ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

subota, 6. veljače 2016.

Udala sam se sa 26 godina,tako da je i moj prvi put bio za prvu bracnu noc


Udala sam se sa 26 godina,tako da je i moj prvi put bio za prvu bracnu noc.Moj muz je stariji od mene 11 godina ,bio je tako nezan ,strpljiv i pazljiv,ali opet je bolelo.Sve je to do zene ,kako njeno telo reaguje,a i stariji i iskusniji frajer je neizostavan😏

Izvor: ispovesti.com
Srećno sam oženjen živim u Nemackoj i ja i žena imamo dobre plate


Srećno sam oženjen živim u Nemackoj i ja i žena imamo dobre plate ali ja volim vikendom da odem kod prostitutki nekako me to opusti za 30 eura imam seks sa devojkama koje izgledaju pet puta bolje od srpskih starleta i ne muvam više klinke jer posle ne mogu da ih se otarasim i što bih sebi pravio problem ovako odem kod prostitutke i vratim se kući srećan.

Izvor: ispovesti.com
Dok se devojka tušira ili je zauzeta nekim drugim poslom a ostavi telefon ja uzmem i preturam joj po porukama


Dok se devojka tušira ili je zauzeta nekim drugim poslom a ostavi telefon ja uzmem i preturam joj po porukama, uvek su tu poruke koje niko nebi želeo da nađe kod svoje devojke ali ja za sve to prećutim i čuvam u sebi.. Prosto ne želim da taj naš idealan odnos pokvarim tim stvarima i to je jedino zbog


čega ćutim. Evo već 5 godina i nikad nije saznala da znam to..

Izvor: ispovesti.com
Ženio sam se dva puta. Iz prvog braka nisam imao dece, iako smo tadašnja žena i ja to silno želeli i pokušavali bezbroj puta,


Ženio sam se dva puta. Iz prvog braka nisam imao dece, iako smo tadašnja žena i ja to silno želeli i pokušavali bezbroj puta, al nije nam se dalo. Kad sam se razveo po gradu je kružila priča da sam “jalov” da ne mogu da imam dece. Danas sam ponosan otac jedne predivne devojčice koja ima dva meseca, i od glave do pete je ista ja! Toliko o tome koliko nečija zloba može da ide daleko. :-)

Izvor: ispovesti.com
DEČKO ME JE MALTRETIRAO PSIHIČKI I FIZIČKI ĆUTALA SAM I TRPILA DOK MI JEDNOM NIJE PUKAO FITILJ…



Decko me je maltretirao psihicki i fizicki, cutala sam i trpela mu dok mi jednom nije pukao fitilj a to se desilo kada je on nervozan dosao sa posla i poceo da me samara bez razloga dok sam prala sudove, vredjao me je i vukao za kosu.


Posle sam se ja sklupcala na pod braneci se od njegovih udarca, plakala sam. A on je posle nekog vremena dosao kod mene grlio me i mazio po glavi, izvinjavao se, pricao da me voli. Ne, ovaj put nisam nasela na taj njegov jeftini trik. Otisla sam u kupatilo i pozvala tatui ispricala mu sve, on je poludeo kad je cuo sta se desilo. Rekao mi je dy ga zadrzavam dok on ne dodje.


Vratila sam se u sobu, legla pored njega i pravila da se nista nije desilo. Pricala mu kako ga razumem sto je nervozan zbog posla, da mu oprastam i da ga razumem. Onda je uleteo moj tata i izmlatio ga bejzbol palicom. Onda je on plakao, molio i kukao da ga moj tata pusti. Obecavao je da nece vise da se izivljava na meni, ali ja ga nisam slusala ostavila sam ga. Sada sam mnogo srecnija bez njega, trebala sam jos odavno da ga ostavim.
Saznao je da ga VARA i priredio joj POKLON za rođendan koji će PAMTITI cijelog života!


Jedan korisnik Reddita dugo je sumnjao da ga žena vara. Kada je bio skoro siguran odlučio je da na njenu izdaju odgovori okrutnim poklonom. Toliko je posramio pred cijelom porodicom da će to pamtiti čitavog života.
“Primjećivao sam mnogo tragova i bio siguran da me vara. Smijala se kad šalje poruke i lagala da priča sa majkom. Stalno je ostajala na poslu mnogo duže, a kada bih pozvao kolege bi rekle da nije tu. Kada bih je pitao kako to objašnjava samo bi se nasmijala. Jednom je “otišla po mlijeko” pred ponoć i nije se vratila do dva ujutru. Moj savjet vam je – unajmite privatnog detektiva. Pomaže kod razvoda. No, kada sam bio siguran sačekao sam njen rođendan nekoliko mjeseci kasnije. Iskoristio sam to vrijeme da sebi nađem smještaj i konsultujem se sa advokatom. E, a onda je došao rođendan.
Prvo je insistirala da odem negdje iz grada sa prijateljima jer je “morala da radi i taj dan je samo podsjećao da stari”.

