ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

subota, 29. listopada 2016.


Oduvek sam bila tatina i mamina cerka koja je imala sta god je poželela… Bilo to najksuplja barbika u detinjstvu i najveci plisani meda, ili garderoba po poslednjoj modi i duga krznena bunda od kune ili nerca… Sa 20god, roditelji su mi kupili stan na Dedinju, tad sam kupovala malo ozbiljnije igračke kao što je vibrator od nekih 20cm… Oni su mi davali novac ili sam se ja snalazila… koristeci sve prednosti zenske lepote, zanosa, strasti, i malo taktike zavodjenja… Najbitnije od svega je da se uvek krecem u bogatom drustvu, i uvek osvajam mladje muskarce… zahvalniji su, darezljiviji, trude se, i za sve novo cemu ih naucim budem nagradjena za uzvrat.
Nisam se ja ni oko jednog nesto preterano trudila, cak sta vise, sto sam veca kucka bila prema njima, vise su me voleli, pokusavali da me osvoje u potpunosti, ali je to svakom islo tesko od ruke. Pa kako i ne bi, kada su moji hirovi uvek bili i ostali veliki. Muskarci se loze na ovakve zene kao sto sam ja, dobrog izgleda, jakog karaktera, samouverene, stroge, dominante i koje tacno znaju sta zele. Nikada nisam bila verna, a opet dovoljno iskusna da to vesto sakrijem i da svako od njih veruje, da je bas on moj, namerno kazem da su oni moji, jer ja ne pripadam nikome… ja sam ta koja uzima ono sto zeli…a mlada piletina je oduvek bila najsladja poslastica.
Milosa sam upoznala na koncertu Georgijeva prosle godine, bio je u obezbedjenju ispred bine, a ja u prvim redovima. Pred kraj koncerta, gledala sam samo kako da se probijem nekako na binu, da nakon poslednje otpevane pesme uzmem autogram, i kada sam krenula, on me je zaustavio. Ja sam se tako zacudila jer nisam navikla da u bilo kojoj situaciji cujem neko NE, pocela sam da se raspravljam, ubedjujem, malo i zavodim (pa ko bi jos odoleo vatrenoj crnki u letnjoj leprsavoj majcici sa velikim dekolteom koji otkriva lepe i cvrste grudi, i crnim koznim pantalonama koje su tako lepo prijanjale uz nogu). Tako jaka na recima, kao i na delima, uz svoj prodoran pogled i obecavajuci osmeh, uspela sam da ga nateram da me uvede iza bine kada se bude rascistila guzva i da dobijem autogram. To vreme koje smo imali iskoristili smo i da se malo bolje upoznamo. Bio je deset godina mladji od mene, ali je tako dobro izgledao, da to ni u kom slucaju nije moglo da mi promakne, imao je ostre crte lica, sto me je od uvek palilo, ali isto tako sam znala da je i spoljni izgled cesto varljiv, i da bi mi ovaj jeo iz tanjira makar mu i otrov sluzila. Kada sam dobila autogram, prisla sam mu ponovo onako sva zadovoljna jer sam ipak dobila svoje i rekla da sada za kaznu sto sam toliko cekala, ima zadatak da me odveze do stana. Videla sam da je ostao zbunjen ali na neki nacin i odusevljen, ali naravno da nije mogao da me odbije, ovakva prilika kao ja se ne propusta.
Jos na putu do stana, primetila sam da je nervozan, a dok smo razgovarali, ja sam sve vreme drzala do svog imperativnog tona. Videla sam da ga to uzbudjuje. U krvi mi je da provociram ljude, pa sam se salila na njegov racun, da izgled i snaga nisu merilo kvaliteta… znajuci da je u muskoj sujeti da se stalno dokazuju… mada je muskarcima pored mene to zaista tesko islo od ruke…
Kada smo stigli, samo sam mu rekla: „Lepo si me provozao, sada je moj red da ja tebe vozim!“ , i nasmesila se onako vragolasto i izazovno, spustila mu ruku na njegovu nogu, i prstom pokazala da krene za mnom. Ne, nije me bilo stid, jer sam oduvek uzimala sta sam htela. Zivim za trenutke. I tada sam… Zbunjen, bez i jedne reci, krenuo je za mnom.
Otkljucavam vrata i pokazujem mu put do dnevnog boravka. Seo je u kožnu fotelju, a ja sam otišla po piće, ipak, zaslužio je na neki način, a i ja sam bila prilično lepog raspoloženja. Donela sam dve čaše nekog makedonskog crnog vina, pružila mu jednu, i nazdravila sa njim. Sve vreme dok smo ispijali gledala sam ga pravo u oči, ne skrećući pogled, bez i jedne reči. Videla sam da mu je bilo neprijatno ali mene je to uzbudjivalo. On je skretao pogled s vremena na vreme, ali mu nesto nije polazilo za rukom… Sela sam onda na rubu fotelje u kojoj je on sedeo i pitala ga: „ Pa šta je bilo mali, nismo se valjda sada malo unervozili“, i spustila ruku na njegov ***** koji je već počeo da dobija na snazi, i stisnula ga onako preko farmerica… Nije uspeo ništa da kaže, samo se cimnuo i uzdahnuo onako iznenada. Kako samo volim muške uzdisaje… Noktima mu prolazim kroz kosu, i približavam glavu svojom, ljubim ga, strasno, vatreno, dok oseca kako mu moji nokti šaraju po vratu, to ga dodatno uzbudjuje, drugom rukom mu otkopčavam šlic da oslobodim taj napaljeni ***** pritiska tesnih farmerki. Ljubim ga po vratu, grickam, zavlačim jezik duboko u njegovo uvo… dok sam mu ***** izvadila iz njegovih bokserica i lagano ali sa jakim stiskom trljala, mesila jaja… nije mogao da izdrži, krenuo je i on u akciju, ruke su mu već bile ispod moje majce i na mojim grudima, stežući ih, meseći ih, i ja sam bila jako napaljena… ali sam bila ta koja je želela njega da izludi, da on bude taj koji bi se osećao kao moje vlasništvo.
Skinula sam sebi majucu, i brus, a njemu skroz farmerice i bokserice, spustila sam se na kolena, mmm mali brija svog mačora. Super, mogu svašta da mu radim… Drkala sam mu ga za početak gledajući ga pravo u oči i prateći njegovu reakciju, kako samo uživa u tome. Počela sam da mu ližem jaja, znala sam kako to muškarci vole, i uvlaćila ih u svoja usta igrajući se jezikom sa njima. Prelazim na njega celom dužinom, ližem ga kao sladoled, ali tako pohotno, uhvatio me je za kosu i pokušao da mi nabije svoj ***** u usta ali mu nisam dozvolila, jer sam ja ta koja vodi igru, mesila sam mu jaja i drkala *****, ostavljajući samo glavić slobodan kako bih njega sisala tako da nije
mogao da mi ga nabije kada je on to želeo… ali me je i dalj držao za kosu. Bio je tako čvrst, krut, ne, nemam ja duše, nisam htela da svrši… ne još uvek, pa još je rano.. tek smo počeli igru, usporavala sam svaki put kada sam primetila da je kritično. Onda sam konačno stavila njegov ***** u svoja usta, najpre do pola, a kada sam počela sve brže da mu pušim, nabijala sam ga skoro do jaja, kako sam samo bila napaljena, veće je i meni postalo vruće, skinula sam i ostatak odeće sa sebe, a on je sknuo i svoju majcu. Nabila sam svoje prste sebi u pičku i onda ih dala njemu da ih poliže, zatim sam ga uhvatila za ruku i odvela do spavaće sobe.
Kako sam ga gurnula tako je pao preko preko mog kreveta. Ja sam čučnula na rubu kreveta, i počela da ga ližem od unutrašnje strane njegovih butina, pa grickajuci tu svaki milimetar, pa se ponovo vraćala na njegov nabrekli ***** i jaja i penjući se ka njegovim grudima, grickajući njegove bradavice njegov ***** sam trljala svojom vlažnom pičkom, koja je podjednako bila željna ali se suzdržavala. Noktima sam šarala celo njegovo telo dok sam stajala nad njim opkoračivši ga…trljala sam pičku o njegova jaja. A on mi je mesio sise, stiskao ih, pokušavao što više da ih uzme u svoja usta… jako je grickao njihove bradavice, videlo se da jedva izdržava… uzela sam njegov ***** u ruku, i stavila ga onda u svoju pičku, odmah, celog, duboko u sebe, onako do jaja, nema kod mene ništa postepeno niti polovično… sve, i odmah. To ga je tako uzbudilo, ali nisam počela odmah da mešam, želim da ga mučim, želim da uživam u tom osećaju kako je u meni… a onda sam zabacila kosu i telo unazad i tako počela da mu mešam, da skačem po njemu i da ga razvaljujem, i svaki put kada osetim da to može da ga dovede do kraja, smiravala i nastavila da mu mešam velikim kružnim pokretima. Tako sam to dobro radila, čuli su se i moji uzdasi. Uživala sam bilo mi je prelepo… nastavila sam onda sve brže da skačem po njemu, a onda sam ustala i okrenula se njemu oknuta ledjima, i tako se nabila ponovo na njegov *****… stiskao je moju guz, uživao u tom prizoru… Bila sam na kolenima, držala svoje sise koje su skakale zajedno sa mnom i nabijla se sve jače, sve brže…sa promenom ritma ali uvek do kraja, jednostavno volim da ga osetim duboko u sebi… Osećala sam da smo oboje pri samom vrhuncu… nastavljala sam zato sve brže… drhtala sam od zadovoljstva,a moji sokovi su curili na sve strane, samo sam osetil kako me je stisnuvsi me za guzu podigao sa kurčine, ostala sam tako nagužena a naslonjena na svoje laktove… svršio je u velikim količinama na mojojm guzi. Samo sam osetila taj vreo mlaz sperme po njoj…
I ovog puta sam dobila šta sam želela. Osećala sam sreću i zadovoljstvo, Miloš je pod jakim utiscima, ostao još neko vreme da leži na krevetu, a onda priznao kako ga nikada nije neka devojka dovela do takvog užitka… Nakon te večeri, sa Milošem sam nastavila da se vidjam svaki put kada sam ja imala vremena za njega, iako je on hteo da to bude češće, ipak nije on taj koji se pita. I svaki put nam je bilo sve bolje, svakog puta smo radili drugačije stvari, i njega sam vremenom izbezobrazila… Važno je samo da smo u svemu tome uživali i on i ja.
komicnsitatusi.rs

