ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

subota, 2. siječnja 2016.

Nacistički vođa je u mladosti bio zaljubljen u Jevrejku, hteo je da bude sveštenik, imao je jedan testis i često je “ispuštao gasove” – ovo su samo neke od “pikantnih” činjenica o Hitleru za koje verovatno nikad niste čuli.

Adolf Hitler – nemački kanceral, rođen u Austriji, koji je doveo do Drugog svetskog rata u kome je ubijeno oko šest miliona J
evreja i 79 miliona ljudi širom Evrope.
Ovo je ukratko nešto što svi znamo zloglasnom nacističkom vođi.
Međutim, postoji puno “pikantnih” podataka i čudnih činjenica koje možda ne znate o najozloglašenijem čoveku u istoriji.

1. U mladosti je bio zaljubljen u Jevrejku koja se zvala Stefani AjzakNikada nije skupio hrabrost da joj kaže bilo šta. Imao je fantazije o tome da je kudnapuje i čak da izvrši samoubistvo zajedno s njom, što i liči na njegovo ponašanje.



2. Često je “ispuštao gasove

Firer je imao ekstremni oblik gastritisa i zbog toga je često “ispuštao gasove”.


3. Sperma

Da bi uspeo da se “zagreje” za svoju damu, Hitler bi sebi ubruzgavao bikovu spermu.


4. “Ložio” se na rođaku


Hitler je bio vrlo zainteresovan za svoju nećaku, Geli Rubal, najverovatnije seksualno. Provodio je neverovatno puno vremena sa njom i pričalo se da su prevazišli “rođačke odnose”.

5. Rođak mu je bio ratni neprijatelj

Hitler je imao sestrića Vilijama Patrika Hitlera, koji se borio protiv njega na strani američke vojske. Patrik je čak i radio za Adolfa nekoliko godina, što onda ni ne čudi da je promenio stranu.

6. Unuk žene koja je napravila Hitlerov bunker je napravio kasnije i bunker Sadama Huseina

Očigledno ta familija ima pogrešan izbor strana istorije.

7. Bio je vegeterijanac. Nije ni pio niti je pušio cigarete.



8. Bilo je 42 poznata pokušaja atentata na njegov život

Preživeo je svaki od njih, a onda je odlučio da se ubije.

9. Hitler je imao samo jedan testis

Drugi je izgubio u borbi tokom prvog svetskog rata. Možda je zato hteo da osvoji planetu, kompenzacija?

10. Ispisao se iz srednje škole



Kao i većina nas, i on je hteo da bude umetnik. Za razliku od većine umetnika on je želeo da osvoji svet, bukvalno!

11. Kada je bio dečak želeo je da bude sveštenik

Kada je bio mali želeo je da postane sveštenik, jer ga je jedan spasio sa 4 godine od smrzavanja u jezeru. Kada je odrastao to nije bilo dovoljno za njega, želeo je tada da se igra Boga.

12. Njegov navodni plan za Rusiju bio je da celu Moskvu pretvori u jezero



Kada ste već krivi za genocid, šta je uništavanje još jednog grada?

13. Jeo je kilogram čokolade dnevno

Ko bi rekao da nije imao 150 kilograma?

14. Bio je na raznim drogama



Iako nije pio, Hitler je uzimao oko 80 različitih vrsta droge na dan. Jedna od njih pervitin je zapravo kristal met.

Izvor: Blic.rs
Zove Crnogorac ženu: Ženo!!!!! Ženoooo!!! odi ovamo!


– Što je? – odaziva se ona.
– Dođi ovamo. Nacrtaj mi na leđa š
ahovsku tablu.
– Što da ti crtam ?
– Crtaj kad ti kažem.

Nacrta mu ona i kaže: Evo,nacrtala sam.
A Crnogorac joj kaže: E, aj sad počeši me na Be 4.



Izvor: Komicnistatusi.rs
Bio je pun autobus. Ja sam glavu spustila u deckovo krilo a on je pokrio moju glavu svojom jaknom, kao fora spavam.


Otkopcala sam mu slic i pocela sam da se igram sa njegovim nabreklim penisom.

Bez obzira na to gde smo se nalazili, imao je zadivljujucu drvenu erekciju.

Hehe posle nije skidao osmeh sa lica ceo dan.




Izvor: Komicnistatusi.rs
Ja za Novu i salje meni ortak poruku sve najjbolje,i ja njemu posaljem hvala buraz da imamo zdravlja i da jeb*mo nesto,a fazon taj ortak slavi kod drugara Novu par kuca pored mene,i dodje on malo se ispricamo i pitam ga jel primio poruku,on kaze ne.