Znao sam da je nešto nije u redu, a onda sam našao flašu šampanjca i dvije čaše u plakaru. Pukao sam. A onda sam skovao plan. Otišao sam kod prijatelja i pravio se da sam otputovao. Onda sam odatle zvao njenu majku, oca, sestru i prijatelje. Rekao sam im da pravim zabavu iznenađenja. Našli smo se ispred stana i rekao sam im da budu što tiši. Bilo je oko osam ujutru. Majka je nosila tortu a ja sam otključao vrata. Otvorio sam ih naglo i svi smo uzviknuli “iznenađenje”.

Zatekli smo je sa ljubavnikom potpuno golu. Majka je ispustila tortu, setra joj je vrištala, otac počeo da urla. Moja sada bivša žena je vikala na mene dok je njen ljubavnik navlačio pantalone i bježao. Najbolji rođendanski poklon koji sam ikome dao”, napisao je muškarac.
Vjerovatno vam je jasno zbog čega je ova priča postala internet hit. Njene verzije su poslije foruma osvanule na mnogo sajtova.
Rođendan za pamćenje, nema šta.
Izvor: novi.ba
MOJA SVEKRVA IMA 4 SINA, 3 SNAJE, A MENI SE JEDINOJ NAKAČILA..


Moja svekrva ima 4 sina, 3 snaje, a meni se jedinoj nakačila. Sve što ja uradim je loše i jetrve mi se stalno podsmevaju. Jednom prilikom meni pukne film i krenem se svađati sa dotičnom, i moj muž kao da smiri situaciju, kao razumeću ga ja stane na njenu stranu krene da prebacuje na mene svu krivicu, a ja nisam ništa uradila.

I tako ja sva u šoku, gledam i ne verujem kako se oni svađaju sa mnom onako sa suzama u očima, slomljena priđe meni moj dever i zagrli me oko ramena i krene da me brani. Bukvalno je rekao sve što mi je bilo na srcu i duši…

Ne znam kako da mu se odužim, jer da ga nije bilo mislim da bih se rasplakala i onda bi ispalo da pravim scenu i da glumim, ovako sam bila ponosna što nisam bila sama. A za muža ne znam, duboko je pao u mojim očima.
BILA JEDNOM JEDNA DEVOJKA KOJA JE SAMA SEBE MRZELA…



Bila jednom jedna devojka koja je sebe mrzela zato što je bila slepa. Mrzila je svakoga osim svog voljenog momka, koji je uvek bio uz nju. Rekla mu je: “Kad bih samo mogla da vidim svet, udala bih se za tebe!”
Jednoga dana neko donira oči za nju. Kada se operacija završila i kada su joj odstranili zavoje, mogla je sve da vidi uključujući i svog momka.
On je upita: “Sad kad vidiš ceo svet, hoćeš li da se udaš za mene?”

Ona ga je pogledala i uočila da je on slep! Prizor njegovih zatvorenih očnih kapaka ju je šokirao. Nije to očekivala. Sama pomisao da bi morala da ih gleda čitavog život ju je naterala da odbije da se uda za njega.

On ode u suzama i nekoliko dana kasnije joj napiše pismo: “Dobro čuvaj svoje oči, dušo moja, jer pre nego što su postale tvoje – te oči su bile moje!”
Eto kako ljudski mozak najčešće radi: retko se ko nakon nekog vremena seti kakav je život bio pre, ko je bio uvek tu uz nas u najtežim situacijama…
I danas:
– Pre nego što kažeš neku ružnu reč, seti se onih koji ne mogu da govore.
– Pre nego što počneš da se žališ na ukus hrane, seti se onih koji nemaju šta da jedu.
– Pre nego što počneš da se žališ na svog muža/ženu, seti se onih koji mole Boga da im podari voljenu osobu.
– Pre nego što se požališ na život, seti se onih koji su rano ostali bez svojih života, koji su umrli prerano.



– Pre nego što se požališ na svoju decu, seti se onih koji žele decu, ali ih ne mogu imati.
– Pre nego što počneš da se svađaš s onim koji nije pomeo ili počistio kuću, seti se onih koji žive na ulici.
– Pre nego što počneš da osuđuješ nekoga, seti se da niko nije bezgrešan.
– I na kraju, kada loše misli počnu da te bacaju u depresiju, ti nabaci osmeh na svoje lice i kaži još sam živ, još sam tu, i zahvali Bogu na svemu.

BILA JEDNOM JEDNA DEVOJKA KOJA JE SAMA SEBE MRZELA…
U RANI JUTARNJIM ČASOVIMA VERENICA ME JE ZATEKLA U KREVETU SA DRUGOM…


U ranim jutarnjim časovima verenica me je zatekla u krevetu sa drugom devojkom. Probudila nas je sa rečenicom, citiram: “Hvala ti Bože što nisi dozvolio da napravim životnu grešku!”,

značajno je pogledala dotičnu devojku rekavši joj da se nada da me je češkala dok nisam zaspao, jer je to nešto što najviše volim, na brzinu se spakovala i otišla. Onako dostojanstveno.
Uvideo sam svoju grešku, malo je reći da se kajem, i iako ću se boriti za nju i njeno poverenje, znam


da neće promeniti mišljenje. P.S. Nisam pomenuo da mi je nos slomljen u momentu kad sam pokušao da je zaustavim.
Bio sam sa devojkom koja je druge vere od mene i moje porodice. Jako smo se voleli i bili nerazvdvojni par. Mojim roditejima je