Postoje stvari o kojima se ćuti,koje se nikome ne govore,koje jedino ostaju da žive u svesti neke osobe u fragmentima neizbledelog sećanja… Jednu od tih stvari ja sam rešila konačno da ispričam pa možda pronađu put do nekoga od vas i nastave da žive negde izvan mene. Od tada je prošlo više godina i ja pokušaću da vam ih dočaram uistinu kakve su bile i kakve ih se i dan danas sećam. Zbog njih ja sam ovo što sada jesam i moj život je tako uzbudljiv da zaslužuje da se bar jedan njegov deo nadje u priči, koju vam ja sada poklanjam.Neka bude ispričana… *** Te tople avgustovske večeri moj dečko bio je pijaniji nego obično što sam i očekivala pošto je njegova sestra slavila 18 ti rodjendan. I ničega lošeg ne bi bilo u tome,da mi nije obećao kako ce me vratiti kući pre 12,jer moji me nikada nisu puštali duže da budem van kuće,tim pre što sam tek napunila šesnaestu,a i živeli smo odmah pored ciganske male kroz koje sam se uvek bojala proći tako da me je uvek neko ispraćao do kuće. Na svako moje pitanje kad će da me vozi kući odgovarao je jošmalo, jos malo ,da bi nastavljao sa pićem gotovo i ne obraćajući pažnju na mene. Nije mi preostalo ništa drugo no da sedim i čekam,a kako me je društvo oko mene jako smaralo uzela sam i ja i popila koju smeskajuci se robotski na nekakvim glupim pričama nekakvih devojaka,koje nisam zbilja ni slušala. Na početku ponoći moj dečko većje bio užasno pijan i ja svesna koliko je sati ljuta otišla sam do njega i rekla mu kako ću sama kući nadajući se da ću da uspem uhvatiti zadnji autobus.Pitao me je da prespavam kod njega izvinjavajući se što trenutno nije u stanju da vozi,što sam ja naravno odbila i besna gotovo istrčala iz stana snažno zalupivši vrata za sobom. Zƽurila sam ka stanici i videla iz daleka autobus koji je većstajao na stanici. Odevena u kratkoj žutoj haljinici sa visokim štiklama na nogama,doterana i našminana sa plitkim dekolteom iz koga su virile moje čvrste,poveće bele grudi i nisam bašbila adekvatno obučena za trčanje za autobusom.Ipak rešila sam da pokušam,jer bolje mi je minut trčanja sada nego kasnije sat hoda. Umalo nisam tako trčeći dosegla do vrata autobusa a ona su mi se zatvorila gotovo pred nosem.Nisam mogla da verujem ! Otisao je,a ja sam ostala gledajući ga kako se gubi u daljini. Sta cu… Besna i jošviše iznervirana nastavila sam hod usput moleći se da će moji zaspati dok dodjem pa da mogu neprimetna da se uvučem u kuću. Iz misli trgao me je zvuk sirene.Pogledala sam na ulicu i u kolima koja su se zaustavljala ugledala Abdulu,ciganina pedesetih godina koji je živeo par ulica od moje kuće. ‐Cako,jesi krenula kući ? ‐upitao me je spustivsi staklo. Ajde da te odbacim,ako ideškući. Isprva nisam znala šta da mu odgovorim,ali sam se setila da je nekoliko puta bio kod nas kući,jer bi ga otac unajmljivao kad je trebalo da se kopa nešto ili kreči,prenose stvari i tako to. Ali bože‐pomislila sam‐šta ako me neko vidi i to u auto sa ciganinom,starim,debelim i prljavim cigom,a ja ovako sredjena i doterana.Ne bih mogla više iz kuće da izađem od sramote.Ali opet pomislila sam,možda je i dobro što je došao,gde ću pešaka ovako pripita i to joškroz cigan –malu,a i kasno je da bi me neko video. Ušla sam u kola,sela kraj njega.Nisam mogla da ne primetim kako me je odmeravao pričajući o nekim stvarima koje mene uopšte nisu zanimale dok je vozio,ali ja sam bila u svojim mislima i smeskala mu se iz ciste pristojnosti. ‐Pa gde zaluta ovako kasno‐začula sam pitanje. Tvoji ima sigurno da se brinu ? ‐Joj ne pitaj‐progovorila sam. Bila sam na nekakvom tupavom rodjendanu a i većkasnim kući.Nadam se da su se moji uspavali.A i muka mi je više od toga da gledam samo na sat i trčim kući pre dvanest kao da dvanest i godina imam. ‐Razumem te‐rekao je.Potpuno te razumem.Pa ti nisi više mala.Naše devojke u tim godinama su većudate i imaju decu. Pogledala sam ga malo zatečeno…
komicnistatus.rs

Za dobar brak je potreban i dobar s*x. Ja i moja supruga uživamo u našem se*ualnom životu. Nažalost došao je i dan kada sam morao na teren u Njemačku. Tamo ostajem 3 mjeseca. Kada sam rekao da za tjedan dana idem na teren svaki slobodni trenutak smo proveli u sobi. Zadnji dan prije odlaska obukla je se*y čipku stikle i našminkala se kao prava droljica. Prišla mi je i rekla: Dragi ovo nam je zadnji s*x prije rastanka hoću da me izje*eškao pravu ku*vu. Sagnula se i počela da nabija ku*ac u svoja usta. Nabijala je se tako jako da su joj suze išle iz očiju a iz usta se cijedila slina. Tada sam i ja poludijo od požude uhvatijo je za kosu digao je i okrenuo tako da gu*a bude okrenuta prema ku*cu. Jako je se na*uzila ali sam je i dalje čupao za kosu i jako tukao po gu*i. Tada sam je iznenadijo i svoj ku*ac gurnuo u š**ak ona je jauknila i rekla kako je strašno boli ali me molila da nastavim. Kada sam je izje*o i svr*ijo u usta nisam dao da proguta nego je cijelo vrijeme držala sp**mu u ustima. Tek na rastanku na autobusnoj stanici je progutala sve. Poljubili smo se zadnji puta i sjeo sam u autobus. Prošla su 2 mjeseca gledali smo se željno na kameru i razgovarali zafrkavali se i maštali. Jedne je večeri kod nas kući došao našzajednički prijatelj sa kojim se oboje dobro slažemo. Gledali smo se svi troje na kameru čak smo i pili tako. U jednom trenu je prijatelj otišo do wc a ja i supruga ostali sami na kameri. Kada se ona nasmijala i kroz šalu rekla da bi sad mogao i on pomoći hehe. Ja sam malo iznenadjeno pogledao i rekao pa mogao bi. Kada je se vratio supruga je otišla u drugu sobu da se sredi i čekala da ja sa njime popričam. Ispričao sam mu sve i on je pristao. Zovnuli smo moju suprugu u sobu koja je se sredila bašza s*x. On je jošjedan puta pitao mene jesam siguran na što sam ja rekao: Naravno!!! Ona ga je odmah zaskočila nije više mogla izdržati. On je počeo da dere sve sa nje a ona željna k***a samo je govorila:Je*i me je*i Tada sam prvi puta gledao kako mi drugi je*e ženu. Nabijao ju je tako jako da je vrištala a ja sam posmatro svaki potez. Gledala je željno prema kameri a ja sam gledao nju kako je moj prijatelj je*e u raznim pozama. Poj**o ju je u sve ru*e a ona je stenjala kao prava ku**a. Tada je pogledala prema meni i pitala:Volišli jošsvoju malu dr*ljicu. Na što sam ja rekla naravno i viknuo prijatelju:Hajde po*eri tu malu ku**icu. Dugo ju je patio i nabio malo u pi**u a malo u šu**k. Ona sva umorna iscrpljena ali on je i dalje je*e. Sv**io je sve po njenom našminkanom licu. Tada je ustao i otišao da se tušira a ja sam na kameru gledao poj**anu suprugu kojoj je sp**ma kapala sa lica. Bila je to nezaboravna noćza sve nas. Mjesec je brzo prošao i ja sam došao kući ne najavljeno. Ušao sam u kuću sa svojim ključem i čuo stenjanje iz spavaće sobe. Ušao sam i imao šta vidjeti moj prijatelj je*e sa zada moju ženu. Nisu odmah skontali da sam došao. Ku*ac mi je odmah skočijo. 3 mjeseca bez s**a. Skinuo sam se u hodniku došao u sobu i rekao:Mogu i ja hehe. Oni su ostali bez daha a ja sam rekao drugu da nastavi. Supruga je bila jako iznenađena mojim dolaskom i postupkom. Došao sam joj naprijed i stavijo k**ac u usta dok ju je moj prijatelj je**vo sa zada. Tada je počeo oštar s*ks. Nabijali smo obojica koliko smo mogli jako, a ona bespomoćna prepustila se nama. Poslije nekog vremena sam je digao i sjela je odozgo na mene. Počeo sam je nabijati oči su joj bile suzne od nabijanja ku**a u grlo. Tada nije znala šta slijedi. Dok sam je je**vo u pi*ku moj prijatelj je stao iza i naglo ga zabio u š**ak. Bilo je to prvi puta da ima u sebi dva k**ca. Vrištala je a mi smo je na*ijali. Govorila je:Dragi razvali me hoću da me poderete. On ju je udaro po gu***ci a ja sam je čupao za kosu. Obadvojica smo s****li istovremeno. On joj je napunijo š**ak a ja pi**u. Kada smo ustali sa nje sve se cijedlo. Bio je to se**za pamćenje koji ćemo dugo spominjati svi troje
komicnistatusi.rs

