobro , sta da se radi, okrenuo sam taj broj i najavio sam da ce jedan bracni par prisustvovati tom okupljanju.To smo naravno bili Ja i moja supruga Jelena.Nestrpljivo smo cekali da dodje taj dan kada cemo otici tamo i videti sta se tamo desava i kako je to.Naravno taj dan je i dosao , sredili smo se i krenuli .To se nalazilo sve u jednom finom pristojnom kaficu , ne znam ko je vlasnik , samo znam da je bilo poprilicno ljudi , 4 bracna para iskljucujuci nas i 3 muskarca sa strane koji su verovatno preko tog organizatora dosli.Glasna muzika , alkohol , nasmejana lica ,gledali smo na sat , vec smo 2 sata tamo ali nista se ne desava.Jedan bracni par koji smo upoznali i sa kojima smo najvise vremena proveli tamo u braku su 4 godina i kazu da im je ovakvo okupljanje prvo iskustvo kao i nama.bili su veoma simpaticni .On se zvao Darko i imao je 37 godina a ona 35 i zvala se Dunja.Mala crnka sa bujnim prirodnim grudima.Imali su jednog sina od 5 godina.Kako je vreme odlazilo igra je polako pocela da krece.Bacio sam pogled i ugledao kako dvojica muskaraca li*u sise je*noj devojci.Ona se polako spustila i izvadila njihove vec nadigle ku**ine i pocela da ih si*a.Od tog pogleda ku*ac mi se istog trenutka d**ao i odmah sam navalio na moju jelenu , da je ljubim i vatam.ona se malo zbunila kako sam je na*ao ali se nije odupirala.Drugi par do nas su takodje poceli igru , njene si*e su uveliko bile u njegovim ustima.Jelena me je uhvatila za ku**c i kada je videla da je uveliko dignut , lagano ga izbacila kroz slic i pocela da ga dr*a , gledavsi u drugi par.Mnogo je bila n**aljena , mnogo je bila ovlazila tako da sam bez problema gurnuo 2 prsta u njenu pi**u.Ubrzo , sagla se i pocela silovito da mi ga pu*i.Ja i Darko smo stajali a nase zene su nam pus**e kurceve , naravno svaka svom muzu.Dunja je dovatila Darkov kur** i priblizila ga jeleni i rekla joj-izvoli , nadam se da ce ti se dopasti njegov ku**c , naravno ako mirko nema nista protiv .Jelena me pogledala i kao da me je pitala za dozvolu , rekao sam naravno da nemam , zato smo i dosli , i tako je dunja strpala darkov ku**c u jelenina usta na moje oci.Njih dve su mu pu**le a ja sam stajao pored i sve to gledao dr**vsi ga polako.Rekao sam joj da se lepo zabavi sa njima a da ja idem da trazim nesto da gurnem malo.ona se samo nasmejala i nastavila da ga si*a.Jezici su im se uplitali dok su mu ga pu**le , ta scena me je dovela do ludila ali sam se suzdzao nekako.Igra je vec uveliko pocela , svi su bili zauzeti.prisao sam jednoj devojci koja je p***la kurac nekom decku i pitao dal mogu da se pridruzim , rekla je da mogu i tako je drzala dva ku*ca koja je naizmenicno gutala .Mogu reci da ga veoma dobro p*si,inace pu*ila ga je meni i svom suprugu.Bacivsi pogled na moju dragu , video sam kako je vec zajahala darka i snazno se nabijala na njegov ku**c dok joj je dunja lizala c*ar.Uzivala je dok se nabijala na tudj k**ac.Ubrzo sam i ja poceo da je*em zenu koja mi je pu*ila ku*ac .Toliko sam se n**alio kad sam video Jelenu na tudjem ku*cu da mi je doslo da s***im.Nabijao sam joj ga svom silinom.Jeleni se nasao neki ku**c ispred glave i bez oklevanja ga je stavila u usta.Jedan ku**c je jahala a drugi pu*ila.Za to vreme dunja je pu****a k**ac nekom decku u cosku sa kojim se i je**la.Jos jedan decko je prisao jeleni i oblizao joj c*ar a zatim i gurnuo ku**c.Kakav prizor , tri ku**a u mojoj zeni: jedan u ustima , pi*ki i dupetu.Razvaljivali su je od ku*ca .Svremena na vreme , pogledi su nam se susreli .Nisam mogao vise da izdrzim i sv**io sam toj ri*i koju sam je*ao na d*pe.