Bio sam sa devojkom koja je druge vere od mene i moje porodice. Jako smo se voleli i bili nerazvdvojni par. Mojim roditejima je
Bio sam sa devojkom koja je druge vere od mene i moje porodice. Jako smo se voleli i bili nerazvdvojni par. Mojim roditejima je



Bio sam sa devojkom koja je druge vere od mene i moje porodice. Jako smo se voleli i bili nerazvdvojni par. Mojim roditejima je to smetalo što smo različite vere i činili su sve kako bi nas razdvojili. Vredjali su je čak i u njenom prisustvu. Mrzeli su je. Dojadilo mi je to, poslušao sam ih i ostavio je. Bila je jako povređena i meni je u početku nedostajala ali kasnije sam je zaboravio. Svako od nas je krenuo svojim putem.
Sreo sam je posle 6 godina za kojih je nisam video ni čuo. Šetala je sa mužem u naručju noseći malu, preslatku devojčicu. Odjednom mi je srce zalupalo kao nikada do sada i ljubav se opet probudila. Bila je lepša nego ikada. Prošla je pored mene i uputila mi jedan nežan osmeh. Ostao sam skamenjen i poželeo da sam na mestu njenog muža.
Plakao sam kao nikada i u šoku sam nekoliko dana i ne mogu izbaciti tu scenu iz glave. Nikada neću oprostiti roditeljima što su mi upropastili životnu šansu. Ovim sam hteo da kažem da nikada ne sušate druge već samo svoje srce jer ono zna najbolje
U JEDNOM GRADU BRAČNI PAR JE PROSLAVLJAO 25. GODIŠNJICU BRAKA.



U jednom gradu bračni par je proslavljao 25. godišnjicu braka. Bili su na daleko poznati po tome što se za 25 godina nisu ni jedan jedini put posvađali. Novine i televizijske kuće su pristizale sa raznih strana da provere na licu mesta u čemu je tajna ovog uspešnog braka.
Urednik jednih novina upita muža:

– Gospodine, recite nam u čemu je tajna vašeg skladnog braka? Prosto je neverovatno da se ni jednom niste posvađali sa svojom ženom.
Čovek se nagnu napred i prisećajući se dana provedenih na medenom mesecu započne priču:

– Bili smo u jednom egzotičnom gradu odmah posle venčanja gde je bilo mnoštvo zabavnog sadržaja.
Posle kraćeg dogovora odlučili smo se na jahanje konja. Uzeli smo svako svog konja i počeli da jašemo. Moj konj je bio miran i poslušan, ali onaj na kome je moja žena jahala je bio veoma nemiran. Iznenada, konj se ritnu i zbaci moju ženu koja naglavačke pade na zemlju! Ona se potpuno mirna lagano uspravi, potapše konja po leđima i progovori tiho:
– Ovo ti je prvi put.
Popela se na konja i nastavila jahanje. Posle kraćeg vremena konj se ponovo ritnu i moja žena se opet nađe na zemlji. Opet je dostojanstveno ustala i smirenim glasom rekla:
– Ovo ti je drugi put.



Ja sam samo posmatrao i divio se smirenosti i staloženosti moje žene.
Kada je konj treći put zbacio moju ženu, ona lagano izvadi magnum iz pojasa i hladnokrvno ubi konja na licu mestu!
Ja sam u zaprepašćenju počeo da urlam:
– Jesi li ti normalna, luda ženo?!! Kako si mogla da ubiješ jadnu životinju!!
Žena me smireno pogleda i blagim tonom mi reče:
– Ovo ti je prvi put.
– To je to, od tada se u svemu slažemo i živimo u skladnom braku, – završi muž svoju priču.
Ostavila me prije 2 tijedna. Nakon 6 i pol godina veze, otisla je u Njemacku…


Ostavila me prije 2 tijedna.Nakon 6 i pol godina veze.Otisla je u nejmacku da nam nade stan i posao da mozemo rijesavati svatove. pocela raditi i nakon 4 dana me ostavila.Mislio sam samo faza.Mozda je daljina.Promjenit ce se sve kad nade stan i dodem gore.2 tj nije bilo poruke, poziva, blokirala me.Ubijalo me je. 2 god smo zajedno zivjeli svako sam jutro gledao isti osmjeh istu srecu sto se budi

kraj mene to nije mogla sakriti.Sve do veceras sam bio stvarno lose sve me podsjecalo na nas.A veceras sam dobio presliku dopisivanja u kojoj pise da je njoj super bez mene i da ima netko ko radi s njom, da nije ozbiljno al se vidaju kad stignu.Nakon toga nisam nista osjecao ni tugu, ni razocaranje, bas nista.to se slomilo u meni .30.5 4ever ili ne
DANAS SAM IZAŠLA SA PRIJATELJICAMA NA RUČAK. MUŽ JE ZNAO DA IDEM SA NJIMA, ALI U ZADNJI…


Danas sam izasla s prijateljicama na rucak. Muz je znao da idem s njima, ali u zadnji trenutak sam saznala da ide i muz od ove jedne. I predlozi on neki restoran, da nas vozi tu, svi se sloze, pa i ja.