Ja rekoh mozda covek nije stigao,kad meni 15 minuta kasnije stize poruka,hahahahha jel znas ko je ovo?I ja jbt skapiram da nisam poslao ortaku tom nego svojoj drugarici 😀

A fazon price je da nisam umemorisao broj ortaka i stize tipa 0631313 sto nisam ni gledao a nemam ni umemorisan od drugarice tako da sam mislio da je ortakov,kakav blam,mada i sreca sto to nije bio neko drugi… :)




Izvor: Komicnistatusi.rs
Muža sam prevarila pred doček Nova G. jer je bio nadrndan i nije hteo da mi izvede nigde.

Za 9 godina našeg braka, svaku godinu smo provodili kući, ove godine obećao je da će me izvesti u nekom restoranu i naravno to nije ispunio. Smuvala sam se sa jednim dečkom koga sam upoznala na fb fin dečko. I

sa njim sam ludovala celu noć, imali smo najbolji se*s a moj muž nema pojma za to, neka sedi kod kuće kad je glup.



Izvor: Komicnistatusi.rs

Grupa planinara je u Ohaju naletela na drvo koje ima crvenu prugu, a kad su mu se približili, pobegli su glavom bez obzira

Planinari su snimili čudnu pojavu – stablo drveta koje gori iznutra, dakle vatra je u njemu. Dok je ekipa prilazila sa radoznalošću da vidi o čemu se radi, na kraju je pobegla glavom bez obzira, jer je pomislila da se radi o nekoj “đavoljoj raboti”.

Čudna pojava desila se u mestu Defijans u Ohaju, koje se nalazi 95 kilometara od Toleda.

- Kako je moguće da da se desi ovako nešto? – pita se jedan od planinara u snimku.

Video je objavljen 21. decembra, a do sada je pogledan više od 300 hiljada puta. Iako izgleda sablasno, mnogi pretpostavljaju da je grom udario u drvo jer se često dešava da u takvim situacijama ono gori iznutra.

Pogledajte video:

Žena mi neki dan gledala film 50 nijansi sive je*o ga onaj ko ga snimi.

Od tad se u krevetu ponaša ko divlja mačka, leđa i dupe su mi puni brazda i kratera ko mjesečeva površina. Ja sam na to njeno ponašanje počeo bit grublji a ona postala još gora to je još više pali. Problem je u tome što radimo na bebi pa se trudim al ne znam dokle ovako sve me boli. Koliko žena ima plodnih dana u mjesecu u nje očito svi oće svaki dan po tri puta. Molim vas pomozite šta da radim jer kad napravim bebu tada ću crknit i dijete će ostat siroče ako ovako nastavim. Dal da ju vodim psihijatru jer ju volim, ne znam više stvarno šta da radim.
Lapsus godine definitivno se dogodio Vesni Zmijanac, a svoje nezaboravne momente imali su i Dara Bubamara, Ena Popov, Suzana Mančić, Boban Rajović, starlete i drugi



Godina koja je za nama počela je prilično turbulentno za pevače, ako uzmemo u obzir da su istinski uspeli da nas nasmeju. A, prema narodnom verovanju, početak godine određuje celu godinu, pa nije ni čudo što su nam naši estradnjaci za sobom ostavili mnoštvo “necenzurisanog materijala”… 


Za početak i vedar ulazak u 2015. godinu, sezonu je otvorila Vesna Zmijanac svojim mega lapsusom, kada je 1. januara nesvesno umesto 2015 izgovorila 1915.


Dobro, 19 plus 1 je jednako 20… pa što da ne čestita gledaocima i 1915. godinu?



Blamom godine mnogi smatraju lapsus Ene Popov, koja je nasmejala naciju kada je samoj sebi, u februaru, čestitala rođenje ćerke. I to, na javnom mestu, ne znajući da će njen komentar videti milioni očiju…

Eh, ovo je stvarno bio blam!

Boban Rajović nas je u prethodnoj godini do suza nasmejao sa scene “Pink Music Festivala”, sada već legendarnom rečenicom u izjavi za Telegraf: “Onda su oni klikćali, klikćali i klikćali”…

Čik, probajte to da izgovorite kao on!



Suzana Mančić je mnoge zbunila, neke šokirala, a neke i dobro nasmejala svojim “orošavanjem vagine“, a voditeljka je na to samo imala da kaže: “Ono što radim sa svojom vaginom je moja stvar“.

Naravno, Suzi, nismo ni mislili da idemo dalje od ovoga…


Godina nikako ne sme proći ni bez starleta, pa su Maca Diskrecija i Atina Ferari načisto briljirale u kvizu znanja tokom učešća u “Parovima“. Dugo se pričalo o njihovim odgovorima, a pitanje koje je najviše namučilo starlete bilo je koliko slova ima azbuka…


Još jedna starleta, Tijana Ajfon, počastila nas je svojim “skrivenim sposobnostima”, kada je u “Parovima” dobila zadatak da nabroji padeže u srpskom jeziku.

Ismejali smo se, čudili smo se, no, dobro, nećemo preterivati…pa ko još pita starlete za padeže?!