Jucer sam od prijatelja dobila poruku tipa “sta radis veceras, jesi za casu vina??” Malo me iznenadilo jer to bas nije bio njegov stil ( uvijek me zvao na kafu) , naravno odgovorila sam jedva cekam !! sledeca poruka – ponesi laptop i obuci se u minicu..
Slatko sam se nasmijala spremna za novu igru.. uuuhhh kako volim te igre .. ono kad se iza kafe krije pusenje a iza case vina noc puna s*xa i sp*eme.. jedva sam docekala da dodje po mene , obukla sam usku mini haljinicu samostojece carape i razmisljala da li da obucem gacice ili ne … i na kraju sam ih zaboravila obuci zureci i trazeci mobitel.. silazila sam niz stepenece i srela komsiju s 2-og sprata, nosio je neku ogromnu kutiju tako da mu je samo dio glave virio iza nje, trgnuo se kad me vidio te spustio kutiju a ja sam znala da ce me po obicaju lupiti po gu*i
ovaj put ne samo da me lupio nego me uhvatio za lijevi gu** i iznenadjen shvativsi da nemam gacice prostenjao nesto sto nisam razumjela.. Grohotom sam se nasmijala uzivajuci u njegovoj reakciji.. strcala sam niz ostatak stepenica ostavljajuci ga i te kako na*aljenog i zamisljajuci kako ce sad svoju zenu odmah s vrata poje**ti .. Moj prijatelj A me vec nestrpljivo cekao i lupkao prstima po volanu.. uskocila sam u auto uzviknula ” evo me ” i cmoknula ga u obraz.. Parkirao se pred neku kucu za koju sam znala da nije njegova.. pogledala sam ga iznenadjeno i upitno ali on se samo nasmjesio i pomogao mi da izidjem. Bila sam odusevljena kad sam ugledala sank : Wauuuu.. obozavam sank.. smestili smo se tu za sank i pijuckali vino , pustio je neku laganu muziku , pricali smo smijali se kao i uvijek do tad, ali ja sam ocekivala nesto drugo, vec sam postala nesrpljiva i nisam mogla a da ga ne pitam zasto me pozvao ovamo. Samo je slegnuo ramenima i znacajno me pogledao, nagnuo se prema meni stavivsi mi prst preko ustana i prozborio ono psssssssstttt !!!
Opaaaaa pomislila sam vidi vidi ko bi rekao.. uzeo je moj laptop u namjeri da procita po obicaju nesto od moje poezije ali je greskom otvorio datoteku u kojoj je bila moja prosla prica .. nisam odmah shvatila tek kad mu je rumenilo udarilo u obraze i zjenice mu se vidno rasirile shvatila sam!!
Skocila sam ko opecena pokusavajuci mu uzeti laptop ali on se isprsio kao svetionik ispred mene i smjeskajuci se rekao “pusti inace si gotova”..
Zujalo mi je u glavi vise od tog stava i rijeci “gotova si ” nego od spoznaje da sam razotkrivena ..
Sjela sam nazad gledajuci ga.. citao je i vidno uzivao.. ali na moje razocarenje procitavsi samo je rekao “zanimljivo stivo”
Servirao je stol za veceru koju je ko zna kako skuhao, pa smo presli u trpezariju.. i bas kad sam pocela srkati tu mirisnu juhu ustao je i prisao mi, pomilovao me po obrazu zavlaceci mi prste druge ruke u kosu na potiljku i gledao me nekim mutnim pogledom.. uzivala sam u tom nenadnom gestu.. sva moja cula su se odjednom izostrila.. pozeljela sam da me poljubi tad.. ali nije.
Otkopcao je hlace i izvadio svoj ku*ac koji je na moje iznenadjenje bio bas velik , stojao mu je uspravan kao koplje , pomislila sam da ce mi ga staviti u usta ali nije.
Privukao je moj tanjur za juhu i zapovjednickim glasom mi naredio da jedem.. poslusala sam ga ,, dr*lja u meni se pretvorila u poslusnu kujicu..i dok sam polako prinosila kasiku vec skoro hladne juhe on je svoj ku*ac umocio u moj tanjur ,
U prvi mah mi je bilo smjesno sve dok nije poceo ku*cem mjesati moju juhu.. osjetila sam navalu zelje, i postala svjesna sokova iz moje pi*kice koji su tekli po mojim butinama…. tad sam shvatila da nemam gacice, da sam ih zaboravila obuci.. Gledala sam hipnotisano taj ku*ac u mojoj juhi , htjela sam ga uzeti u ruku popusiti mu divljacki ali nije mi dopustio..
Privukao je moju stolicu rekao mi “skini gacice, daj da vidim tvoju pi*kicu”
Poslusno sam samo rasirila noge daju ci mu na znanje da nemam ga*ice.. na sta je on poceo jos brze mjesati moju juhu tim modrim ku*cem kojeg sam tako zeljela osjetiti u sebi..
Pocela sam se sama maziti trljajuci kl*toris i uvlaceci dva prsta u svoju vec mokru i sklisku pi*kicu.. daaajj mi ga procjedila sam.. daj mi gaaa zeliiiim teee.. nije mi ga dao ali je sad poceo dr*ati iznad mog tanjura tek glavicem ponekad uranjajuci u juhu .. molim te molim te daj mi ga.. ispuni me cijelu.. uzmi me.. preklinjala sam ga..
Gledala sam ga uzivajuci u tom cudnom ritualu drkanja iznad tanjura sve dok nije pocela sprica spe*ma na sve strane, u juhu, po stolu, svuda.. toliko spe*me nikad nisam vidjela .. tek tad me dodirnuo uvukao mi dva prsta u moju zeljnu pi*kicu i dao mi da polizem prste i opet tako uronio ih unutra i dao mi da polizem a sledeci put je polizao on..
Tad me povukao za rame i stavio juhu ispred mene nudeci mi kasiku.. a ja sam poslusno uzela kasiku i poslusno srkala tu juhu punu njegove spe**e.. mmmm kako je bila ukusna , ma najukusnija juha do tad .. juha s tajnim zacinom!!
Kad sam zavrsila poljubio me.. tako njezno mi uvlaceci jezik da sam zadrhtala od navale zelje koja se granicila sa bolom.. uzmi meeee.. opet sam procjedila.. “zamoli me” rekao je .. molim te, molim te, molim teeee daj mi gaa.. Podigao me sa stolice , spustio na pod i uronio u mene njezno ispunivsi me cijelu..
Stenjala sam od zelje poticuci ga da ubrza ali nije .. ulazio je i izlazio polako.. a onda trzaj.. zestoko je usao.. zabio je to svoje koplje do kraja.. i opet ga izvlacio polako pa opet trzaj …a onda me okrenuo na bok i s ledja ulazio takvom zestinom da sam gubila dah..
Ispustala sam nepoznate zvukove svra**vajuci i ugrizla ga jako za ruku kad mi je pokusao zacepiti usta , “pusti me briga mek me cujunek me cuje cijeli svijet”…
Nastavio je a ja sam ga molila da nikad ne prestane.. je*ao me dugo dok nisam presusila.. or*azme nisam ni brojala vise.. a onda ga je izvukao i sv**io mi po licu, po kosi , po ocima.. sva sam bila ljepsjiva od spe**e.. Zadihan, znojan, nasmijao se poljubio me i sapnuo “dobra ti je prica”.. nasmjesila sam se i rekla znam ali imam jos bolju !!
komicnistatusi.rs