I napisem muzu poruku, tako je i tako, kad zove on mene, nabraja mi, vidjet cu kao ja, kako sam smjela, da me neki muskarac vozi i vodi negdje, i evo sad kuci, izvrijedjao me, ne govori sa mnom, *kurvom*.. a bile nas 3 zene, sve ok bilo.

Fuj mi je i pravdat mu se, jer nisam nista lose uradila. Boze, daj mi snage. Sta da radim? Kako da se postavim? Pomoc, molim vas.
Spavala sam s talijanom na ekskurziji za 500€ jer sam potrosila


Spavala sam s talijanom na ekskurziji za 500€ jer sam potrosila sav novac vec treci dan. Sramota.

Znam.ali se mora priznati da su izvrsni u krevetu.
MAMA JE NAPUSTILA TATU, SEKU I MENE, JEDNOSTAVNO JE OTIŠLA SA DRUGIM…


Mama je napustila tatu, seku i mene, jednostavno je otišla sa drugim čovjekom, nikad nije došla da nas vidi , da pita kako smo. Tačno se sjećam tog dana imala sam samo 10 godina a seka 5. Tata je radio za 450km išao u dnevnice da bi mi imale njoj je sve bilo malo al’ našla je čovjeka sa papirima… Meni i seki nikad nista nije falilo u životu sve nam je dao.

Imam 21god počela sam raditi plata 500km i sad kontam koliko je to ništa a on je nas dvije odgojio sa manjim parama plus režije i sve.

”Majku” sam vidjela 4x u životu i ona je mene sigurna sam al ništa. Svima govorim da nemam majku za mene je ona mrtva. Ne razumijem je, ne mogu, pa djeca smo joj je l’ novac bitniji u životu?



Pre dve godine sam bila u jako teškoj životnoj situaciji. Trebao mi je veliki novac za lečenje u inostranstvu. Nakon par meseci borbe i traženja donatora, jednog dana su mi javili da je na račun


leglo skoro 20.000 eura iz Švedske. Slučajno sam, pre nedelju dana, saznala da se radi o mojoj prvoj, velikoj ljubavi sa kojim sam planirala budućnost pre skoro 30 godina, ali nas je njegov odlazak u inostranstvo razdvojio. Udata sam i imam troje dece, ali ne prođe ni dan a da ne pomislim na njega i

koliko želim da ga zagrlim i da mu se zahvalim na svemu! Ljubav nema granica a ja ga volim i dalje…na svojstven način…
ULAZIM U TAKSI I SEDAM NA PREDNJE SEDIŠTE…

Ulazim u taksi i sedam na prednje sedište. Govorim taksisti gde treba da me vozi.

Iznervirana pošto sam se svađala sa dečkom pitam ga moguli da popušim (i krećem da kažem cigaru)

a taksista meni hladnokrvno “Možeš,samo ako možeš od volana”.
12204642_10208004257010023_893360264_n_2


Nervirao sam se zbog devojke toliko da sam oboleo od poremećaja centra za ravnotežu jer sam je ostavio i nije htela da se vrati i svetila mi se tako što je bila sa pola grada… Srećom, zdravlje mi se

popravilo a ona ostala ista…
12204642_10208004257010023_893360264_n_2 (3)


Prije polaska na put sam obiljezila kutiju kondoma koja je bila u stanu. Kad sam se vratila, na istom mjestu je stajala druga kutija. Odmah sam trazila od muza objasnjenje, a on mi je rekao: Ma jesam ih otvorio i nosio jedan sa sobom ako sta naleti, pa sam ga kasnije bacio dok sam se vozio, a druga dva

sam bacio u kontejner. Pa ljubavi zasto mi nevjerujes, znas i sama koliko sam imao posla, nisam te ni stigao prevariti. Kako divan muz. Odmah mi je bilo lakse
Screenshot_1 (1)


Imam 32 godine, moja sestra 20…naši roditelji su teški alkoholičari i ja sam se sa 19 godina izvukao iz te obitelji. Mog malog anđela ostavio sam sa njima. Nakon 12 godina vratio sam se u grad odakle sam i čuo da se moj mali anđeo drogira… Jednom prilikom prošao sam ulicom gdje ona još živi sa


našim roditeljima, nije me ni prepoznala jer sam je ostavio kad je imala 7 godina u tom paklu… Sad se preispitujem zašto sam to uradio tako, zašto svog malog anđela nisam poveo sa sobom.
90d7dd1a2cd709b783573e2a4712f3cd


Najviše me boli kad mi devojka iskulira poruku na whatsapp-u a vidim da je povezana i da se dopisuje s nekim. Ne mogu da je primoravam da mi odgovori u istoj sekundi ali zapitam se koliko

sam joj bitan i da li me stvarno voli….

petak, 5. veljače 2016.