Dara Bubamara se takođe našla na listi najvećih blamova u 2015. godini. Svima koji su mislili da je pravilno da se napiše svetski, pevačica je održala lekciju i mnogima rešila nedoumice… SvetSki, sveDCki ili sveCki? U Darinom jeziku to je, ipak, SVEDCKI. Ali, samo u Darinom. I to je u originalu na društvenim mrežama izgledalo ovako:

Moj prijatelj bio mi na svadbi haos napravio a sad je svedcka zvezda ponosim se sa njim za kratko vreme haos u svetu , hitovi, milionske preglede.



Godinu za nama svakako su obeležili i rijalitiji “Farma” i “Veliki Brat“. Apsolutnim kraljem bisera mnogi smatraju bivšeg farmera Kristijana Golubovića, dok nas je iz Košutnjaka sočno zasmejavala porodica Vasić.

Ovo su samo neke od Golubovićevih urnebesnih izjava koje će se dugo prepričavati:

*– Ja sam frigidan, možete da me ogovarate satima, mene to ništa ne pogađa. Ne možete mi ništa, nemam nikakva osećanja – oštroumno je izjavio Kristijan koji se čudio zašto Staniju toliko pogađaju prozivke Lepog Miće.

*Posle izjava da je Maja Nikolić zaljubljena u njega, da ima veći IQ od Ajnštajna i brojnih drugih, Kristijan je opet briljirao.

– Pun sam gasova, samo prdim! – rekao je bez ustezanja Golubović, dok su se ostali istog momenta nadovezali na “temu”.

Printskrin: TV PinkPrintskrin: TV Pink
– Samo ti prdi… – poručio je Kikiju Novica Zdravković, dok je i novi farmer Ivan Gavrilović odreagovao potpuno normalno i podržao Kristijana.

Foto: TV PinkFoto: TV Pink
– To je zato što spremaju hranu na svinjskoj masti – zaključio je Kristijan.

*– Pijemo kontamiranu vodu… Rezident Ivl… još samo da nam Mila Jovović iskoči iz bunara – pričao je Golubović dok su ostali vrištali od smeha.




S druge strane, mama Rada je uspela da nasmeje ceo region! Jedni od najpopularnijih momenata bili su “kružim” i “kandže“…

I, nema šanse da se ponovo ne iskidate od smeha!


Za kraj, da zaokružimo smehotresnu priču o lapsusima, čestitamo vam predstojeće novogodišnje i božićne praznike i želimo obilje smeha u 2016. godini


izvor: Telegraf.rs
Zahvaljujući dekolteu ove žene, ovaj jutarnji program je najgledaniji u Rumuniji


Rumunka Roksana Vanće je jedna od najpopularnijih “posvuduša” u ovoj zemlji koja na jednoj od lokalnih televizija vodi emisiju u kojoj radi vežbe. Međutim, niko je zapravo ne gleda zbog toga, već zbog njenog atraktivnog izgleda.

Ona svesno i ponosno pokazuje svoj dekolte u jutarnjem programu na televiziji “Antena”, pa je zahvaljujući tome on i najgledaniji u zemlji.

Rumuni se svakog jutra bude u 7 i počinju zagrevanje sa Roksanom.

Pogledajte snimke:


Da li biste voleli da se budite uz ovu ženu?

Ostavite nam odgovor u komentarima.

Izvor: Telegraf.rs
Sa bogatstvom od 78,9 milijardi dolara suosnivač Majkrosofta Bil Gejts najbogatiji je čovek u Amrici. Zato ni najmanje nije čudno što ima tako ekstravagantnu kuću – njegova vila “Xanadu 2.0” u Medini u Vašingtonu građena je sedam godina i koštala ga je čak 63 miliona dolara. Ona se prostire na 6.000 kvadratnih metara i ne oskudeva u svakakvim tehnološkim pomagalima. Ovo su neke od najčudnijih činjenica o njoj.
1) Danas vredi 123 miliona dolara

Gejts je zamljište na kom je izgrađena vila platio 2 miliona dolara 1988. godine, a na izgradnju zdanja potrošio je 63 miliona, ali se ispostavilo da je dobro uložio, jer prema ovogodišnjoj proceni njegova vial vredi 123,54 miliona dolara.

2) Za njenu izgradnju utrošeno je 1.200 kubnih metara drveta

Kuća je izgrađena od Daglasove jele stare 500 godina, a na njoj je radilo 300 radnika (100 njih su bili električari).

3) Visokotehnološki sistem senzora gostima omogućava da kontrolišu toplotu i osvetljenje u sobi

Kada mu dođu gosti, dobijaju uređaj kojim se upravlja svim senzorima u kući. Oni mogu da menjaju temperaturu i jačinu osvetljenja po svojoj želji. Zvučnici skriveni iza tapeta pronose muziku kroz celu kuću ukoliko to želite.