Jos dok sam bila mladja djevojka isla u srednju skolu pocela sam se je*uckati sa momcima veoma rano vec sam pisala o svom s*xu. Malena zgodna crnka duge kose, lepih nogu, malih lepih si*ica i cvrste gu*e.Bila sam prava mala ku*vica.Pre rata zivela sam u Federaciji.Moj tata i njegov prijatelj sa posla dobili su stanove zajedno i bili smo prve komsije.Delili smo potkrovlje sa dvoiposobnim stanovima jedino su nasi stanovi bili u potkrovlju.Komsija je radio u istom poduzecu sa mojim tatom i cesto su sedeli kod Ivana a manje kod nas i igrali saha posto je Ivan ziveo sam,Bio je strogi nezenja u odnosu na moga tatu koji je imao mene i starijega sina koji nikad nije bio kuci i bio je problematican ali me je brat voleo i uvek me pitao dal me ko zeza ili dira da ga isprebija.
Vikendom su starci isli u vikendicu na selo (da se poje*u u miru da im niko ne smeta) a ja bih ostajala u stanu dok bi brat lunjao i nije ni dolazio kuci vikendom.Suncala bih se na balkonu na kojem nije niko mogao da me vidi jer vecih zgrada u blizini nije bilo ustvari sve su bile nize sa nekoliko spratova evo reci cu vam i mesto Hadzici kod Sarajeva. Dok sam se suncala primetila sam da komsija vise puta izlazi na svoj balkon.Nase balkone delio je niski zid i pregrada od armiranog stakla kroz koje se nije nista moglo videti tj,prepoznati samo konture tela.Naravno zavalila bih se gola u staru fotelju i podigla stopala na mali stolic i rasirila bih tako noge zavaljena mazila bih lagano pi*kicu slusajuci muziku sa radija i citala ero*ske romane,
Tako sam vreme provodila cak sam se i veoma puno mazila da mi je pic**ca uvek bila vla*na i na*aljena.Navece sam izlazila je*avala sam se sa momkom. Jedan dan dok sam se suncala primetila sjenku komsije i verujte da sam na sjenki videla da dr*a ku*ac.Onda mi naumpade ma proviricu na kraju pregrade i pogledati al i usput kao da ga pitam dal ima neki dobar film da pogledam na videu posto mi je uvek davao filmove kad preglada da i ja pregladam i onda ih vrati u videoteku.Kad sam promolila glavu iza pregrade od armiranog stakla videla sam ga kako sedi na stolici i ispred njega neki casopis sa golim devojkama i dr*a poveliku debelu ku**inu koju do tada nisam uzivo vecu i deblju nikad videla. Prozvala sam ga vireci samo glave promoljene Cika Ivane imate li neki novi film da pogledam na videu.On se skamenio strpao je kur**nu jedva koja mu je jos uvek virela iz sorca i rece da ima i da ce mi doneti za desetak minuta rekla sam mu bice otkljucano pa udjite ja se suncam na balkonu.Koja sam ku**ica i djavolica bila kako sam ga uvatila na dr*anju i jos prekinula ha haa.Cim mu se spusti ku*ac doce on odmah.
Nedugo zatim cula sam kako se vrata otvaraju i kako ulazi komsija ali sam i dalje lezala onako gola rasirenih kolena prisao mi je sa ledja i dotakao rame ali video je da sam gola pa se ustrucavao da prodje ispred mene mislim da ga je moja moja crna gusta sumica iznenadila.Rekla sam nesmeta vam sto se ovako suncam uzmite stolicu i sedite pored. Seo je, sav je trepereo uznemiren gledajuci moje si*ice i sumicu i zamuckivao govoreci koji mi je film doneo da gledam bio je sav izbezumljen.(Vec sam vam rekla da sam bila prava mala mudra ku*vica i da sam umela dobiti ono sto naumim).Oci su mu bile prikovane za moju p****icu a ja sam u sebi motala film kako je drk*o veliku debelu ku**inu. Onda prelazim u akciju: zamolim ga da me namaze uljem za suncanje. Skocio je jedva docekavsi u trenu je nacedio ulje po mojim sisi**ma i stomaku ramenima i butinama i polako poceo da utrljava krenuvsi prvo od ramena pa preko stomaka napokon se usudio da krene po mojim sisic**a nezno da utrljava ulje dok su iz moje pi**ice nadirali sokovi a male bra*avice su strsale od uzbudjenja.Rekao je da imam veoma lepe tvrde male sis**e i da ovakve nikad nije imao u rukama lagano je klizio velikim grubim rukama prema pi**ici niz stomak tik do dlakica i vracao nazad.Sokovi su i dalje nadirali iz moje p**kice ko da sam se upiskila.Onda je presao da razmazuje po mojim butinama i i nogama prvo je nabrzinu namazao i utrljao potkoljenice -stari lisac a onda lagano poceo po butinama i kolenima i bedrima samo sto nisam pocela vristati od uzbudjenja.Pitao me je dali sam nevina rela sam mu da nisam ali da sam se upropastila sama tatinim otvaracem za pivo koji je imao vecu drvenu crveno lakiranu ru*ku koju sam gurnula do kraja u pi*kicu i upropastila se a da nisam nikad imala muskarca. Kako sam bila snalazljiva mala ku*vica i lazljivica a vec sam se bila uveliko pocela gu**ti i piti tablete.
Sve sam lagala samo iscekujuci kad ce poceti da mi mazi pi**icu.Neznam ni sta sam govorila koliko sam bila na*aljena umeo je to stari lisac od komsije veoma dobro da radi vec mi je dirao dlakice oko usnica ponekad taknuvsi ih. Sto je meni donosilo valove zadovoljstva.Napokon se usudio i poceo da trlja preko moje crne guste sumice rekao je da imam veoma gustu i lepu sumicu veoma izrazito dla*avu za moje godine koja se presijavala na suncu.Prsti su mu klizili preko gustih dl*cica dirajuci mi kli*oris i dajuci mi jos vise uzbudjenja.U jednom trenu sam mu rekla da moram ustati da zakljucam vrata da ne bi neko usao na sto stari lisac rece da je zakljucao vrata posto sam na balkonu. Laknulo mi je bila sam sigurna i sprenma da se opustim i nastavim sa svojim ku**ijastim igricama.Ivan mi je vec razmicao dl*cice i prstima prolazio uzduz vlazne i masne pic*ice Veliki prsti su mu klizili sireci pi*kicu i drazeci mi i trljajuci usnice i klit*ris.Ja sam samo zatvorenih ociju pocela uzdisati i oblizivati i vlaziti jezikom svoje suve usne i grizti se za njih od uzbudjenja.Ivan je imao skoro 39 god a ja nepunih 17 godina nista me nije moglo spreciti da osetim njegovu veliku debelu ku*cinu.taman me pocepao sa njim ali da ga osetim u vreloj p**kici koja je vec cvrcala kao ulje na vatri.Osetila sam kako vec jedan prst klizi u moju rupicu lagano ispitujuci moju unutrasnjost.Poceo je da me je*e jednim prstom stisla sam zube da ne cvilim i samo stenjala i uzdisala a oci nisam otvarala.predala sam se uzivanju.Pogledala sam Ivan je kleknuo ispred fotelje izmedju mojih rasirenih kolena povukao mi gu*u na rub fotelje a noge mi rasirio i prebacio ih preko drvenih naslona fotelje bila sam sva rasirena isturene p**kice u koju je Cika Ivan poceo da zabija svoju jezicinu ,zabijao je jezik kao da me je*e njime a prstima je sirio da sto lakse prodire jezikom u moju rupicu siktala sam stenjala onda je poceo da si*a i lize moj klit**s samo sam cvilela stisnutih ociju i vrtila gu*om ponovo je poceo jezikom da mi je*e pic*icu posle nekoliko uboda jezikom sam sv*sila i ko macka ispustajuci zvukove uhvatila ga za kosu i nabila mu glavu jos vise na pi*kicu.Nije prestajao sad mi je uterao dva prsta i poceo me njima je*avati tako brzo da mi je dao jos jedan snazan orga*am da sam se prosto izgubila negde.p**kica mi je sva utrnula i stiskala se i grcila iako je izvadio prste iz nje.
Vise nisam mogla da izdrzim tako sam zarko htela biti jebana i rekla sam mu Cika Ivane je*i me ja vise nemogu izdrzati palac mi je gurnuo u pic**cu i vrteo njime a kaziprstom i srednjim dr*ao po mom kli*orisu dok je drugom rukom izvadio vec dignutu veliku debelu kur**nu. Na kolenima se vise primakao fotelji i navukao kozicu ispod koje je izleteo veliki siljati crveni gl*vic kao neka velika jagoda i poceo ga trljati kroz moju pic*icu sve je razgrtao spicastim crvenim gla*icem i vlazio ga mojim sokovima i rekao mi ako me bude bolelo da mu kazem da prestane i poceo glav*cem lagano probijati moju usku pic*icu gl*vic je usao nekako i poceo je polako da ga vadi i stavlja sve vise prodiruci svojom debelom velikom ku**inom u moju malu ru*icu.Sirio me lagano i ubadao kratkim ubodima mislim da ga nije ni do pola uterao a ja sam ciknula i svr*ila stisnuvsi ga i grebuci po njegovim jakim rukama.Jos bolje ovlazena nakon svr**vanja prodro je jos vise i lakse al me bolelo nisam htela reci tako mi je pi**icu prosirio debelom ku**inom mislila sam da ce mi puknuti ubadao me jace al ga nije celoga uterivao rekao je da nesme da sam jos uska za njega.Debela velika ku**ina je bila oko 15 tak centimetara u meni al mi je razdirala pi*ku svakim ubodom ubrzavao je cvilela sam suznih ociju i vrtela gu*om ubrzavao je i dao mi jos jedan o**azam i posle nekoliko jacih uboda cicala sam i onda ga je izvadio i isprskao mi sumicu i stomak toplim mlazevima sp**me a ja sam osetila prazninu u pi*kici. Volela bih da je u mene sv*sio ali ovo je bilo prvo je**nje sa komsijom koji je malo i pazio bio njezan nije mi ga cak celoga ni uterao.Da je znao da se vec je**m mislim da bi me pocepao al ovako je bio nezan.Uzela sam u ruku tu veliku mesnatu debelu ku**inu bio je deblji od moje rukice nisam ni mogla da ga rukom obuhvatim pravila sam se da neznam drk*ti i teglila ga namerno i lomila i jos nije gubio cvrstinu i duzinu iako je sv**io htela sam ga i popusiti ali sam mu se podala kao nevina devojka koja nista nije znala. Koja sam mudra ku**ica bila nameravala sam ga jos veoma dugo imati ali neki drugi puta.Ivan me zamolio da nikom ne pricam sta smo radili naravno da ne bih jer je bio najbolji tatin prijatelj koji me je je*ao a i najstariji koji me je je*ao.
Ivan je ku*ac strpao u gace a ja sam i dalje sedela zavaljena i rasirena u fotelji isprskana spermom koju sam trljala po pi*kici i stomaku a on me gledao i uzivao gledajuci mlado meso u kojem je malocas bio. Predlozio mi je da me sutra ujutro povede na planinu na izlet sto sam jedva docekala ali da me pokupi na izlazu iz mesta da ga neko ne vidi sa mnom. Otisao je kuci a ja sam i dalje zadovoljno trljala spe*mu po telu i pi**ici i mazila malo bolnu pi**icu.
Ujutro sam obukla texas minjak kratki i kratku maju na bretele da mi se video ceo stomak bele gacice patike suncane naocale mali rancic i natrpala koje gacice maramica ulozaka to uvek nosim i neke sminke mada se nisam puno sminkala bila sam lepsa bez sminke prirodna.
U 9 sati na samom izlazu iz mjesta naisao je Ivan sa svojim stojadinom i pokupio me i rekao da idemo na Igman u sumu na cist zrak. Odvezao nas je negde u divljinu u sumu ali gde je bila mala livadica u suncu i rekao da tu mogu slobodno da se suncam. Stari lisac je jedva cekao da se skinem. Naravno odmah je prostro deku na travu i ja sam u trenu bila gola i lezala na deci rasirena da se suncam a i jedva sam cekala da pocnemo da mi zabije tu mrcinu do jaja taman crkla.Jao on mi je nakupovao svega sokova slatkisa svega nosio je i onaj mali frizider i samo me zapitkivao hoces ovo ili ovo.Ja mala ku**ica ne trosim vreme rekla sam mu cika Ivane hocu da naucim da pu*im k*ac daj izvadi ga da naucim. Stajao je skinuo sorc i izvadio mlohvu debelu k**cinu koju cim sam dohvatila rukom pocela je odmah da raste i otvrdjava i kruti se pitala sa ga kako i pravila se luda kao da nisam nikad to radila a on mi je rekao da ga uzmem u usta i sisam polako i oblizujem mu gl**ic.Ja sam mu ga prvo malo ko fol nespretno dr*ala digao mu se potpuno u cijeloj duzini i debljini uzela sam ga polako u usta i sisala vrtela jezikom po glav**u i celoga oblizivala i gutala ga ali nisam mogla celoga mozda vise od pola mi je moglo stati u usta debela kur*na mi je rasirila i ispunila mala usta i poceo me j**ati u usta uhvatio me za kosu i nabijao mi ga jedva sam disala samo kroz nos jer mi je usta potpuno zapusio kur**nom ubrzavao je i osetila sam da mi ga jace nabija i pocinje se trzati u ustima i spricati mlazeve spe*me u moje grlo .Imala sam puna usta ku**a i spe**e koja mi je klizila niz grlo kad je sve istresao izvadio ga je i rekao da progutam. Sve sam progutala i oblizala mu veliku debelu ku**inu i posle zalila sokom da isperem svu sper** iz usta. Legao je do mene i izvadio ulje za suncanje i poceo me trljati samo sad sam lezala potrbuske trljao me celu uljem ali najvise gu*u i izmedju nogu po pic**ci posle sam se okrenula i nama*ao me je spreda najvise po sisi**ma i pi*kici i onda poceo da guta i doji moje male si*ice lagano mi grickao male bra**vice koje su iskocile i grickao si*e lagano i cela mu je mogla u usta stati dugo ih je obradjivao i dojio dok sam se ja vrpoljila i stenjala onda mi je rasirio noge i izvadio kon*om i nabio ga na veliku kur**nu nabio ga je na vise od pola ku*ca mozda mu je mali kondom trljao je gla**cem bila sam vlazna kliznuo je veoma lako ali ne ceo i poceo me ubadati drzala sam ga za ramena i jaukala i cvilela ubadao me dugo dva puta sam vriskala dok sam svr**vala dok mi ga nije naglo nabio do jaja urlala sam i vriskala plakala grebala ga on ga je sve jace nabijao ja vristim i svr**vam bol mi dere p**ku svakim ubodom vrisnem majko mislila sam umrecu nabijena na kolac koji me razdirao iznutra ubrzao je i ispalio osetila sam kako se trza i izbacuje sper*u u kondom a bol mi je razdirala pic*u trpela sam i cekala da ga izvadi i odgurivala ga sa sebe tek kad mu je omlitavio izvadio ga je i kondom pun spe*me svukao sa njega i uvalio mi ga u usta da ga oblizem oblizala sam ga socno i legla skupljena da mi bol u pi**i prestane rasturio mi je pic*icu. Obletao je pitao boli li me rekoh malo nudio sokove sendvice slatkise i rece jos koji puta kad me po**be da me vise nece boleti.
Bol je posle kratkog vremena prestala samo mi je pi*kica trnula al sam jos zelela tu ku**inu u sebi. Ivan je legao i nad*kao ga stavio kondom nisam mu htela reci da pijem tablete jer nije znao da se je*em za njega sam bila nevina i prvi me je on probusio. Molio me da mu sednem na ku**c prisla sam i polako kleknula iznad k***a on ga je polako uveo i lagano me spustao na njega i povukao me na sebe i ja sam pocela isto da hvatam ritam i polako se sve vise nabijam na ku**inu naglo me je navukao da sa vrisnula mislila sam probio mi u stomak svako spustanje do kraja nanosilo mi je jaku bol a i veliko zadovoljstvo sv**avala sam ko luda a sve vise sam se nabijala dok me nije cvrsto uhvatio i poceo krvnicki ubadati vriska i kuknjava se cula od mene i jauci dok sam pnovo zajedno sa njim svrs**ala divljcki trgajuci svoje si**ce od zadovoljstva bol mi je umanjila sisla sam sa ku**a koji je vec spao i otisla da p***im koji metar dalje bolela me je i dok sam p**kila.Bila sam sva znojna od je**nja i morala sam se malo odmoriti malo sam jela i pila vode slusala muziku sa vokmena dok mi je Ivan liz*o pic*icu koja vise nije osecala bol samo zadovoljstvo. Neko vreme sam odmarala i uzivala dok me liz*o onda me je okrenuo i i rekao da kleknem na kolena i na rukama da me jos jednom poje*e zguza da i to isprobam.Mada sam se je**vala vec uveliko al ovoliki ku**c nisam nikad primila jos da me boli. Pa sam mu sve udovoljavala. Nag*zila sam se on je kleknuo iza mene i i polako trljao kroz picku kur**nom al bez kondoma i polako ga uvodio u moju uzarenu p**kicu.i poceo lagano da ga vadi i stavlja krcio je prolaz bilo mu je teze bez kondoma da prodire u ru*icu i kad ga je uterao skoro celoga poceo je da mi nabija ritam velika jaja su lupala po mome klitorisu sto me jos vise nadrazivalo onda me je naglo stisnuo za kukove i poceo da me ubada jako zabijajuci ga do jaja celoga ko konj neki urlala sam nisam se mogla oteti sa toga kolca koji ja zabijen u meni sve vise i jace nanosio bol i vrisku i svr**vanje boli govorila sam boli vadi ga a on je jos vise i jace natezao moju malu p**kicu placuci vristim dok ga nije izvadio i isprskao mi gu*u i ledja i rekao vise nece boleti primila si ga do jaja citavih 22 centimetra.Brisao mi je suze i mazio mi vrat i balavio ga da se iskupi za grubost i bol koju mi je nanosio. Dojio sise i ponovo liz*o pic*icu samo da me umiri ,dok sam u sebi govorila jos ces ti dugo da me je*es ima vremena ovo je tek pocetak rasturio si mi pi*kicu.
Pi**ica mi je bila sva modrih usmina i natekla vise se taj dan nisam je*ala bilo mi je dosta treba se priviknuti na ovu veliku debelu ku**inu ima vremena bice on jos mnogo puta u njoj.
Tako sam se sa komsijom je*avala povremeno u mesec dva krisom da nas neko ne vidi ili ne sazna .Rekla sam mu da sam se pocela je**vati sa momcima i da pijem tablete sto mu je bilo drago da moze da me puni ali od tada sam ja bila glavna i morao je da radi sve sto sam ja zelela nekad mu nisam dala ni da me je*e samo da me lize i prstima zadovolji to mu je bila kazna za moju bol koju mi je nanosio u nasim prvim jeba**njima. Nije me guzio samo dok je trajao rat jer je on ostao u Federaciji .
Posle kad smo ja i mama vratile stan opet mu povremeno dam pic**ce al vise me ne boli kao pre sad uleti ceo odjednomi ponekad kad dodjem da obidjem stan ponovo me zestoko pojebe iako je u godinama je*e bolje i duze nego vecina momaka mozda mi je i mamu je*avao jer je ostala udovica u ratu i zeljna ku*ca .Ali ni nje nema vise pre koju godinu i nju je pokosio infarkt tako da sam sama zivim u RS-u u nasoj vikendici tamo radim u Istocnom Sarajevu a ponekad boravim u federaciji u ovom stanu i u njega ponekad dovedem ponekog jeb*ca ako nema niko ima komsija Ivan da udovolji mojim zeljama i potrebama i tu mi je pri ruci za sve popravke opravke zaljeva cvece provetrava stan poplaca racune pa mu dam kad navratim novac ili ostavim unapred sad ovih dana mi je molovao stan sutra idem da vidim kako je uradio a i da malo okusim debelu kur**nu u pi**ici.
komicnistatusi.rs

Fata ne želi se*s prije braka, a Mujo je nagovara: -Daj Fato, neću do kraja, samo do pola!
-Nemoj Mujo, šta bi u selu rekli?
-Daj Fato samo do pola i tebi će se dopasti.
-Dobro ali samo do pola, pristane Fata.
Krene Mujo i zaboravi šta je obećao i ode DO KRAJA. Svidi se Fati pa kaže:
Mujo, stavi i drugu polovicu!
-Mujo: A nee,dogovor je dogovor!