 Screenshot_1 (2)


Danas sam se vratio sa fakulteta kuci i moji ne žele više da me školuju jer nisam ostvario uslov za upis druge godine. Kolege sa fakulteta to znaju i niko nece ni da mi se javi niti bilo šta, iako sam polagao ispte za njih, davao im da prepišu od mene ili im švercao uradjene zadatke i uvijek su oni

polagali ispite a ja padao.

Screenshot_1 (4)

Prije dvije godine završila sam srednju školu, došlo je vrijeme fakulteta. Bila sam primljena na državni faks, moj stariji brat već je studirao na skupom privatnom fakultetu. Nismo bili prebogati ali smo imali dovoljno da i ja studiram, ali mojima je ipak to teško palo, pa sam jednog dana odlučila

prodati svu svoju skupu garderobu i nakit, nisam Bog zna šta zaradila ali dovoljno da odem u Austriju. Moji nisu imali pojma da sam otišla niti gdje. Nakon sedmicu dana poslala sam im pismo da znaju da sam živa ali im nisam htjela dati svoju adresu. Radila sam dva mjeseca na crno kod jedne familije, imali su starijeg sina mojih godina, nagovorila sam ga da me oženi da bih mogla ostati tamo.

Danas sam prvi put vidjela roditelje, svoj grad, svoju sobu, svog brata nako 2 duge godine. Radila sam svašta, da bih zarađivala. Moj muž studia i radi. Ove godine sam i ja napokoin odlučila upisati faks u Austriji. Na papiru još uvijek premlada, duhom i umom davno ostarjela. Nikad potpuna
image (2)



Otišao sam sa drugom na jednu žurku napili smo se ludovali itd. Ujutru se budim pored 3 ne poznate devojke ne sećam se ničeg od sinoćne večeri posle 11 sati. Došao je komšija da pita gde je njegova žena “kaže došla je sinoć da kaže da se utišamo malo i nije se vratila u krevet u kući nije a on je

zaspao čim je ona izašla iz kuće” ja reko uđi unutra pa vidi koja je tvoja žena ulazi on u kucu i u sobu na krevetu gde sam se probudio sa 3 devojke jedna od te tri je njegova žena spava skroz gola,kaze meni “nisi ti prijatelju nista kriv kriv sam ja sto sam oženio k*rvu, daj nam po pivo da popijemo pa da ja idem kući da joj polako pakujem stvari” ja u sebi pre nego što će to reći reko sad kad me lik jednom udari ubiće me, a da me omaši onestvetio bi me. Druga sam našao u sobi sa devojkom koja je

pravila žurku i njenom sestrom probudio sam ga i rekao ajmo dok još možemo da ne dođe još koji da traži ženu. Kad likuša kaže bež te brzo dok mi muž nije došao sa puta. Inače drugu je njen muž gazda.
onbbb


Imali smo savršenu vezu, idealan brak, dok se jedno veče nisam vratio kući besan i pripit. Sačekala me je na vratima, želela je nešto da mi kaže, a ja sam je po prvi put udario, opalio sam joj šamar. Nije rekla ni reč, okrenula se i zaključala u sobu. Spavao sam pored vrata. Ujutru me budi telefon, vrata


otvorena, njenih stvari nema. Zvali su me da mi kažu da je rano jutros poginula u saobraćajnoj nesreći. I na najgori mogući način sam saznao šta je prethodne večeri htela da mi kaže. Bila je trudna.
Screenshot_8


Volim da se inatim al danas sam se baš zainatila. Čekala sam bus na stanici 20 min. I on je bukvalno prošao pored mene i nije stao (bila sam sama na stanici) , otišla sam na drugu stanicu sačekala drugi

bus i kad je trebao da dođe ja sam namerno otišla pešaka. Čisto eto da mu ne ostanem dužna.
Screenshot_3


Svako od nas je poželio mali milion puta u životu da bude istinski srećan onako u dubini duse da pronadje pravog sebe,da konacno kapira da ljubav ruši granice da je razdaljina nebitna kad se sretnu srodne duše,kada srce zakuca kao najači bubanj,došao sam da ti kažem da sam konacno srećan i da ću

za tebe uvijek biti tu s kraja svijeta ja ću doći.
Screenshot_4


Radim kod kineza. Ovo je rečenica koja nekog nasmeje, nekoga razočara što radim tu, neko me pogledom ubije, a ima i onih kojima nije bitno gde radiš. Ali retko ko zna kakvi su oni stvarno, koliko mogu smeha da mi pruže i da naučim nešto o njihovoj tradiciji. Plata mi je redovna i stekla

sam nove prijatelje i jedno veliko iskustvo. A i za razliku od nekih ja bar ne sedim kući i imam svoje pare.
Screenshot_5


Imam 18 godina i jos idem u srednju skolu…dobio sam proslog tjedna na kladionici 300tisuca kuna..i najednom imam hrpu prijatelja a vec su dvije cure htjele spavati sa mnom..samo sam vam htio reci kako novac utjece na ljude..i dalje imam prijatelje s kojima sam i prije bio dobar..ali zalosno je ovo

sto gledam vec tjedan dana..
Screenshot_4


Dosta mi je izlazaka, ludih žurki, opijanja, ludovanja, mamurluka. Dosta mi je nepotrebnog bacanja para, i stida koji nastupa svakog jutra nakon pijanstva. Dosta mi je i klubova i kafana. Ovu Novu


godinu sam proveo sa devojkom u svom stanu. Tiha muzika, prigušena svetla, film, i ona koja spava na meni, ušuškana i spokojna. Glavu drži na mojim grudima, slušajući mi srce, dok joj ruke grle moju

nogu. Ponoć smo dočekali poluuspavani. Poljubio sam je u čelo i zahvalio Bogu što je imam. Najlepša Nova Godina u mom životu.