4) Kuća koristi prirdono okruženej da smanji gubitak toplote

Kuća je ciljno izgrađena na mestu na kom je izgrađena i okružena je prirodom radi lakšeg regulisanja temperature.


5) Slike na zidu možete promeniti pritiskom na jedno dugme

Kompjuterski ekrani koji se nalaze u kuću svi zajedno vrede 80.000 dolara. Svi na ekran mogu da podese svoju omiljenu sliku ili fotografiju. Sve one su smeštene u uređajima koji vrede 150.000 dolara.

6) I bazen ima svoj podvodni muzički sistem

Bazen dug 18 metara nalazi se u sopstvenoj zgradi, koja ima 350 kvadratnih metara. Tamo su smeštene i svlačionica sa četiri tuša i dva kupatila.

7) Postoji soba sa trambolinom sa plafonom visokim šest metara

Ne zan se kolika je trembolina u toj sobi, ali pored nje vila sadrži i prostor za vežbanje koji zauzima 230 kvadratnih metara i u kome se nalaze sauna i odvojene svlačionice za muškarce i žene.

8) Ogromna sala za prijeme može da primi i do 200 gostiju

Hala koja zauzima površinu od 200 kvadratnih metara može da primi 150 ljudi na večeru, a ako se u njoj priređuje koktel-žurka, komotno se može smestiti 200 ljudi. Kamin širok tri metra dominir ana jednom od zidova, dok se na drugom nalati ekran dug skoro sedam metara.


9) Vila ima 24 kupatila, od kojih 10 ima kade

Broj kupatial je opravdan samo u slučaju veoma velikih žurki.

10) Šest kuhinja

Sve kuhinje se nalaze u različitim delovima kuće, da bi osoblje koje radi u njima moglo da isprati velike odgađaje.

11) Ogromna biblioteka sa rukopisom koji vredi 30 miliona dolara

Biblioteka koja zauzima skoro 200 kvadratnih metara iam zasvođeni plafon i dve tajne police za knjige, od kojih jedna ima bar sa pićem. U njoj se nalazi i “Codex Leicester”, rukopis Leonarda da Vinčija koji je 1994. Gejts kupio na aukciji za 30.8 miliona dolara.

12) Kućni bioskop sa plišanim sedištima za 20 gostiju

Bioskop je dizajniran u art deko stilu, sa udobnim stolicama sa nasloniam za ruke i kaučima, a sadrži i mašinu za kokice.


13) Gejts ima omiljeno drvo i ono se elektronski nadgleda 24 sata dnevno

Gejts se navodno vezao za 40 godina staro drvo javora koje je izraslo u blizini kolovoza. Njega nadgleda kompjuter, a ako duže vremena nema padavina, voda se uatomatski pumpa u njega.

14) Veštački potok se redovno puni ribom

Potok i zemlja oko njega održavaju se kako bi rešili svaki problem koji mogu da naprave veliki zidovi imanja. U vodu se redovno ubacuju lososi.

15) Pesak na plaži uvezen je sa Kariba


Svake godine na Gejtsovu plažu dovoze se velike količine peska za Svete Lusije, piše Blic.rs

petak, 1. siječnja 2016.

Imam 16 godina spavala sma sa deckom posle godinu ipo i

stvarno ga volim jer nisam srljala u vezu jer mi je bio prvi i muvali mso se 6 meseci pre toga,osecam se da ga stvarno poznajem…samo ne zelim da me neko osudjuje zbog toga jer i da sada raskinemo ne bih se kajala jer sma to uradila iz ljubavi.
Živjela sam životom domaćice, majke i žene koju niko ne cijeni. Moj muž je uvijek smatrao koliko god da uradim da nije dovoljno.

U 10 godina veze i braka nikada ga nisam prevarila i bio je jedini muškarac sa kojim sam imala odnose ali on je konstantno nalazio ljubavnike i imao nenormalne izljeve ljubomore. Zbog toga sam na neki način i zatvorila se u kuću . Prošle godine mi je ispala prilika za posao u Njemačkoj i onda sam upoznala njega. Otvorio mi je oči i hvala mu na tome. Bio je jedan siguran muškarac koji je znao da cijeni ženu. Muža sam prevarila ali sada se uopšte nisam nervirala zbog toga. Više sam se nervirala kada nisam uspjevala dokazati da sam vjerna. Na neki način me je njegova ljubomora i odvela drugom muškarcu. A da….nisam nastavila svoju avanturu.
Jao, ne znam sta da radim. Pijem kao stoka, ne treznim se ni danju ni nocu, a to nije najgore.