    komicnistatusi.rs

Očuh me silovao kada mama nije bila kod kuće, radila je po ceo dan da bi mi imali. Ja dok sam još mala bila on je mene maltretirao, ponižavao, i čudno gledao. Kad sam počela da se razvijam zahtevao od mene da se skidam gola da me gleda, rekao da smo mama i ja kučke koje to vole. Ja tada nisam shvatala to što danas shvatam sa svojih 22 godine.Ostala sam živeti sa njima samo radi mame jer mi je stalo do nje i bilo mi ju je žao, iako sam celo vreme ćutala i nisam joj htela govoriti stvari koje mi je on radio, bila je u komi kada ju je tata ostavio radi druge i jedva je došla sebi i smirila se. Nisam je htela dovesti u istu situaciju u kojoj je već jednom bila.Sve do trena kada me nije uhvatio i silovao, tada sam odlučila ga prijaviti i potrudila sam se da mama sa zna, ma koliko god joj teško bilo nisam mogla dozvoliti da živi sa takvim monstrumom, i znala sam da će me ipak shvatiti. Kada su je zvali da sam ja u stanici i da dođe, mislila je da sam nešto napravila i već mi je bila spremna jezikova, dok joj nisu rekli što se desilo. Njega su ubrzo uhitili i zatvorili i mesec dana posle sam saznala da sam ostala trudna. Htela sam se ubiti ali me majka sprečila, kada bolje razmislim što bih sebi oduzimala život radi kretena, ali ću oduzeti tom čudovištu što raste u meni ja to prihvatiti i roditi ne mogu, ne sigurno bih ga mrzila celi život kao što i onoga mrzim.Ne vidim drugi izlaz iako je mama protiv toga da to napravim ja je poslušati nikako ne mogu, ne osećam se dobro i nikako ne želim da to odgajam i da to živi sa mnom.  Nikako nisam za to jer nije na moju volju bilo.



Muževa ljubavnica mi je trudnoj slala poruke da ce me zamijeniti i da mi je bolje da izgubim dijete koje nosim jer ce mi pobiti djecu svejedno. Kada sam pokušala presjeći tu njihovu vezu , muz me ismijao. Jos živimo skupa ali prezirem ga iz dna duše. Cijele Dane radim da bih se ostvarila. Sanjam o danu kada cu imati dovoljno novaca i osamostaliti se.