četvrtak, 4. veljače 2016.




Fina osvjezavajuca tortica kao stvorena za nadolazece ljetnje vrucine!Mozete koristiti bilo koje sezonsko voce,u ovom slucaju meni omiljene jagodice!
Sastojci  6 osoba
Za podlogu:
200 gr digestiv keksa (moze i bilo koji drugi)
1 dl (100ml) przenih,mljevenih badema ili ljesnjaka
100 gr maslaca (otopljenog)
Za nadjev:
3 dl (300ml) slatkog vrhnja


 
3 dl (300ml) kiselog vrhnja
150 gr secera u prahu (200 gr ako volite sladje)
10-12 gr zelatine u prahu
6 kasika hladne vode za natopiti zelatinu
3 kasike soka od limuna ili limete
naribana korica limuna ili limete za posuti odozgo
500 gr jagoda

Priprema
1.
Sameljite keks i przene bademe i u to dodajte otopljeni maslac.Dobro promjesajte da se sastojci sjedine i utisnite dobro  na dno podmazanog kalupa promjera 22 cm (moze i 24 cm).Ostavite na hladno dok pripremate nadjev.
2.


 
Za nadjev prvo natopite zelatinu sa hladnom vodom i ostavite da nabubri.Za to vrijeme umutite slatko vrhnje sa secerom u prahu ,u njega dodajte kiselo vrhnje,sok od limuna ili limete i dobro sve izmjesajte.
3.
Sada uzmite nabubrenu zelatinu i zagrijte je u mikrovalnoj ili na stednjaku na laganoj temperaturi da se otopi i u tankom mlazu dodavajte u smjesu od slatkog vrhnja i kiselog vrhnja,sve vrijeme miksajuci.
4.
Jagode operite,posusite, ocistite od peteljki i ostavite ih citave.Gusto ih poslazite jednu do druge na pripremljenu podlogu i zalijte nadjevom od slatkog i kiselog vrhnja.Odozgo pospite naribanom koricom limuna ili limete.Sve stavite u hladnjak da se stisne i posluzite.
5.
Napomena:Ja sam koristila kalup promjera 22 cm i bio je pun do vrha i torta dosta visoka.Moze se koristiti i kalup od 24 cm ,ako zelite da je  torta niza ili ako nemate manji kalup!
6.
Tortu mozete odozgo ukrasiti jagodama i zaliti crvenim prelivom za tortu.To radite u kalupu veceg promjera,jer u manjem vam nece stati.Ili mozete ostaviti malo mrvica od podloge ,pa posuti po torti i poslagati voce!Varijacija je bezbroj,pustite masti na volju!Dianamakarska je odozgo posula sa ribanom bijelom cokoladom i jagodice odozgo,super idejica!

http://www.coolinarika.com/

utorak, 2. veljače 2016.




Izveo sam devojku na večeru, obukao sam uredno odelo i cipele, moćan auto i otišli smo na večeru u najskuplji restoran. Za predjelo nam je došla supa i naravno u košarici kruha. Ona je uzela kruh i

udrobila u supu. Bilo me je stid, ali nisam otišao jer je volim više od sebe!



Prije dva mjeseca sam došla u Ameriku, zbog oca koji se tri godine nakon smrti moje majke oženio sa ženom sa kojom je bio u vezi kad je imao 18 godina. Kako kaže, to je bila velika ljubav. Ona je

dobila dva sina, a moj otac brata i mene. Ovdje sam došla isključivo zbog oca, ne zbog posla ili bilo čega drugog. Željela sam biti sa njim. Inače, imala sam jako pristojan život u Sarajevu gdje sam se rodila i odrasla. Ove godine nisam upisala fakultet zbog Amerike. Nadala sam se boljoj budućnosti ovdje. Ali, ne mogu više izdržat. Živjeti u tuđem i zavisiti od nekoga i pored svega gledati kako se otac mijenja prema svojoj djeci na gore zbog žene mi jako teško pada. Brat i ja smo uljezi koje svi


smatraju nesposobnim za bilo šta a pored toga nas i sažaljevaju “pametni” Amerikanci. Odlučila sam se vratiti u Sarajevo, pokušati pronaći neki posao i živjeti svoj sopstveni život. I naravno, upisati fakultet iduće godine. Sva sreća, imam svoj stan u kojem mogu živjeti. Nadam se da ne griješim…