Najgore od svega je sto moje najbolje drugarice, umesto da me trezne, one piju sa mnom. I to piju vise od mene. Pa kad kupimo cigare, ispusimo celu paklu za jedno vece. Nas 3, ej! Ja znam da to ne valja. 00. smo godiste, i ja smatram da smo jos mlade, ali sta da radimo. Mislim da imamo ozbiljan problem sa alkoholom i cigarama. Cak smo probale i travu, bas sinoc. Toliko smo se naduvale, da cak mislim da sam uradila ono sa tim deckom koji nam je dao travu. Ne secam se, a drugarice mi kazu da sam se izgubila na 3 sata, i da nisu znale gde sam.
Prošle godine u maju sam izgubila dragu osobu.

Stalno mi je u mislima, stalno imam osjećaj kao da će se vratiti kao da je sve ružan san, iako je prošlo dosta vremena. Non stop plačem. Ne mogu da pričam o njoj, teško mi je užasno. Bila je veoma vedra osoba i svi su je voljeli. Izlazim. Družim se sa prijateljima, ali nikako se ne mogu naviknuti da je više nema. Nedostaje punoo :(
Zamislite kako se osjecam, gotovo 2 godine mi je prijateljica, odnosno jedina zenska osoba koja mi je prijatelj. Ne vidim ja u njoj prijateljicu, vidim nesto vise, ali nikad joj to nisam rekao, jbg straah me da je izgubim. Zamislite kako se osjecam ..

kad je vidim uplakanu, tuznu, tesko mi je .. tjesim je svaki put, pomazem joj da se razveseli, da zaboravi sve probleme, cujemo se u 3,4,5 h ujutro. Sve bi dao za nju, dajem i ovako, al smo prijatelji. Nista mi tesko nije zbog, samo mi je tesko da joj ovo sve priznam, jer sta ako ode, aa i ima momka vec gotovo 2 godine .. jbg ljudi .. sje*o sam se skroz na skroz .. :/
Prošle godine sam se udala i porodila, svi mi govore kako sam omršavila, kako nikada bolje nisam izgledala,


pitaju se kako sam tako omršavila za tako kratko vreme, moje vršnjakinje koje se još nisu porodile kažu kako ih je sramota kad vide moju liniju, a niko ne zna da je to od nerviranja i stresa koje mi muž svakodnevno priređuje. Nikada nisam bolje izgledala, a gore se osećala.
Ja prolazim kroz šoping centar onako sav skockan i dosta cura se okrenilo za mnom, namigivale,

smješkale i onda sam morao uzeti mlađu sestru pod ruku zajedno sa njenim rozim ruksakom na mojim leđima i još više se cura počelo okretati za mnom. Svoju Sestru zovem: operacija pronađi curu.
Baka i djed vjenčali su se davne 1952… Nakon četvero djece počele su njihove svađe, nikad ih nismo vidjeli kako pričaju. Službeno su se i rastali nakon 50 godina braka… 

Baka se nedavno razbolila, imala je moždani udar i bila je jako loše. Kada se vratila iz bolnice djed se počeo raspitivati za nju, želio ju je vidjeti. Jednog dana je otišao do nje na naše veliko iznenađenje. Sjeo je kraj nje, držao je za ruku, počeo plakati i samo ju je molio da se pomire. Baka nije ništa odgovorila samo je plakala zajedno s njim. Baka je još uvijek loše, djed joj svakog dana dođe i lijepo pričaju. Iskreno, njihovo četvero djece i nas sedmero unučadi još ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Ljudi moji Ljubav je vječna
20 godina, nit pijem, nit pusim, nit se drogiram, sportaš(košarkaš) 

1.86, ne volim kafiće više volim sjediti negdje u prirodi, u životu sam imao dvije cure, ma da je to moglo biti 15, čekam pravu, koju oženiti, kojoj život uljepšati… 😀 Mislim da sam našao jednu takvu i ne mislim je pustiti tako lahko, makar se svega odrekao, jbg volim je :-) <3 Život je lijep!
IMAM NAJBOLJU DEVOJKU I PLANIRAM DA JE ZENIM !! Oprostila mi je 2 prevare.

Na pocetku veze mi je oprostila jednu ,a drugu vec malo kasnije. Kada sam pitao zasto? Ona je rekla Ja znam da si ti moj i da su sve one prolazne, i znam da od svih njih samo mene volis . I tu noc sam plakao kao nikad u zivotu, sada smo 2ipo godine zajedno i ne mogu da se odviknem od nje. Andrea volim te !!
Nikad nisam alkohol pio, a kad god sa rajom izadjem uvjek sam veseliji, ludji, nasmijaniji sa sokom u ruci, nego svi oni sa pivom ili vec necim jacim.

I pri tome jos pricam ono sto uvjek pricam i mislim, a ne kao oni sto se napiju, pa pricaju ono sto trijezni misle,a ne smiju reci. Naravno, nikog ne osudjujem, svi imamo mogucnosti izbora i bujrum svako za sebe. Ali, jednostavno ne razumijem kako mogu da neke vazne dogadjaje u zivotu upropaste sa alkoholom. Toliko se napiti da se sutra niceg ne sjecas, a pri tome jos i praviti budalu od sebe, pf…I sto se zna za tebe da si takav, vise si IN, vise djev.takve zele:)
Godinu dana sam u vezi sa Egipćaninom, koji povremeno dolazi u Sarajevo, gdje ja živim. 