Imam 18. Godina i zivim u Beogradu. Sve je pocelo doseljavanjem mladog bracnog para sprat ispod mene(u mojoj kuci ). To su bili simpaticni ljudi ona 25 on 27. Moji su se sprijateljili sa njima I skoro svako vece su bili kod nas .Ona mi se u pocetku nije svidjala standarda plavusa.Tri meseca posle porodjaja pocela je da me privlaci svojim telom i moram da priznam poceo sam da d**am na nju vise puta .Jedan put sam je cuo dok je pricala sa mojom kevom kako kad se tek doselila stalno zakljuvala dok se presvlacila jer se bojala da neko ne udje dok je gola, a sad ne zakljucava vrata, samo sam prevrnuo ocima I otisao. Doslo je leto i dok sam se kupao u bazenu gledala me je veoma s*xy , videvsi da me gleda pozvao sam je , posle neckanja pristala je I dosla u s**y zutom kupacem kostimu.
Kad sam je video kita je htela da mi eksplodira, usla je u vodu I pocela da me prska, ostao sam skamenjen jer mi se digao, cim je primetila izasla je iz vode I legla da se sunca.Kad mi se spustio krenuo sam iz vode, ali me je pozvala da joj namazem ledja brzo sam to uradio I otisao u wc da izd**am. Nisam je video tri dana I bio sam sam kuci i ona me je pozvala da gledam sa njom film.Otisao sam posle 15 minuta, usao sam u dnnevnu sobu kad (ona kao nije znala da sam tu) pojavi se ona gola u bade mantilu. Brzo je zatvorila mantil I rekla mi kako sam bezobrazan sto sam usao bez kucanja, okrenula se I otisala u spavacu sobu da se”obuce” na**ljen krenuo sam za njom I video kroz oskrinuta vrata kako oblaci gacice. Lomio sam se da li da udjem ili ne mislio sam da neudjem jer ce sigurno misliti da sam neki na*aljeni klinac, ali kad je pocela da oblaci roze carape na njene s*xy noge nisam mogao da izd*zim, uleteo sam u sobu sa ku**em koji je hteo da pocepa sorc. Iznenadila se I brzo obukla bade mantil I provokativo mi rekla “hoces da me je*es” ja sam bez razmisljanja rekao da I poceo da skidam sorc.Rekla je stani, prisla mi je I povukla sorc na gore rekavsi kako sam mlad. Samo sam rekao OK okrenuo se ( kita samo sto nije eksplodirla) I naglo skinuo sorc gde je osvanuo moj k**ac.Uzela ga je u ruku I pocela da mi d**a polako I rekla samo ces drk*nje dobiti I nista vise. Gurnu sam je na krevet I pokidao joj gace, samo se kur**nski osmehnula I rekla OK. Poceo sam da joj li*em tu slatku p**kicu pocela je da stenje I kroz stenjanje rekla zajebi liza*e.Napokon sam bio u njoj poceo sam brzo da pumpam pocela je da vristi.Posle 5 min rekao sam svrs**am na prekidajuci karanje njene pi*ke rekla je ne u mene izvadio sam I kako ga je dotakla jezikom pocela je eksplozija po njenim ustima I licu.Iako sam svrsio ostao je dignut samo je nastavila da pu*i.Polako prelazenje njenih usana preko mog glavica dovela su me do ludila, opet sam bio pred prskanjem primetila je I stavila moj gla*ic u usta I pocela naglo da si*a to je bio kraj ponovo sam svrsio ovog puta u njena usta bila su puna.Nije htela da proguta pljunula je na pod rekavsi da ima mnogo.Posle toga sam je jebo jos nekoliko puta I isprobo sam sa njom sve fantazije koje sam video u po*no filmovima…
komicnistatus.rs

Zdravo, imam 17 godina i za ovu pricu ipak moram da opisem kako akteri izgledaju. Moja sestra, ona sada ima 22 godine, ima dugu braon kosu, velike cvrste trojke od si*a, ravan stomak i trcavo du*e. Sestra je skoro ugradila botoks u usta ali joj lepo stoji, kada se ova prica desavala jos ih nije imala ali je i tada bila jako lepa devojka, zvanicno je najbolja pu*acica u skoli. Ja sam tamnija od Milene, imam sitne sise ali zato imam savrseno trcavo du*e koje veoma volim da pokazujem. Ovo se desilo pre oko 2 godine. Posto je bio petak odlucile smo da idemo do mene da se napijemo pa da posle idemo u neki klub na Adi. Ja sam nosila moj omiljeni sorcic koji mi je do pola uzalio u gu*u a drugarica Masa je bila u nekoj suknjici gde su joj se tangice videle kako god se okrene. Milena je vec nekoliko puta rekla kako bi Masi vrlo rado, citiram, “polizala pi*ku kao Lesi”. Danas je bila dodatno na**ljena jer smo je ocigledno nas dve prekinule u masturbaciji. Izasla je iz svoje sobe u peskiru i pozdravila nas, lupkajuci Masu po gu*i. Ponudila sam da sipam malo vodke i sve smo sele u dnevnu sobu. Vec posle par casica Milena je pocela pricu o svojim frajerima i ku**inama koje je p**ila gde se Masa nasla kao ri*a u vodi. Mislim da su cak dosle do zakljucka da su p**ile istim likovima. Masa se na**lila od price i pocela da premesta noge dok se Milena premestila do nje.

Dok sam ja palila cigaru Milena je predlozila Masi da joj pokaze svoje slike u sobi. Kada sam ustala da krenem sa njima sestra me je spustila i rekla “Ne Taco, ovo je privatan razgovor izmedju profesionalaca”, grohotom se nasmejala. Proslo je nekih 3 minuta pre nego sto se cuo prvi glasan Masin uzdah koji je znacio da je jezikom udarena po kli**risu. Ja sam odlucila da necu prisluskivati le**arenje pa sam upalila TV na neku glupu seriju i zavukla ruku u gacice da primirim vec pripitu ri*icu. U tom trenutku se zaculo zvono na vratima. Ja sam se smrzla jer sam pomislila da ce doci keva i da ce saznati da joj cerka “ka*a” maloletnicu. Na moju srecu to je bio Luka, Masin decko sa kim je bila vec dve nedelje. “Trazim Maxy, rekli su mi da je kod tebe”. “Jeste Luka…” Morala sam nesto da smislim, brzo. “Masa je sa mojom sestrom, spremaju se za zurku”, nije znao da je za njih dve zurka vec pocela. Ponudila sam ga pivom a on je seo u dnevnu sobu. Nadala sam se da su ovima puna usta klit**isa pa da nece biti buke iz sobe, prevarila sam se. Ni tri sekunde posto je luka seo cuo se glasan Masin krik uz jedno karakteristicno “To!”. Luka se unezverio i krenuo da se pumpa jer je mislio da mu neko pumpa devojku, nije nista rekao.

U tom trenutku se cula Milena, “Srci tu picu ribo, najjaca si mala”. Luka je seo. Nije znao gde je. Videla sam da je shvatio sta se desava i sada mu je kurac bio krut kao kamen sto se lepo videlo preko sorca. Odlucila sam da preuzmem nesto po tom pitanju. Krisom sam izvukla tange da mi vire iz sorca i prevalila se preko fotelje, kao da uzmem paklu cigara. Luka mi je gledao u d**e dok se uhvatio za ku**c. “Jel ti treba pomoc?”, pitala sam dok sam se oblizivala. Kleknula sam ispred njega dok je on samo bledo gledao u moje lice medju njegovim nogama. Spustila sam mu sorc i izvukla jedan simpatican komad mesa. Pljunula sam na gla**c i zaglavila ga u grlo dok sam jezikom tukla po donjoj zili. Luka je krenuo sve jace da dahce a iz druge sobe se sve glasnije culo Milenino orgazmicko stenjanje. Znala sam da ce ove dve uskoro zavrsiti pa sam pocela da pu**m jace, cuclajuci gl*vic pri svakom vadjenju iz usta. Izbacila sam du** i pokazala mu da me lupi po njemu. K**a mu je pulsirala sto je znacilo nadolazecu eksploziju. Dr**la sam k**u sa obe ruke i sisala gla*ic iz sve snage kada sam osetila nalete sp**me u ustima. Iako mi je bukvalno napunio usta spe**om uspela sam sve da progutam bez da ista prospem. Oblizala sam mu ku**c i vratila u sorc. “Nadam se da si zadovoljan gostoprimstvom?” pitala sam dok sam ispijala jos vodke. On je samo nemo blenuo. Masa je izsla iz sobe samo u tangama, Luka ju je sludjen gledao. “Jel sam ti rekla da me zoves na fon, ti me nikada ne zoves. Ajde pali moramo da se spremamo pa dodji na Adu veceras” Masa je bukvalno isterala Luku koji je samo kao zombi izasao iz kuce. To vece je Luka gu**o Masu na Adi ali ne pre nego sto je ona pop**ila gazdi lokala. Zvanicno iz osvete Luki, nezvanicno jer voli da se je*e u usta a ne voli da placa pica. Milena se od tada par puta li**la sa Masom, cak sam jednom bila i prisutna. U medjuvremenu se pot**ala i sa Masinim bratom i caletom ali to nisam videla pa ne mogu da kazem kako je bilo. Masa posle nekoliko dana raskinula sa Lukom ali je zato nastavila da balavi ku**eve cak smo u vise navrata p**ile u tandemu. Posle raskida sa Masom o Luki nisam mnogo cula. Milena mi je rekla da je dolazio da me trazi ali da se zadovoljio Mileninim rucnim radom i da je otisao. Poslednje gde sam cula o njemu je kada je izasao snimak kako njegova keva, inace profesorka, pusi jednom nasem starijem ortaku.