Bio sam u klubu, olesio sam se nisam znao kako se zovem, moja djevojka takodje. Krenuli smo njenoj kuci, i sta cu nesrecan otidjem do wc-a da se malo spremim za nastavak programa i kad se


vracao iz wc-a umjesto u sobu od djevojke odem slucajno u sobu njezine keve (ona nema starog), zadnje cega se sjecam da sam se probudio potpuno go pored njene keve, ona je takodje bila gola, da stvar bude jos j*******. U tom trenutku, mislim da je g**** umrlo u meni, tek tad nisam znao kako se zovem. Ustao sam brzinom svjetlosti iz kreveta, nisam ni gledao sta oblacim od odjece, samo sam

gledao kako sto prije da izletim iz kuce. Evo sad vec 2 dana smisljam sta da kazem djevojci, izgleda da je i ona bila toliko olesena da ne zna da sam dosao sa njom njenoj kuci, cim i dalje normalno razgovara sa mnom.



Pozdrav, zivim u inostranstvu, i imam momka koji je iz Bosne, dugo sam trazila takvog momka, ali problem je u tome sto se ne vidjamo samo par puta godisnje. Ja sam puno ljubomorna i bojim se da

ce naci drugu, a tako ga puno volim i jako nam je lijepo u vezi. Ne znam sta da radim, mislite li da takve veze mogu opstati. Unaprijed hvala.



Iz imućne sam obitelji i nađem curu koja baš i nema novca ali to mi nije bitno. Svidila mi se jer je jako skromna i nije htjela ništa od mene uzimat i htjela je samo da šetamo i da sjedimo negdje na


klupi. Ja baš za te stvari nisam pa sam je počeo izvodit na večere i uvijek smo negdje išli, kupovao sam joj neke sitnice a ona je mene osvajala nekim orginalnim stvarima koje se novcima ne mogu kupit. Tako iz dana u dan mi uvijek negdje i jednom odemo na jezero sjednemo kaže ona meni hajmo negdje šta ću ovdje ja sam je pogledao i samo rekao samo ti je do luksuza nekog ona se samo

okrenula i kroz suze rekla pa ti si me na ovo naučio . I baš sam tad shvatio da sam ja od nje napravio površnu curu, pokajao sam se što sam joj to rekao.



Moj dečko sutra ide na selo sa drugarom, navodno da pomažu u cepanju drva. Imam intuiciju da je u pozadini nešto sasvim drugo. S obzirom da izjutra imam neke jako važne stvari za obaviti, kada završim upitiću se nepozvana tamo, nije daleko… Umem cepati drva, zašto da ne pomognem… Eh ti

muškarci- pojedinci, nikad neće odrasti i shvtiti da je ženska intuicija čudo…pa tako, javiću i ako sam u pravu i ako nisam…



Sa devojkom sam bio skoro 4 god u vezi. Slučajno mi otac premine, jako težak i bolan udarac za mene i normalno celu porodicu. Imao sam osećaj da je nakon toga veza bila jača i čvršća, da imam nekog na koga mogu da se oslonim, neko ko će mi biti podrška, neko ko će me izvući iz ove teške


situacije i pomogne mi da nastavim dalje, neko kome jednostavno mogu verovati. Ne brzo nakon toga, uhvatim je sa “drugarom” na delu kako spavaju. Zamislite taj osećaj. Ne,ne možete



Meni nije jasno kako moja devojka ne ume da skonta da kada napišem “OK”, “u redu”, “videćemo” znači upravo to bez imalo ironije, ljutnje i sarkazma. A kad ispričam vic dok smo u društvu jedino

ona ne kapira sarkazam, a tu sitna crevca i nekakve silne teorije izvlači iz najobičnijih odgovora na poruke.



Imam 27 godina, krecem se u društvu bogatih momaka, maminih i tatinih sinova. Završio sam fax kao student generacije, ali radim posao sa srednjom spremom. Moji ortaci stuku po hiljadu maraka za

jednu vece i svako malo kupuju automobile, menjaju devojke. Nikada ne izlazim sa njima, dobri su momci ali ih je novac uzeo pod svoje. Nikada ne pozajmljujem od njih, trudim se da ne vide koliko su prazni. I svaki put kada stuku po bruku para na izlazak, pomislim na to da mi je draze otici sa


devojkom koju volim najvise na svetu na kafu nego te njihove pare! A potrosio bih i ja da ne stedim za magistarski vec dve godine. Fali mi jos 700 maraka. Valjda cu uspeti do novembra



Probudila sam se ujutro i bila je nedjelja. Muz je pravio kafu i cim je usao vidila sam kako mu PENIS visi.Odma sam rekla “kafu cemo poslije ,sad me prvo POŠEVI” Samo se nasmijao ,i presao na posao.