Sinoć me zaprosio i ja sam pristala jer ga volim, ali o tome moja porodica ništa ne zna. Sve držim u tajnosti. Početkom decembra on ponovo dolazi i tada i ja idem s njim, udajem se za njega. Svojima neću ništa reći, samo ću otići bez pozdrava jer znam da mi takvo nešto nikad ne bi dopustili.
Ovako…ja živim u jednom gradu….cura u drugom u kojem studira a rodom je iz nekog trećeg grada.

Rijetko ide svojima,ali mrzim kad im ode…tim danima ne mogu da se smirim,jer izlazi,ide na pića sa prijateljicama,a mene nekakav strah obuzme da će mi je netko oduzeti.Mnogo sam mirniji kad je u tom gradu u kojem studira jer tamo ne miče iz stana i uči :/

četvrtak, 31. prosinca 2015.

S dečkom sam bila više od godinu dana.

Prevario me je nekoliko puta.Sada nismo u dobrím odnosima jer mene je uvek krivio za sve.I nakon svega što mi je uradio i nakon više vremena i dalje ga volim.Ne mogju da ga mrzim sto god da mi napravi.Znam da trebam krenit dalje nakon svega al kako? Svaka pesma me seti na njega i nema dana da ne pomislim na njega KAŽU VREME LEČi SVE.To nije istina.
Moj dogovor sa djedom je uvijek bio taj da nedjeljom u 17h pijemo kavu…

S vremenom se razbolio, nije me prepoznavao i više nije znao za naš dogovor, završio je u bolnici. Evo sad će godina dana kako je umro, a ja svake nedjelje u 17h nosim na njegov grob šalice i kavu. Dogovor je dogovor..
Djevojka mi ide na ekskurziju. Brinem se toliko, ne zato što me može prevariti,

siguran sam da neće, već zato što će izlaziti i provoditi se, a ja joj neću biti ni u blizini. Ne mogu to nikako podnijeti što ide, a ne mogu joj to sve reći. Ljubomoran sam na svaku moguću sitnicu ali joj ne smijem priznati.
Desilo mi se jednom pre 30 godina kad sam se u

Kamenarima ukrcao na trajekt da spazim curu na trajektu koji je upravo isplovljavao iz luke. To je ljubav mog života, pomislio sam. Ona mene nje ni primetila, ne zna ni da postojim… Ali od tad ne prođe nedelja da bar jednom ne pomislim na nju… Ja sad imam ženu i dvoje dece ali…
Sviđa mi se kolega, priroda našeg posla je takva da veza ne dolazi u obzir i to mi je jasno.

No ipak, unatoč našim dopisivanjima htjela sam potvrdu da je i s njegove strane nešto više. Samo da zadovoljim svoj ego, priznajem. Iskoristila sam poslovni domjenak i sredila se, takvu me još nisu vidjeli, komplimenti su frcali sa svih strana, samo je on ostao imun. Pomalo razočarana takvim raspletom krenula sam kući, a onda me je presreo i uhvatio za nadlakticu, pogledao u oči i poljubio. Ostala sam u šoku, samo je rekao laku noć. Nismo to više spominjali, oboje smo zauzeti.
Imala sam mačka kojeg je moj muž pregazio sa autom prije dva dana(ne namjerno i on ga je volio kao i ja).

Da mi je neko pričao da može bit ovako teško ne bi mu vjerovala,kao da mi je član porodice umro. Ne ljutim se na muža jer je stvarno bila slučajnost,vidim da je i njemu teško možda više nego meni,ali ga ne mogu ni u oči pogledat kao da se u meni nešto prelomilo(a već smo 12 g u braku). Mozda će nekome ova moja priča biti nekom smiješna,nekom tužna,ali meni će možda biti lakše kad znam da je neko pročitao ovo.
ja prolazim kroz šoping centar onako sav skockan i 

dosta cura se okrenilo za mnom, namigivale, smješkale i onda sam morao uzeti mlađu sestru pod ruku zajedno sa njenim rozim ruksakom na mojim leđima i još više se cura počelo okretati za mnom. Svoju Sestru zovem: operacija pronađi curu
Prošle godine sam se udala i porodila, svi mi govore kako sam omršavila, kako nikada bolje nisam izgledala, pitaju se kako sam tako

omršavila za tako kratko vreme, moje vršnjakinje koje se još nisu porodile kažu kako ih je sramota kad vide moju liniju, a niko ne zna da je to od nerviranja i stresa koje mi muž svakodnevno priređuje. Nikada nisam bolje izgledala, a gore se osećala.
Zamislite kako se osjecam, gotovo 2 godine mi je prijateljica, odnosno jedina zenska osoba koja mi je prijatelj.