Imam 19 godina, a Ivan 20 i on mi je drugi dečko s kojim se je*em. Prvi nije Bog zna što bio. Rasturio mi je devičnjak. Nije baš bolelo jer je imao dosta tankog i malog. Nekoliko puta smo se sek*ali i mislila sam da doživljavam prave or*azme ali nisam. To sam tek sa Ivanom shvatila. Ivan me tako uzbudljivo obrađuje i or**zmi s njim dovode me do besvijesti. Ima veliku ku***nu ali ne tako debelu što mi i paše jer ja imam prilično usku pi**u. S*ks nam je fenomenalan. I on to potvrđuje. Ivanova mama je umrla jako mlada a tata mu ima 39 godina. Koji je to komad od čovjeka! Snažne, nabildane ruke, ravan trbuh i čvrst kao kamen, široka ramena i široka prsa sa tek malo dlaka po njima. A noge su mu snažne, gu*ica čvrsta i izbačena. Kako mu traperice dobro stoje. I nisam mogla da ne primjetim među*ožje koje je bilo ispunjeno. Često sam pomišljala da je tom čovjeku uvijek dignut. Ali takav je bio opušten…

Živjela sam sa roditeljima ali više vremena provodila sam sa Ivanom i ako smo se tek upoznali.I taj dan sam bila kod Ivana i tuširala se. Ivan je ušao u kupatilo potpuno gol. Pružio mi je ruku i izašla sam iz kade a on me posjeo na rub kade i raširio mi noge kleknuvši ispred mene. Jezikom je prodro između usmina moje obrijane pi*ke. Odjednom se užarila. Pridržavala sam se za rub kade, jaukala, stenjala i jecala od užitka. Drhtala sam i grizla usne. Lizao mi je kli**ris a prstom obrađivao moju vl*žnu unutrašnjost. A kada je jezik zabio unutra stresla sam se i vrisnula. Nakon što sam se smirila otvorila sam oči i ugledala njegovog tatu na vratima. Ivan ga nije vidio. To me dodatno na*alilo još kada sam vidjela kako mu se me*unožje povećalo. Činilo se da će iskočiti i poderati traperice. Gotovo uvijek ih je nosio a i suuuuupeeeeer su mu stajale. Podigla sam Ivana i kleknula ispred njega.”Moram ti se odužiti za ovo” rekla sam i zgrabila mu ku*ac u ruku. Prvo sam ga dr**la, pa jezikom oblizala njegov gl*vić i tek onda ga zgrabila u usta. Valjda od uzbuđenja što njegov tata gleda kao nikada do sada sam mu ga pu**la.On je to pokazivao nevjerojatnim stenjenjem, urlikanjem i drhtanjem”Ooooohhhhhhh…kako dobro pušišššš….aaaaaaaahhhhh”vikao je sav u transu. Krišom sam pogledala njegovog tatu koji je bio crven kao paprika. Ivan je svr*io po mom licu. Što sam mogla polizala sam, a tata mu je otišao.Sigurna sam iz**kati svoju gromadu. Što bih sve dala da ga mogu vidjeti. “Moram ići kasno je” rekla sam Ivanu. “Zar bez da pojebem tvoju slatku pi**icu?” upitao je iznenađeno. “Pa ako možeš nakon ovoga..”provocirala sam ga. Počeo mi je izbezumljeno ljubiti s**e koje su za moju vitku figuru bile jako ogromne. Lizao mi je bradavice a sebi navlačio kožu preko vrha pe**sa. Malo sam mu pomogla. Kako se brzo probudio. Spustio je dasku od školjke i stavio ručnik pa sjeo na nju. Uhvatio me za bokove i privukao k sebi. U jednom potezu nabio me na njegovu nabreklu tvrdu k***inu”Aaaaaaahhhhhh” prostenjala sam tiho. Sjela sam mu okrenutih leđa. Tu pozu još nismo bili isprobali. Počela sam se dizati i spuštati na taj topli ku**c. Blaženo i tiho sam stenjala i uzdisala. No kako je vatra u mom

tijelu se pojačavala i ja sam se jače nabijala tako sam glasnije stenjala i jecala. Počela sam si trljati k***ris a Ivan mi je lizao kralježnicu. Kada sam počela gotovo vrištati od naleta or**zma Ivan mi je začepio usta svojim dlanom. Tresla sam se i jecala sjedući na ku**u koji je pulsirao u meni. Ivan me podigao i nagnuo nad kadu.”Drži se čvrsto” rekao mi je i svom silinom mi ga od iza nabio u uzavrelu p**ku.Opet mi je začepio usta. O kako me derao. Nabijao ga je dokraja. Pitala sam se kuda ulazi ta ogromna ku**na. Vadio ga je do kraja, malo me dražio gl**ćem i opet ga zabijao do kraja. Jednom rukom zgrabio je moju sisu a drugom držao za kuk. Više se nije zadržavao dugo vani odmah ga je nabijao natrag. Pa ga je vadio samo do pola. Bila sam izbezumljena i jedva stajala na nogama. Počela sam se sama nabijati miješati kukovima. “Ajjjjj..svr*it ću….”uzviknuo je Ivan i razlio mlaz sperme po mojim gu**vima a ostatak je istresao po leđima. Onda smo se dugo ljubili, pa se obukli i izašli. Njegov tata je gledao kasne vijesti na Tv. Sledila sam se kada je Ivan rekao”Tata hoćeš ti odvesti moju dragu kući, znaš da poslije 10 ne smijem voziti imam još probnu vozačku” Njegov tata to je jedva dočekao a meni je vrelina prostrujila niz leđa i trbuh i nekako se zaustavila na mojoj p**kici. Otišao je prvo u WC i izašao sav mirišljav. Sjeli smo u auto i oboje šutjeli.Čula sam samo sebe kako nekontrolirano dišem, a struja mi je strujila me*unožjem. Promatrala sam njegove snažne šake koje su držale volan. Odjednom je skrenuo na neki puteljak u šumici. “Heej” uzviknula sam. “Smiri se” rekao je i primaknuo ruku mojim bedrima. Imala sam suknju koju je on podizao milujući mi bedra. Nisam se mogla pomaknuti a moja pohotna pi*ka je gorjela. I to samo kako gorjela kao nikada do sada. Preko gaća me je dirao a mene je to izludjelo. Tiho sam prostenjala i zatvorila oči. Drugu ruku zavukao je u moju bluzu i ja sam se stresla. Nježno je obuhvatio si*u i raskopčao mi košulju. “Kako si lijepa. Imaš najljepše i najčvršće si*e koja sam vidio” prošaptao je. “Ne smijemo” jedva sam izustila. Polizao mi je bradavicu na neki poseban način i meni se zavrtilo u glavi. “Tako lijepa i mlada djevojka mora iskusiti pravi se*s, vidjet ćeš kako je kada te je*e iskusni je*ač. Toliko sam žena pojebao a ni jedna se nije požalila. Dapače tražile su još” Govorio je tiho dok mi je ljubio vrat i si*e a onda opet bradavice. A druga ruka malo je stala. Prvo je obrađivao moje napete sise i ukroćene bradavice. Mumljao je i disao kroz nos a meni se vrtilo u glavi.Zatim je opet vratio ruku dolje i sada sam raširila noge. Potpuno sam izgubila razum i zaboravila činjenicu da mi je on zabranjen. “O kako si mokra. Maknimo gaćice smetaju” rekao je. Malo sam podigla gu*u i on ih skide. Još je nije vidio ali obrađivao ju je prstima. “O Božeeeeee…ohhhhhhh…aaaaaaaaaaaahhhhhh…jaaaoooooooo…uuuuuuu”…stenjala sam i jecala a onda nekontrolirano i ubrzano počela disati. Njegov sin mi nikada nije tako masirao k***oris i tako zabijao prste… Kada sam se protresla u snažnom or**zmu izašao je iz auta i rekao mi da sjednem s nogama vani. Poslušala sam ga. Podigo mi je suknju preko kukova bluzu otkopčao do kraja a grudnjak mi je stajao ispod s**a. Kleknuo je ispred mene i još mi više raširio noge. Zabio je glavu u moje mokro me*unožje. Čim je jezikom dodakao moj kl**ris pala sam u trans. “O…oh…kako dobro to…raditeeeee…još…samo tako nast vite….too..eee toooo…”vikala sam tresući se kao u groznici. Nabijala sam se na njegov jezik, vrtjela kukovima i stenjala kao luda. Zaista je imao iskustva….Nakon što sam vrišteći dvaputa snažno sv***la i nakon što mi se snaga vratila u tijelo ustala sam i klekla ispred njega. Drhtavim rukama sam otkopčavala traperice u čežnji da da čim prije vidim taj ku**c. Imala sam što vidjeti…Nije imao gaće a iz traperica iskočio je najdeblji ku**c kojeg sam vidjela. U poludignutom stanju bio je ogroman. Bio je dlakav ali ne previše.”Ohhhh” nesvjesno sam uzdahnula. Nisam ga mogla obujmiti svojom šakom. Najprije sam počela palacati jezikom po gl**iću koji je isto bio ogroman. Navlačila sam kožicu i lizala sam ga. A onda ga jedva stavila u usta. Mislila sam da ću se ugušiti. Samo sam glavić uspjela obuhvatiti usnama. No ubrzo sam ga ugurala dublje u usta i nekako se privikla. Držala sam ga za njegova snažna bedra i p*šila mu koliko sam mogla. Bio je razuman. Držao me za glavu ali nije se nabijao.Pustio je da radim koliko mogu. Noge su mu se počele tresti. Podigla sam pogled na njegovo predivno lice. Bio je zanesen, oči su mu bile zatvorene. “Ohhh mala…stvarno dobro pu*iš……”uzviknuo je sve se jače tresući. Svršio je i vidjela sam da je razočaran. “Ma dignut ćeš se ti meni opet…”rekao je počevši ga natezati.”Pustite mene” rekla sam i uhvatila ga za ku*ac i strasno poljubila. Uzvratio mi je poljubac od kojeg mi se zavrtilo… Kako se savršeno ljubi.Oboje smo teško disali, a onda je on počeo stenjati”Želim ga nabiti u tvoju prelijepu vrelu pi**icu… Želim te je*ati” uzdisao je drhteći i stenjajući. Uhvatila me jeza pri pomisli da ova gromada razara moju usku p**ku. No ona se očito nije bunila jer je vrila. I sokovi su već provrili. K**ac mu je već bio u punom naponu. Odveo me do haube i posjeo na nju. Raširio mi je noge a jednu podigao i držao je tako. Najprije ju je oblizao par puta…”O kako lijepo miriše mlada ne toliko izjebana p**kica…Izluđuješ me”govorio je i primakao gl*vić ulazu u moju unutrašnjost koja je još više vrila”Jooj polako molim vas… polako…da neće boljeti…”prostenjala sam. U očima sam vidjela da ga to pali. Očito je volio dominantnost i moć.Moram priznati da me pomalo i uzbuđivala pomisao na slatku patnju i bol. Nisam ni sanjala o onome što slijedi. Počeo ga je gurati a ja sam zadrhtala i zabacila glavu. Boljelo je, peklo…Jecala sam a njega je to palilo. Još nije ni cijeli glavić ušao…Prodirao je sigurno i snažno…”uuuuujjjjjjj…….joooooooooojjjjjj…aahhhhh…boliiiiii….”jecala sam i stenjala. Vatra mi je derala leđa, trbuh ali najviše pi*ku koja je pomalo počela da ga prima. Podigla sam se sa haube i čvrsto i grčevito ga zagrlila držeći ga za majicu. Činilo se kao da ću je poderati. “Ah, ah,ahhh” počela sam i plakati a bila sam oblivena znojem.On je drhtao kao u groznici. Primila sam ga nešto malo manje od pola. Odjednom je bol postajala sve slađa. Polegao me opet na haubu i stavio mi ruku u usta. “Oprosti..” rekao je.Nisam imala pojma za šta se izvinjava.. No ubrzo sam shvatila…. Snažno, svom snagom, žestinom i brzinom nabio ga je u mene. Zgrčila sam se, suze mi potekle niz lice, jauknula sam i zagrizla njegovu ruku. I on je zgrčio lice. Mislim da sam na par sekundi bila bez svijesti. Uspio je, ušao je cijeli..Kada sam došla k sebi osjećaj je bio divan. Držao ga je u meni i polako vrtio u krug da se priviknem na tu debljinu. “Ahhhhh…može…jebi me…spremna sam…”prostenjala sam. Jedva je dočekao. Držao mi je nogu u zraku i počeo ga vaditi jako polako. O kako je bilo dobro. Polako ga je i vraćao a ja sam uživala. Moja pička primala ga je cijelog već se navikla na njega. Nakon par nježnih i polaganih uboda izvadio ga je do kraja i svom silinom vratio nazad. Mislila sam da ću probiti staklo na autu koliko su me odbacivali njegovi ubodi. Držao me je i svom silinom je**o kako nikad nitko nije. Bilo je to nešto novo ali i predivno. Počela sam svr**vati i stezati ga svojim mišićima da ga što duže zadržim unutra.Malo je usporio i pustio me da se smirim. Bila sam u transu, potpuno izgubljena. Nastavio je probadati me i razdirati ali to je bilo nešto naljepše u mom životu.Jecajući i vrišteći sam svršavala a on je još bio u punom naponu snage. Od kud čovjeku u njegovim godinama tolika izdržljivost? Skinuo me sa haube držeći me na svom nabreklom k**cu. Okrenuo me i oslonio rukama na haubu. Nastavio me od iza razdirati. “Oh…uh..ah…”udisala sam. mislila sam da više ne mogu sv**iti ali sam se prevarila. I te kako sam sv**ila i to snažno. Ubrzo mi se i on pridružio. O kako sam ga samo još željela…Zakopčao je hlače i rekao idemo. Sjeo je za volan ali sam ga zadržala kada je htjeo upaliti auto. Otkopčala sam mu hlače i počela mu ga d**ati i p*šiti. Koliko sam samo čeznula za tim k**cem kojeg sam se prepala i koji me razderao. Kada se ukrutio sjela sam na njega i polako se namjestila. Držala sam se rukama za naslonjač sjedala i stenjajući lagano i polako se nabijala na tvrdi ku*ac. Pustio me da se izje*em kako ja želim što me iznenadilo. Bila sam uvjerena da on mora voditi. Očito mu je prijala moja vlažna i vrela pič**ca koja ga je tako strasno primala u sebe. Cijelo vrijeme dok sam se ja polako i nježno nabijala jezikom je palacao moje nabrekle bradavice.Bila sam u pravu da mu prija moja p***a..”Oh malena tako mi prija imati ga u tebi..Da bar mogu vječno ostati…” rekao mi je.O da bar…Opet sam nekoliko puta sv**la. Nije se odvajao od mojih sisa trpao ih je u usta, du*lao i lizao. Uz snažan potres tijela i on je svr***. Bila je ovo najljepša noć mog života; izj**ana i od sina i od tate koji je itekako znao kako se to radi. Pitao me hoćemo li to ponoviti…Razmislit ću…Ipak mi je Ivan dečko a on njegov tata…tata koji mi je pokazao što je pravi or**zam i pravi užitak seksa.Ispunio je svaku poru moga tijela i od mene načinio pohotnicu… sada razumijem zašto su žene tražile još nakon što ih je izj**ao…Ali ja ći razmisliti…