  Izvor:www.ispovesti.com

Jednog dana sam otisao kod druga. Malo smo se zezali i bilo nam je uglavnom dosadno. On se setio i rekao da idemo na kafu kod njegove komsinice, ja sam se slozio sa njim. Pozvao ju je i rekao da ce doci,ona mu je rekla da je ona sama kod kuce i da se ubija od dosade. Otisli smo kod nje ona je se pozdravila sa nama,i usli smo u kucu. Seli smo na krevet a ona je otisla do mini linije koja je bila na suprot kreveta ubacila je neki CD lagane muzike,kada je ubacivala CD izbacila je svoju prelepu gu*u (na sebi je ima body i traperice),virile su joj iznad traperica tange .Kada je pustila muziku otlisla je da skuva kafu.Drug mi je sapnuo da je ona tange malopre obukla,pitao sam ga otkud zna,odgovorio je da ona tako stalno cini kada joj neko dodje u goste.Ja sam se toliko nap**io na to i na njenu g**u. Odmah sam izvadio svoj vec nab**kli ku**c i poceo da drk**,drug mi je rekao da nisam normalan i da prestanem. Nisam ga poslusao nego sam za samo dva minutna izblacio svoju belu tecnost na stolic pred nama,pokusao sam sve da izbacim na jedno mesto sto mi je delimicno i uspelo.On je potpuno poludeo na to i rekao mi je da sam najveci kreten i da me vise nikada nece nigde voditi. Ja za to nisam mario nego sam svoj ud vratio na mesto.Posle dva minuta je usla komsinica i donela je kafu.Kada ju je stavila na sto nije mogla biti da ne primeti ono sto je bilo na stolu, ali je se pravila da nista nije videla.Sela je izmedju nas dvojice. Popili smo kafu a onda je ona ostavljajuci svoju solju na sto je sabega i pocela da li*e sp***u sa stola,mi smo je gledali izbezumljeni,a odmah su nam se stvorile nab**kline u gacama.Ne znam mozda je ona to i primetila ali znam da je gurnula ruge iza sebe i uhvatila nas je sto je jace mogla za nase nabrekline mi smo vrisnuli.Ustala je i okrenula je se prema nama,rekla je da se primaknemo sto vise mozemo jedan drugome.To smo bez reci uradili.Izvadila je nase kur***e i pocela je da ih dr*a,to je radila jedno dva minuta.Nakon roga je primakla glavu i pocela da ih obadva trpa u svoja s**y usta.Mi smo se pogledali bez reci ona se nasmijala i rekla da zeli da joj ga ja strpam u njenu malu bulju a drug da joj ga smesti u njen uzavreli vulkan.Pre toga je se kao strip**zeta skinula pred nama to je radila veoma vesto.Ja sam legao na ledja ona je se ledjima okrenutim ka meni nasadila svojim malim dupencetom na moju vec ogromnu k**u.I ja i ona smo dog je to radila ispustili snazne krikove.Kada je se smestila drug je odozgo zatvorio taj sendvic.Tako smo je je**vali jedno petnaest minuta,iz nje su izlazili sokovi u ogromnim kolicinama.Promenili smo polozaje sada sam joj ja trpao u njenu mokru pic** a drugu je pocela da p**i.Rekao sam joj da hocu da je je**m u njene osrednje i cvrste s**e ona mi je bez reci ocima potvrdila da i ona to zeli.Poceo sam je je**vati medju si** koje je ona stiskala a drug joj je svojim jezikom poceo kupiti sokove sa njene mackice.Primetila je da sam ja pri kraju i uzela je moj ku**c u usta.Ja sam njenu glavu nasadio na svoju ki** i poceo sam joj strc**i sp**mu duboko u grlo,ona je se zagrcnula ali nije se bunila.Sve je progutala i nezno mi je poljubila mog macora.Drugu je rekla da zeli da joj sv**i u njeno malo d**e sta je i uradio.Snazno nas je poljubila i otisla sa se okupa mi smo se spremili i otisli kod druga.Pitao sam ga ko je budala a on je rekao ja nisam imao pojma da je komsinica ovakva mislio sam da ce da se naljuti na nas i da nas otera. Otisli smo na partiju basket posle svega ovoga
komicnistatusi.rs


Onoga momenta kada sam probala čari seksa kada te neko gleda dok se ti tu*aš, osetila sam veliku, ali baš veliku želju da imam se*s na javnom mestu.Nije važno da li je to neki kafić, restoran, bioskop, autobus, voz…, samo je bitno da imam se*s. Pokušala sam da na to nagovorim momke sa kojima sam se do sada zabavljala, ali se oni toga boje. Predlegala sam da idemo u neko mesto u kome nas nisko ne zna, 50-100 kilometara od našeg grada, ali neće, boje se.Meni nije jasno čega. Razumem da možda neće u kafiću ili restoranu, ali ne razumem u busu kada putujemo po noći ili vozu, a na kraju krajeva, i u bioskopu. Da uzmemo poslednji red, i kada se pogase svetla da krenemo u akciju. Ne tražim ništa od momaka tada, ne treba da mi li*u pič**cu, osim da im samo sednem na ku**c. A pre toga bi im ja puš**a, da se dobro nalože, da im se dobro digne. I sada dok o tome pišem, verovali ili ne, pi**ica mi je sva mokra, o gaći*ama i da ne pričam. Mogu da se cede, a kada bih stavila neku bocu ili teglu, sigurno bi bilo litar soka iz pi**ice. Ne razumem momke zašto se boje toga, pa zar nije u redu probati sve u s**su, posebno kada na tome insistira devojka. Nadam se da ću u narednoj godini ili godinama ispuniti i tu želju. Do tada mi ostaje samo da sanjam o tome i da mas**rbiram sanjajući da ga prim*m na nekom javnom mestu. Zamišljam nekog divnog dečka kako me t**a, a umesto k**ca, guram u pi**icu ili prstće ili bananu. Verujem i nadam se da će se pojaviti neki princ koji će imati onu stvar da se poje**mo na javnom mestu.
komicnistatusi.rs