Ne vidim ja u njoj prijateljicu, vidim nesto vise, ali nikad joj to nisam rekao, jbg straah me da je izgubim. Zamislite kako se osjecam .. kad je vidim uplakanu, tuznu, tesko mi je .. tjesim je svaki put, pomazem joj da se razveseli, da zaboravi sve probleme, cujemo se u 3,4,5 h ujutro. Sve bi dao za nju, dajem i ovako, al smo prijatelji. Nista mi tesko nije zbog, samo mi je tesko da joj ovo sve priznam, jer sta ako ode, aa i ima momka vec gotovo 2 godine .. jbg ljudi .. sje*o sam se skroz na skroz .. :/
Došla sam u Nemačku prije 5 meseci i neznam ništa da na nemačkom progovorim.

Morala sam napravit neki ugovor sa bankom i sve važno šta trebam reć zapisala ja sebi na papirić. Cijelu jednu stranu ispisala. Otišla ja tamo, sama, bez ikoga poznatog. Došla ja na red i pipam po džepovima gdje mi je papir. Kad onoo. Nema papira. Hrpa ljudi iza mene čeka, a ja stala i počela sebi u bradu pričat, nešta na srpskom. Iza mene stajao čovjek i celo vreme se smeje. Pitam ja njega šta je smešno (na srpskom),a kaže on meni: Pa gdje se, j*b*la ga ti, ostavila taj papirić. Kad tad nisam u zemlju propala,necu nikad.
Baka i djed vjenčali su se davne 1952… Nakon četvero djece počele su njihove svađe, nikad ih nismo vidjeli kako pričaju.

Službeno su se i rastali nakon 50 godina braka… Baka se nedavno razbolila, imala je moždani udar i bila je jako loše. Kada se vratila iz bolnice djed se počeo raspitivati za nju, želio ju je vidjeti. Jednog dana je otišao do nje na naše veliko iznenađenje. Sjeo je kraj nje, držao je za ruku, počeo plakati i samo ju je molio da se pomire. Baka nije ništa odgovorila samo je plakala zajedno s njim. Baka je još uvijek loše, djed joj svakog dana dođe i lijepo pričaju. Iskreno, njihovo četvero djece i nas sedmero unučadi još ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Ljudi moji Ljubav je vječna

srijeda, 30. prosinca 2015.

Pre 4 god devojka mi je doživela tešku saobraćajnu nesreću, 2 nedelje je bila u komi.

Tad sam imao 20, svaki dan pre/posle faxa kad god sam mogao bio sam u bolnici i sedeo pored nje, pričao joj ili samo sedeo i posmatrao je. Sve dok jednog dana mi nije zazvonio mobilni, naša pesma (Kelly Rowland – When Love Takes Over)… Izašao sam da se javim, kad sam se vratio u sobu, ona je sva mamurna otvarala oči, nasmejala se i rekla: “volim te”… (taj mali smešak, bio je najlepši ikada). A dalje… dalje se samo sećam zvukova: pištanje kardiograma, vika sestre i doktora, zvuk defibrilatora, njegovi udarci… I rečenice: “ne, stani, otisla je… 11:42” Svake godine 20.09. ma gde god bio šta god radio u 11:42 pustim istu pesmu, progutam ogromnu knedlu, suzdržim suze, i kazem: “i ja tebe”.
Meni nije jasno kako moja devojka ne ume da skonta da kada napišem “OK”, “u redu”, “videćemo” znači upravo to bez imalo ironije, ljutnje i sarkazma.

A kad ispričam vic dok smo u društvu jedino ona ne kapira sarkazam, a tu sitna crevca i nekakve silne teorije izvlači iz najobičnijih odgovora na poruke.
Sa devojkom sam bio skoro 4 god u vezi.

Slučajno mi otac premine, jako težak i bolan udarac za mene i normalno celu porodicu. Imao sam osećaj da je nakon toga veza bila jača i čvršća, da imam nekog na koga mogu da se oslonim, neko ko će mi biti podrška, neko ko će me izvući iz ove teške situacije i pomogne mi da nastavim dalje, neko kome jednostavno mogu verovati. Ne brzo nakon toga, uhvatim je sa “drugarom” na delu kako spavaju. Zamislite taj osećaj. Ne,ne možete!
Moj dečko sutra ide na selo sa drugarom, navodno da pomažu u cepanju drva. Imam intuiciju da je u pozadini nešto sasvim drugo.

S obzirom da izjutra imam neke jako važne stvari za obaviti, kada završim upitiću se nepozvana tamo, nije daleko… Umem cepati drva, zašto da ne pomognem… Eh ti muškarci- pojedinci, nikad neće odrasti i shvtiti da je ženska intuicija čudo…pa tako, javiću i ako sam u pravu i ako nisam…
Iz imućne sam obitelji i nađem curu koja baš i nema novca ali to mi nije bitno.