komicnistatusi.rs


Or*lno sam zadovoljila dečka u kog sam zaljubljena. Svesna sam da me iskorišćava. Nakon toga popila sam pedalu rekao mi da sam mala drolja i kako ja svima pu*im, što nije istina. To me je pogodilo, raskinula sam sa njim. Njegov drug koji me muvao u toku naše veze, pristala sam da se vidim sa njim, onda sam odlučila da spavam sa njim jer je želeo, dok ja nisam. Radila sam to iz osvete. Želela sam da se pohvala bivšem kako

sam dobra u krevetu. Nismo se nikad čuli, nadam se da se umro kad je saznao da spavam sa drugom.

komicnistatusi.rs

Sve se desilo za vreme poplava kada su ona i njena deca dosla kod nas kuci. Kaca se zove ima 40 godina , plavusa je ima male si*e i savrsenu gu*u. Nije me palila pre toga ali desio se dan kada je ujutru usla u kucu ja sam spavao i ona je stavljala ves da se pere, u trenutku sam se probudio i video je ustao polako, a imao sam ere*ciju. Ona nije mogla da skine pogled sa mog kurca koji je osrednje velicine 17cm, ee tu je krenulo moje dr*anje na nju. Nakon nekog vremena poceo sam da je muvam i ona je samo posmatrala nije htela da uzvraca, i odjednom je i ona krenula da uzvraca . Otisli smo na more dve porodice ona i ja smo se tu zblizili dok su roditelji isli po namirnice ona je ostala kuci sa mladjim sinom . Tu smo se malo mazili na brzinu daa mali ne primeti , i otisli smo na plazu ona je imala na sebi crni kupaci i gacice i jako je se*y izgledala

www.komicnistatusi.rs

Ćao ja sam Sanja,živim u sasvim ok braku sa Markom. Imamo sasvim normalan i raznovrsan sexualni život.Marko često gleda porniće i voli to da primenjuje u praksi. Probali smo sve moguće i nemoguće poze,svršavao je gde je hteo,probali S/M igrice – jeste da posle šibanja po gu*i nisam tri dana sedela al aj neka bude. Jedino nisam htela da mu dam da me tu*a u gu*u i ako je skoro uvek navaljivao,ima jako de*eo ku*ac i nisam htela da mu udovoljim. Jednim smo gledali pornić kako dva tipa cepaju ribu u sendviču,ponovo se naložio i hteo da me kara u gu*u,navaljivao je ubeđivao me tako da sam pristala ali pod jednim uslovom. DA SVE BUDE KAO NA FILMU ,znala sam koliko je ljubomoran i da ću ga tako odbiti za svagda . Jebo te kako je poludeo,kurvo to hoćeš,tržiš dva ku*ca ,malo ti jedan itd… U sebi sam mislila super postigla sam šta sam htela. Narednih dana bio je toliko ljut da smo jedva i komunicirali a o se*u ni reči. Posle par dana vrati se on sa posla,popijemo kafu i on mi kaže da se spremim idemo na jedno mesto. Pitam gde – kaže iznenađenje! Spremim se krenemo a on će :dobićeš šta si tražila! Pitam šta to ,a on se nasmeja pa kur*ice htela si dva k**ca evo dobićeš idemo kod jednog prijatelja,ima da te rasturimo.Nisam mogla verovati svojim ušima,sto misli brujale su mi kroz glvu,kako da se izvučem,ala sam guska nisam htela jednog a dobiću dva,da kažem bilo šta bilo bi glupo,stisla sam zube pa šta bude. Po traženju stana videla sam da se ne radi o prijatelju već o naručenom jebaču.zazvonili smo na vratima stana,izašao je lepo građen tip od oko 33g visok,mišićav u maici i bermudama ,ušli smo seli na trosed ,prihvatili hladan sok.Pogledom sam pratila njegovo međunožje,jedino bitno mi je bilo koliki mu je. Video je da nemamo iskustva pa je preuzeo igru,zadigao mi maicu u rukom išao preko stomaka ka sisama a Marko mi je zavlačio ruku u gaćice,nemam pojma kada sam ostala gola,njihove ruke i jezici bili su svuda po meni. Poželela sam da im sisam kite da bi videla veličinu Goranovog.Svukao je gaće a iz njih je iskočio poludignut povelik ku*ac ,pomoslih naje*ala sam . Trudila sam sa da im što sočnije puim da bi bilo lakše da prodru,nisam znala koji će prvi pa sam im pušila naizmenično.Odjednom je Marko legao na leđa i tržio da ga uzjašem, nasadila sam se na već poznat kurac a Goran je raširio mi guzu i polušavao da me tuca jezikom u guzu,to me dodatno naložilo,onda je rekao Marku da sam spremna,naguzila sam se Goran mi je opalio dva šamara po gu*i a marko je naslonio glavić i krenuo da mi nabija kurac u nevinu guzu,jako me je bolelo,čini se peče,taman kada sam htela da vrisnem Goran mi je dao ku*ac u usta i prigušio me ,pokušala sam da rukom dohvatim da uidim koliko je Marko ušao,čini se oko pola je,brzo je počeo da pulsira,napunio mi je guzu za tren oka. Goran mu je rekao da se tako neradi nego u guzu treba dugo jebati. Prošao je iza mene,još malo mi raširio noge ,čvrsto sam stiskala čaršav i dledala Markovu mlitavu kitu kako je nadrkava. Goran je gurao,vadio,gurao malo više,pljuvao mi po dupetu,razmazivao tako dok nisam osetila jaja kako lupaju po pici,onda me uhvatio za kukove i zestoko razbijao,čak mi je prijalo,Marku se pomovo digao i ponovo je brzo napunio mi usta.Istog trenutka je Goran punio guzu tako puno da je posle sperma samo lila. Od tada ima tri godine i tri godine kako swingujemo,guza mi nije više tako tesna a i nije mi više bitna veličina kite,kako Markoreče prava sam kurvica…

komicnistatusi.rs

petak, 28. listopada 2016.