Jednog ponedeljka ja i rođak smo prošli autom pored starice koja je sa kesama sedela pored puta. U prvi mah smo pomislili da čeka nekoga. Kada smo dva sata kasnije opet prošli tim putem, ona je i dalje bila tu. Bila je paklena vrućina. Stali smo i pitali treba li joj prevoz. Sva srećna, ušla je i mi smo je pitali zašto je uopšte izašla iz kuće po takvom vremenu, a onda nam je ona ispričala kako nema nikog, kako su je deca iz prvog braka njenog bivšeg muža izbacila iz kuce nakon njegove smrti, kako nema nikakva primanja i da ide jednom sedmično do pijace da joj ljudi daju nešto hrane koja im ne treba. Kad smo stigli do te kolibe koju naziva kućom, u suzama nam je rekla da joj je to najlepši dan u životu. Dok smo joj pomagali da unese stvari, videli smo da je hleb tvrd kao kamen. Kasnije tog dana smo se vratili sa svežim hlebom i toplim obrokom.

Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu, koji je otac čak četvero djece. Nije me sramota, jer sam preko njega uspjela da dobijem posao u jednoj velikoj firmi imam odličnu platu, za posao sekretarice baš dobru platu. Nakon par dana saznala sam da je to firma njegovog oca, te da sam zbog toga tako lako dobila dobar posao.Slučajno mi je nakon jednog sastanka ostao telefon na stolu i šef je vidio da me zove njegov sin. Tada me je pozvao u kacelariju i čim sam ušla zaključao je vrata i tako me ošamario da sam pala na pod. Tada nisam znala zbog čega, ali mi je sve pojasnio, istjerao me je iz firme i zaprijetio da mi neće biti dobro ako ne prekinem vezu sa njegovim sinom. Izvrijeđao me najstrašnije, rekao mi je da sam drolja,da sam zaludjela njegovog sina koji ima dobru ženu, brak, djecu, koja ga voli, za razliku od mene koja kako mi je rekoa želim samo njegov novac. Nisam svetica ali nisam ni tako loša osoba, vrijedna sam i znam svoje kvaliteta, a i njegov sin da je zadovoljan brakom ne bih dolazio meni…



ERO*SKA ISPOVEST – Tek tada sam shvatio da bi moglo biti nesto. uzeo sam je mazio skinuo nije se opirala. uskoro sam je li*ao a
Sestra me pa*ila otkako je napunila 12 dobra gu*a sike pocele da rastu .. sve sam je cesce gledao i zadirkivao, jednoga dana kao se nesto zadirkivali i ja rukom predjem preko njenih gu*ova nije se opirala. nastavim dalje i pomazim je po p*ci, zastenja. dobro sam je trljao skinuo i lizao a ona moju dignutu k*ru trljala rukom tako da sam sv*sio ubrzo. Ponovilo se to dva put jednom i glavicem dodjoh do rupice al se pomace. I tako jedno dva tri mjeseca nismo nista osim gledanja. Jednom bili na selu kod tetke i ona i mama odose na neko sijelo mi nismo jer bi zima, tako ostasmo sami. Uzeo sam citati neke novine nije mi padalo vele na pamet da je dirnem, a imala je 14 godina vec prava cura sa gu*om si*ama i svim ostalim, cak sam cuo da se neki momci motaju okolo nje. U neka doba sjede pored mene al ja citao inisma puno obracao paznju. Poce me zadirkivati i ja ono i nju nesto malo. Al sam obracao paznju vise na zv i novine. odjednom rece de me pomazi dole. tek tada sam shvatio d abi moglo biti nesto. uzeo sam je mazio skinuo nije se opirala. uskoro sam je li*ao a ku*ac mi s edigao skroz. ona je imala 14 a ja 19. zapravo ona skoro 15. nag**ila se preko kauca i ja je li*ao dole a ona je sve vise stenjala. Onda sam sebi rekao stavicu ga pa sta bude. Prisao sam sa dignutim do njene pice i polako ga ugurao. Nije se bunila. I nije bila nevina vec je bila probusena. Svrisla je nakon dva tri trzaja i zeljela da izadjem iz nje al sam je zadrzao i sa dva tri trzaja svrsio u nju duboko i obilno. Nakon toga smo stajali tako minut dva i ja ustadoh a ona malo nakon mene i nismo o tome pricali vise. Nakon toga jos sam je polzaio dva tri puta i ona eni izdrkala al nakon toga nije vise dala nista. Sada imam 29 i cura dvije tri al jos se sjetim toga, najbolji se*s koji sam imao!!