Obozavam svog muza, i nas brak. izvor : ispovjesti.com



Svatila sam da sam nimfomanka kada sam jednu noc molila muza da me JEBE. Dosao je jako umoran i nije dao barnuti PENIS ,niti prici mu a ja sam molila ko budala. Na kraju sam uzela vibrator

i pored njega se igrala. izvor : ispovjesti.com



Svakoga dana zamišljam sebe i svoju devojku kako kroz 4,5 godina živimo u svom stanu, budimo se zajedno za posao, kafica, dorucak, zajedno u automobilu ona mi drži ruku preko ruke na menjaču, popodne dođem po nju sa posla odemo do mališana u obdanište, dođemo kući, sedimo zagrljeni na

krevetu i gledamo mališane kako se igraju na podu.. Ove stvari nemaju cenu.. I bice tako!

ponedjeljak, 1. veljače 2016.




Dogovorim se ja sinoc s bivsim,posto nmg bit kod kuce da blejimo kod njega,msm ispred jednog kafica u mjestu gdje on zivi. Skontali smo se oko 9,i poranim ja jbg,nije do mn �� i cekala sam ga 15 minuta �� aj ok.Ja sam kriva.Onda dođe i dovede neke svoje drugarice koje ja i ne znam :3 i

nakon mozda pola sata,sat ode on. I ostavi me samu s neka dva momka o.o msm jesu oni zgodni,:$ i sve to,al ja nemam pojma ko su. I pricaju oni tako o travi,curama,bla bla,a ja premrla od straha.Nit ic negdje jer cu bit sama nit sjedit s drogerasima,al hajd ostanem s njima. I ukljucim se nekako u razgovor i skontam da su extra likovi :$ i sta sam sve cula o bivsem( prije sam mislila da mi se sviđa)

skroz mi se zgadio. :r i msm da se sviđam jednom momku od sinoc,i et dopisivali smo se i stvarno mi je kul.Kad se skontam s tim momkom,zahvalit cu bivsem izvor : ispovjesti.com



Zensko sam i imam 18 god. U semi sam sa nastavnicom koja je 8 god. starija od mene. Vidjamo se skoro svakog dana u skoli, a preko vikenda ja dodjem do nje. Prelijepo mi je sa njom, zena izgleda mnogo mladje. Niko to ne zna sem mene i nje, cak ni njen decko (long distance relationship :P)

Mislim da me i sexualni privlaci a i ja nju sledeci vikend je sex 99 % hmm jedva cekam



Znači zaljubio sam se u curu koja je već u vezi s nekim nadrkanim likom koji misli da je faca…Ajd sve to ok, ne bih da ih rastavim nikako, da ne bi poslije bilo problema. A ja je već toliko volim :( Stalno se dopisujemo, razgovaramo, visimo po čitavu noć jedno s drugim… Još kad se zezamo pa mi ona priča šta sve oni rade dok su zajedno, kako im je u vezi, meni se čitav svijet sruši, a ja ne znam


kako da joj sve to kažem i da li uopšte da joj kažem. Ako neko ima sličan problem ili neki pametan savjet, neka kaže, zahvalan sam na svakoj vrsti pomoći … izvor : ispovjesti.com



Moj nedostatak samopouzdanja rezultirao je time da pravim pogrešne izbore kad je riječ o muškarcima. Životne okolnosti su uticale na nedostatak samopouzdanja, iako tek sada shvatam da sam jako lijepa i dobra osoba. Lako sam se zaljubljivala i na kraju sam ispala povrijeđena. U svakom

sam tražila onog pravog. Baš kao neka naivna klinka. Imam 21 godinu. Al umorna sam od svega toga. Dosta je bilo, definitivno! Okrećem novi list. Niko nije vrijedan suza



E ovako, ostavila sam momka s kojim sam hodala 2 godine, kojeg nisam volila al on je mene volio , zbog momka u kojeg sam se zaljubila al se ispostavilo da mu nije toliko stalo do mene. jako me povrijedio i razocarala sam se u ljubav. nakon pola godine opet mi se javlja sa pricom da se ne zeli

svadjati kao prije i da treba dosta promjena.. sta da radim ? Posavjetujte me jer cu poludit, a volim ga izvor : ispovjesti.com



Radi stresa, neravoze i sikirancije poslije raskida sa momkom za kojeg sam se previše vezala i kojeg sam previše zavolila dobila sam tešku bolst, taj stres i to sve uticalo je grozno na moj organizam, krv


se počela gubit, komplikovana situacija skroz, moguće je da sa time živim godinama, da se krv stalno popravlja i slabi, tako u krug, a moguće je da se sve odradi za 24h i da umrem od toga. Doktori kažu da je od jakog stresa. Momka zbog kojeg sam obolila volim i sad, znam da mi je on to sve dao, tu


bolest i sve, ali volim ga. Ako već umirem, željela bih te posljedne dan, mjesece ili koliko to trajalo provesti s njim…A on naravno ne zna da sam smrtno bolesa. Nismo uopće u 



Imam momka vec godinu i pol. Volim ga, aalii zelim da imam jos jednog, sramota me je togaa, zaistaa, necu ja njega ni da ostavim ni da izgubim, ali mi jednostavno mira ne da ta pomisao da imam jos jednog, tj. ljubavnika. Volim da flertujem sa drugima, daa zavodim i svee, ali opet ostajem vjerna,

i drzacu se togaa, znam, ne smijem.. izvor : ispovjesti.com