Svidila mi se jer je jako skromna i nije htjela ništa od mene uzimat i htjela je samo da šetamo i da sjedimo negdje na klupi. Ja baš za te stvari nisam pa sam je počeo izvodit na večere i uvijek smo negdje išli, kupovao sam joj neke sitnice a ona je mene osvajala nekim orginalnim stvarima koje se novcima ne mogu kupit. Tako iz dana u dan mi uvijek negdje i jednom odemo na jezero sjednemo kaže ona meni hajmo negdje šta ću ovdje ja sam je pogledao i samo rekao samo ti je do luksuza nekog ona se samo okrenula i kroz suze rekla pa ti si me na ovo naučio . I baš sam tad shvatio da sam ja od nje napravio površnu curu, pokajao sam se što sam joj to rekao.
Pozdrav, zivim u inostranstvu, i imam momka koji je iz Bosne, dugo sam trazila takvog momka, ali problem je u tome sto se ne vidjamo samo par puta godisnje.

 Ja sam puno ljubomorna i bojim se da ce naci drugu, a tako ga puno volim i jako nam je lijepo u vezi. Ne znam sta da radim, mislite li da takve veze mogu opstati. Unaprijed hvala.
Bio sam u klubu, olesio sam se nisam znao kako se zovem, moja djevojka takodje.

 Krenuli smo njenoj kuci, i sta cu nesrecan otidjem do wc-a da se malo spremim za nastavak programa i kad se vracao iz wc-a umjesto u sobu od djevojke odem slucajno u sobu njezine keve (ona nema starog), zadnje cega se sjecam da sam se probudio potpuno go pored njene keve, ona je takodje bila gola, da stvar bude jos j*******. U tom trenutku, mislim da je g**** umrlo u meni, tek tad nisam znao kako se zovem. Ustao sam brzinom svjetlosti iz kreveta, nisam ni gledao sta oblacim od odjece, samo sam gledao kako sto prije da izletim iz kuce. Evo sad vec 2 dana smisljam sta da kazem djevojci, izgleda da je i ona bila toliko olesena da ne zna da sam dosao sa njom njenoj kuci, cim i dalje normalno razgovara sa mnom.
Prije dva mjeseca sam došla u Ameriku, zbog oca koji se tri godine nakon smrti moje majke oženio sa ženom sa kojom je bio u vezi kad je imao 18 godina.

Kako kaže, to je bila velika ljubav. Ona je dobila dva sina, a moj otac brata i mene. Ovdje sam došla isključivo zbog oca, ne zbog posla ili bilo čega drugog. Željela sam biti sa njim. Inače, imala sam jako pristojan život u Sarajevu gdje sam se rodila i odrasla. Ove godine nisam upisala fakultet zbog Amerike. Nadala sam se boljoj budućnosti ovdje. Ali, ne mogu više izdržat. Živjeti u tuđem i zavisiti od nekoga i pored svega gledati kako se otac mijenja prema svojoj djeci na gore zbog žene mi jako teško pada. Brat i ja smo uljezi koje svi smatraju nesposobnim za bilo šta a pored toga nas i sažaljevaju “pametni” Amerikanci. Odlučila sam se vratiti u Sarajevo, pokušati pronaći neki posao i živjeti svoj sopstveni život. I naravno, upisati fakultet iduće godine. Sva sreća, imam svoj stan u kojem mogu živjeti. Nadam se da ne griješim…
Izveo sam devojku na večeru, obukao sam uredno odelo i cipele,

moćan auto i otišli smo na večeru u najskuplji restoran. Za predjelo nam je došla supa i naravno u košarici kruha. Ona je uzela kruh i udrobila u supu. Bilo me je stid, ali nisam otišao jer je volim više od sebe!
Bivša devojka radi preko puta mene, deli nas samo nekih 2-3 m.

Često nam se susretnu pogledi, i ne znam šta mi je, ali u poslednje vreme imam želju da joj priđem i da je poljubim. I uradiću to. Inače ona ima dečka, a ja devojku.
Preselila sam se u sjevernu evropu u državu gdje stvarno rijetko čujete srpski jezik i oke sam s tim jer vrlo dobro pričam engleski.

Ali danas sam imala mali konflikt sa kolegom iz škole i stvarno ni jedna riječ na engleskom ne može dovoljno dobro da objasni naše MRŠ , znam da me nije ništa razumio ali jednostavno meni je bilo puno lakše.
Bivsi momak je bez mog znanja snimio nas seks.

Uskoro se udajem i strahujem svaki dan da nece objaviti iako se na snimku ne vidi moje lice. Nakon prekida mi je to poslao. On je jedina osoba koju mrzim.