    komicnistatusi.rs

Prijateljica organizovala kućnu žurku gde sam bila pozvana. Isplanirala sam unapred dobru zabavu i vrelu je*ačinu u du*e, već mi je prijateljica napomenula da će doći par muškaraca i da budem spremna. Da ne dužim previše sa pričom. Tamo je bio moj je*ač za kojeg moj muž ne zna. Kre*emo se svakom prilikom. Sačekao me da se napijem i pozvao na gore na spratu gde smo bili on, ja i drugarica onda me uhvatio jednom rukom za kosu, drugom mi je gurnuo srednji prst u usta i usmerio prema kameri.
drugarica je slikala dok sam ja mumlala. Načinila je

sigurno 10ak fotografija u raznim pozicijama ….
“Uh je*ote, pa ja umalo da zaboravim … Tvoj muž je dole, završio je obaveze i došao na žurku, traži te ….”
“Štaaa?”, Umalo se nisam onesvestila.
“Rekla sam da ti je muka i da si u vc … on se dole zapričao … ali eto nemoj da dužiš sa ovim” – dodala je ovo zadnje uz smeh.


Odmah sam skočila iz kreveta, očima sam tražila svoje stvari po sobi, dok je drugarica nastavljala.
“Idi u vc i umij se … rećiću da si previše popila i da si povraćala …. i sredi se malo, sva si razmazana. ”
“Idi dole i nedaj mu da mrda” – zagalamila sam ljutito na nju, frustrirana celokupnom situacijom.



Moj je*ač me je svo vreme držao za ruku, kao da se bojao du ću mu da pobegne nakon saznanja da mi je muž tu i pokušao je to da spreči. Tako me je čvrsto držao da me je malo i ruka zabolela.
Obratio se drugarici – “reci ti njemu da će doći čim ja završim sa njom” – ali ona je već bila van sobe.
Odvukao me je ponovo do stolića sa željom da me je*e u stojećem položaju. Naslonio mi je ruke na ogledalo, dok me je on uhvatio za bokove i ponovo pokušao ubaciti ku**c u da me je**va u c*ar.
“Nemoj više, molim te … muž mi je dole”.
“Kao da te to ne pali …. ne brini brzo sam gotov “-I nastavio je da me ka*a u d**e glasno stenući. Nisam znala kako da prekinem sve to, ai taj ponovni ulazak u moju g**u ponovo je bio bolan jer se c*ar brzo vratio u normalnu večinu. No ovaj put je bol brzo nestao.
“Evo” – rekao je – “uzmi ovaj karmin i popravi šminku. Hajde … da budeš lepa za svog mužića. ”

Imam jednog duraga kog sam upoznao pre mozda 3-4 godine i postali smo mnogo dobri drugovi, on zna moje ja njegove tj samo njegovu mamu posto su razvedeni i zive u razlicitim gradovima. Jednom prilikom dogovorimo se da izadjemo napolje i uvek pre nego sto izadjemo on dodje kod mene ili ja kod njega i sad ovaj put ja isao kod njega i ulazim u stan i tu bila i


  njegova mama koja moram da priznam za svoje godine je bas bas dobra pi*ka da kazem prava MILF i nista sednem ja na kauc, drugar ode do vecea da se istusira i pita mene njegova mama dal hocu da pojedem nesto da popijem i ja kazem samo voda ako nije problem i ona se okrene a bila je obucena gore crna majica na bratele iznad pupka a dole kecelja iz kuhinje i

ispod kecelje nista osim tangi i zena se okrene a ja ono i samo sam pogledao mahinalno i brzo vratio pogled na tv. To mi se desavalo posle jos par puta dok sam bio i sam kod njega dok sam ga cekao a ona je bila tu, ne znam dal je to neki znak ili sta, ali mnogo se osecam glupo zbog toga.

Imam slatku kumicu tek napunila 13 godina, dobila srednje si*ice, ali sa gu*om pobedila. Kako počela da me privlači sve češće odlazim kod kumova. Sedimo za stolom  u bašti, kuma  pored mene u kratkoj suknji tange joj se vide, ispružio sam noge i “slučajno” dodirivao njene noge, nije se makla sa mesta. Onda sam krenuo nogama da je mazim po listovima samo me se osmehnula i nastavila da surfuje netom na


  mobitelu. Kad je kum otišao ostali smo sami, podigao sam se i pogledao ka mom penisu i optužio da je kriva za erekciju, gledala ga i gutala očima, rekao sam ako zeli se*s večeras da otvori prozor pošto joj soba do bašte i da me očekuje posle 12h kad svi polegaju. Došao sam u 12h i ona je ležala i čekala, imala je na sebi samo suknju onu istu od dana, kako je lazala na stomaku legao sam preko nje i zavukao u

njeno dupence slatko, gu*io sam je i punio žešće. Uvek kad sam svr**o ona je uzdisala kaže da se jos vise nadigao i da je boli gu*a. Je*ao sam je do jutra i otišao kući, nakon te noći dolazio sam svako veče i punio njeno dup*ence. U pi*ku nije htela.

Na proslavu ćerkine mature  u jednom restoranu u području  Beograda ispratila sam ćerku na maturu, ostavila sa društvom posle slikanja i kratkog druženja ispred restorana otišli su unutra. Ja sam došla svojim kolima jer muža mrzelo. Iza restorana na parkingu ostavila sam auto, kad sam trebala da otključam brava bila zaglavljena, neki momak u seljačko odelo prešao mi i ponudio pomoc, kad je zavukao ključ u bravu najezila sam se ziva, odjednom sam osetila da se vlazim, krenule razne slike da me spopadaju,


  pomislila sam kakav li je  tek u krevetu kad za svaku bravu ima rešenje? ostala sam zapaljena. Mucala sam dok sam zahvaljivala. Zahvalila sam se i predstavila. Pitao me odakle sam gde zivim… dala sam mu lazne informacije ne bi imala problem sa suprugom. Razmisljam se, dok suprug kući odmara, čerka na maturu, mogla bi ovo parče iskoristiti za se*s. Pitala sam ga da krene sa mnom negde van grada na pice da mu se oduzim za pomoc otkljucanja. Krenuo je. Odmah van grada stala sam kod nekog drveta gde nema vozila, uhvatila

za onu stvar mesila ga, izvadila napolje nisam bila nesto posebno odusevljena velicinom, debljina odgovarajuca, strpala sam ga u usta malo je smrdeo na znoj… odmah sam se skinula krenuo da me lize dole, zabio mi ga, dobro poje*ao, sv*sio mi po stomaku. Prstima sam skupljala spe*mu sa svog stomaka i lizala. Krenuli smo nazad, ostavila ga kod restorana, otisla sam kuci. Oprala se. Legla da spavam. Posle sam ustala u 2h otisla po cerku.

Pre 2 nedelje sam prevario devojku koju obožavam i sa kojom sam 7 godina u vezi.. Ne znam ni sam zašto. Sinoć mi je devojka rekla da je trudna, nema srećnijeg čoveka od mene, ali u isto vreme hoću da crknem koliko me grize savest. Ispovest: Živim u inozemstvu već 6 godina i tu sam upoznala svog zaručnika-stranca. On je uvijek bio ozbiljan, profesionalan, na kraju krajeva poslovni je čovjek. Totalno sam ga pokvarila..izlazimo zajedno u narodnjačke klubove gdje se skuplja ekipa sa balkana, a nedavno smo dobili veliku novčanu kaznu zbog javnog bluda. Mnogi se smiju na to kad im ispričam, no ja jednostavno ne mogu shvatiti šta sam napravila od onog finog čovjeka. 😀

Pre 2 nedelje sam prevario devojku koju obožavam i sa kojom sam 7 godina u vezi.. Ne znam ni sam zašto. Sinoć mi je devojka rekla da je trudna, nema srećnijeg čoveka od mene, ali u isto vreme hoću da crknem koliko me grize savest. Ispovest: Živim u inozemstvu već 6 godina i tu sam upoznala svog zaručnika-stranca. On je uvijek bio ozbiljan, profesionalan, na kraju krajeva poslovni je čovjek. Totalno sam ga pokvarila..izlazimo zajedno u narodnjačke klubove gdje se skuplja ekipa sa balkana, a nedavno smo dobili veliku novčanu kaznu zbog javnog bluda. Mnogi se smiju na to kad im ispričam, no ja jednostavno ne mogu shvatiti šta sam napravila od onog finog čovjeka. 😀