Imam 19 godina.Resila sam da vam ispricam sta se dogodilo prosle godine, tacnije kako sam se kre*nula. Nisam bila neka ribica koja voli da svrlja okolo, druzi se sa kojekakvim manijacima, izuzetno sam lepa cura, reci za sebe da sam zgodna (185cm visine i 62kg).Sto se tice momaka nisam se cak ni trudila da budem “u vezi” slabo sam bila zainteresovana za takve stvari tako da sam odbijala svakog ko mi je prilazio, imala sam samo 3 decka do sad i to mi je bilo kul ne volim da preterujem.Poslednji decko sa kojim sam bila zvao se Milan, jako arogantan momak, koji uzasno vodi racuna o sebi i svom izgledu, zivot bi dao za najbolje drugare, a sto se tice cura, zaista je mogao da ima koju pozeli.Bio je visok oko 190cm, crne kratke kose i crnih prodornih ociju, gustih obrva i prelepo razvijenog tela.S obzirom na to da su on i njegovi ortaci voleli one “kucke”, ne normalne devojke, zaista ne znam kako sam upala u njegove sake tako da smo ubrzo raskinuli.Bio mi je antipatican i nisam spavala sa njim.Nije mi to cak nipomenuo.Poznavala sam ga tokom celog skolovanja od predskolskog do danas, ali se nismo preterano druzili, bio je u totalno drugacijem fazonu od mene bio je cak i stariji 2 godine.
Uvek je bio u drustvu sestorice momaka, svi su bili slicni jedan drugom lepi i zgodni, ali Milan i njegov najbolji drug Tiks najvise su se isticali po gradji, harizmi i pogledu.
Tog letnjeg dana, 22 Jula, bio je Milanov 20 rodjendan na koji sam bila pozvana sa jos par devojaka.Zbrisala sam kod kozmeticarke na depilaciju (koja je inace bila starija Tiksova sestra) ali na zalost nisam je zatekla u salonu.Od nekud se pojavio Tiks sa odvratnim “moja seka nije tu” osmehom.Ponudio mi je da sednem.
“Hoce li brzo Bojana?” – upitala sam ga.
“Sumnjam da hoce, otisla je do kuce da zavrsi nesto, rekla mi je da budem u salonu dok se ne vrati.Mogla bi da isprobas novog kozmeticara, kad vec radim…” -odgovorio mi je podrugljivo ali je imao nesto na umu…ko zna…
Pario je oci, ali sam kulirala, videla sam da zaista zeli da bude neprimecen i ostane pri svom “ja sam faca” stavu.Nije mogao.Nakon par minuta ostala sam u nameri da krenem i rekla:
“To bi bilo isto kao kad bih otisla kod veterinara i trazila de*ilaciju…ciao.”
Izasla sam.
Stigla mi je poruka od Milana: “dodji oko 9 kod mene.Pozovi me kad si ispred zbog psa”.
Konacno kad sam se sredila.Jos par dana pre rodjendana Saska i Tamara, moje drugarice rekle su mi da ce malo da kasne na rodjendan tako da cu morati sama da krenem i da cemo se tamo naci.Nisam ih zvala.Krenula sam kod Milana taksijem.Kao po dogovoru, pozvala sam ga i ubrzo je izasao u dvoriste.Bio je malo pijan…ali vrlo malo.
“Ajs zavezi!” – udario je jako Ajsa po glavi i doberman je ispustio kratak urlik.Drzao ga je za ogrlicu dok sam usla u kucu a potom ga je pustio.
“Agresivan je dosta, a ne mogu da ga vezem, pokida lanac.” – rekao je.
Osetila sam njegov miris u hodniku, svuda….pretrnula sam.Zakljucao je vrata, po nekoj “navici” a ja sam mu dala poklon.
“Srecan ti rodjus.” – poljubila sam ga u obraz sto je njemu verovatno bilo smesno jer nije navikao….obicno svaku kre*ne i ostavi.Cula sam neki house iz dnevne sobe i par muskih glasova.Nisam htela da udjem bez njega tako da je on upao prvi.Nije bilo ni jedne devojke samo njih sestorica, sredjeni i sa viskijem na stolu.Tiks me je bolesno gledao, na neki nacin tog tipa nisam mogla da svarim.Mislim da je svojim skenerom mogao da vidi i dezen mog donjeg vesa ispod haljinice koliko je bio na**ljen.Istina, grudisu mi bile nesto upadljivije nego sto je trebalo tako da sam drzala ruke prekrsteno, kao da se durim.Takodje svi ostali su zurili,zaista mi je bilo neprijatno.Voleli su ovakve komade kao sto sam ja ali na zalost ni jedan nije bio ovakav – netaknut, kao neka skupocenost u muzeju.Sela sam na kauc u dnevnoj sobi, bilo je jako prostrano, cisto i uredjeno sa stilom.Ta gajba bila je ono sto je najvise privlacilo cure pored njega samog.Roditelji su mu bili bogati i zaista inteligentni ljudi tako da me je pomisao na sve to pomalo plasila.Osecala sam se nesigurno pored ove sestorice i samo gledala u sat kad ce stici Tamara i Saska…
Ivan mi je nekako delovao najprirodnije.To je decko koji je veoma retko otvarao usta ali je govorio pametno.U njegovim ocima sam mogla da procitam sta ce se desiti u narednih 5 minuta.Sipao mi je viski i nista nije progovorio.Nije me cak ni pitao…toliko je njegov govor bila retkost.
Nakon pola sata njihove medjusobne price i po kojom recenicom upucenom meni, osetila sam sve poglede koji su leteli po sobi skupljene na mojoj kozi.Bilo mi je zaista neprijatno i dohvatila sam casu.Milan je sedeo pored mene i pricajuci mi neke nebitne stvari, zurio je u casu i gledao nestanak svakog gutljaja iz nje.Ivan mi je samo dolivao viski gledajuci me u oci.Ostala trojica poceli su nesto da preturaju po sobi, valjda su trazili makazice i rizle u glavnom, nasli su ih i poceli da motaju.Nisam bila za tu kombinaciju da varim i pijem ali eto desilo se, toliko su cesto p*lili da je prosto bilo neizbezno…a moja casa je uvek bila prazna.Preterala sam sa alkoholom i bilo mi je zaista lose.Preterali su i oni, ali njima nije bilo nikad bolje, Milan je osetio moju opustenost u kolenima i vratu i poceo je da me ljubi.Nisam moglada ispratim taj tempo i odgurnula sam ga od sebe toliko jako da se jos malo srusio na pod.Sva sestorica su me ostro pogledali.Otisla sam u kupatilo i pokvasila se hladnom vodom.Nisam znala da li da se vratim i stace se desiti ali ubrzo sam shvatila.Moracu da se branim.Cula sam da neko dolazi u kupatilo ali nisam stigla da zakljucam.Tiks je upao i zgrabio me za kosu a ja sam vrisnula od straha.Izgledao je kao da zeli da me ubije.
Zalepio me za zid kupatila i glavu pritisnuo uz plocice.Otimala sam se ali bezuspesno, bio je uzasno grub i nije popustao ni milimetar.
“Trebalo bi da budes malo opreznija kad smo mi u pitanju, cujes balavice?!Nemoj sutra da pricas kako smo grubi i siledzije, pokusali smo lepo ali ti se to nije dopalo!Dopustila si sebi previse!” – rekao je.
Usledila su 2 samara.Zaista mi je falila mrvica da se srusim na pod, samo da on nije imao tu snagu da me drzi.Glava mi je pucala a srce tuklo kao ludo od straha.Bila sam kao zalepljena za plocice na zidu, rasirenih ruku i naslonjenog obraza.On me je jos vise pritiskao svojom tezinom i misicima, jedva sam disala.Nisam imala glasa da vristim a htela sam.Pomerio mi je kosu na stranu a potom sam videla njegove zilave sake na zidu preko mojih.Bio je napaljen kao pas.
Tiks molim te pusti me!Pusti me da idem!Molim te! – vrstala sam i stavio mi je dlan preko usta.Iznenadjeno me je pogledao u oci sa nekim odvratnim cinicnim osmehom….zacudjeno.
“Ti mala stvarno znas da nasmejes.Hoces da ides?A reci mi, ako odes, sta ceda rade ovi momci ovde?Ako ostanes mozda i iskuliram ovo besnilo.Mozda i budem fin jer si ti moj idol Andrea.Mora da je tesko 3 meseca izbegavati s**s sa nekim kao sto je Milan.Zao mi je, mene ne mozes da izbegnes.On nema srca za ovo, sta mislis zasto nije sad ovde?on je Pic** za ovo….a Pi**a je zato sto te voli.Uvek moram da ispravljam njegova sranja, misli da su sve devojke “k**ve” koje ce da mu se skinu u facu i dohvate ga za ku**c.Dopustio ti je previse.”
Cutala sam onako naslonjena i zatvorenih ociju.Ja Milana nisam volela, ali ovog trenutka sva odbojnost prema njemu je
nestala.Videla sam da ima i gorih od njega.
Ljubio me je po vratu, ledjima, rukama….nije bilo svrhe da se opirem, jos jedan Tiksov udarac i trazila bih glavu po kupatilu.On je bio visok tip, takodje dosta razvijen i pokretan, na oko, mana nije imao ali je imao uzasnu dusu.Bio je zivotinja, crne kose i zelenih ociju.Na njegovom telu svaki misic je bilo lako razaznati, svaku zilu lako uociti, ali ono sto sam ja uocila je bio njegov dignuti ku**c.Nenormalno veliki.Preveliki.Spustio je sake na moje kukove i ljubio mi je vrat.Preko svakog dela mog tela njegove ruke su presle najmanje 3 puta.Prepustila sam mu se pa sta bude, nista ne mogu da promenim.Boriti se protiv Tiksa je kao izazvati djavola na dvoboj sa smokijem u ruci.To ga je jos vise raspalilo i jednu od saka zavukao je ispod haljinice njom pomerajuci tange.Masirao mi je kli**ris a od pozadi osecala sam njegovu tvrdu kitu medju mojim gu**vima ali jos uvek u boksericama i trenerci.Nisam vise zelela da se branim jer nisam htela da me povredi.Pod njegovim sakama vise nije osecao otpor tako da je popustio.
“Vidis?Nisam ja toliko los kao sto mislis, samo sam momak kome moraju sve zelje da se ispune, ne odustajem.” – rekao je.
“Ti si kreten.” – uzvratila sam mu jedva izgovarajuci to od uzbudjenja.Tesko sam disala, padala sam u neku vrstu transa, nije skidao prste sa moje ri***e.Stenjala sam, u sendvicu izmedju njega i zida.Ocekivala sam da me tresne zbog tih reci, ali nije.Nije bilo potrebe za time jer sam i ovako pokazivala slabost, jedva sam stajala.Osecala sam njegove vrele poljupce svuda po sebi, plocice pod mojim rukama bile su klizave.Moja rib**a, butine, vrat, dlanovi, sve je bilo mokro…Glava mi je pala nazad na njegovo rame, bilo mi je potrebno malo vazduha.Iskoristio je to,ljubio me od vrata, preko obraza do usana koje mu do tad nisu bile dostupne.Trajalo je mozda nekih 5 minuta bez prestanka.Otvorila sam oci.Tad sam shvatila da je sve ovo u stvari bilo prelepo.Znala sam sta je zeleo od mene ali to mi vise nije bilo bitno.Zastao je na trenutak i odaljio se.Bacila sam pogled pozadi.Taj momak je skinuo majicu i pogledao se u ogledalo, a ja nisam verovala u sta gledam.Bio je prelepo gradjen, imao je tetovazu na stomaku i zelene oci koje su me pohotno gledale iz ogledala.U dnevnoj sobi jos uvek se cula glasna muzika i zvuk bilijarske loptice kako upada u rupu na stolu.
“Da li Milan zna za ovo?!” – izustila sam izgubljeno.On se glasno nasmejao.
“Hoces li da ga pozovem da ga pitas: “hej, Milane da li znas sta tvoj najbolji drug radi sa mnom?”…naravno da zna, i docice sam kad bude zeleo.”
Opusteno se kretao po kupatilu dok mi je pricao.Njih dvojica su imali neki dogovor, te noci sam mogla uzasno da zavrsim, mozda poput neke cure iz “Hronike” ili sta znam, samo da sam bila tvrdoglava.Od Saske i Tamare ni glasa….
“Gde su Saska i Tamara?” – pitala sam.
“Pa verovatno kuci ako nisu ovde, Milan je ostale zvao za sutra uvece.” – Odgovorio je.
Smestili su mi.Njih dvojica….a mozda i svi oni.Ipak prizor koji sam imala pred sobom bio je vise nego dovoljan da sve to zaboravim, u stvari, nije me bilo briga…on se sa mnom igrao.Tresla sam se od zelje da ga osetim u sebi.Stajao je naslonjen na policu sa peskirima i prekrstenih ruku me odmeravao.Taj mali osmeh na njegovom licu i te naparene zelene oci necu nikad da zaboravim.Pogledao me u oci a umeni se rusilo samopouzdanje kao spratovi neke zgrade u toku zemljotresa.Zaista zajeban osecaj.Grebla sam noktima po plocicama na zidu, moja koza imala je prelepu preplanulu boju od Sunca, cela se sijala pod svetlom.Pocela sam da se skidam, lagano.
– “Takvu te volim.Reci mi, stabi volela da radimo, sad, ovog momenta?Mislis da si ta koja “to” zeli?”
– “Da…”
– “Nisi mi licila na takvu devojku pre jednog sata.Bila si arogantna balavica…”
– “Ni ti meni na ono sto si sad”
Nasla sam se na podu.Ne znam zasto me je udario, verovatno je bio slab, previse je popio.Nije vladao svojim pokretima i ako je govorio kristalno jasno.Bila sam polu onesvescena kad me je dohvatio za ruku i odvukao u dnevnu sobu.Bacio me na bilijarski sto i zavezali su me za njega nekim jakim kanapom.Pomislila sam da su ludi.On je sebi sipao jos jedan viski i skinuo me celu.Bila sam potpuno gola ispred sestorice momaka.Moja kosa bila je svuda po stolu, nisam mogla cak ni da je pomerim potpuno sa lica.Neko je to uradio umesto mene.
Ugledala sam Milana.U ruci mu je bila moja kosa.Milovao mi je obraze i zaplakala sam.
– “On je lud…odvezi me molim te…izvini ako sam ti bilo sta lose uradila ikad, samo me pusti.Nemoj ovde molim te….”
Stegao je donju vilicu i gledao me…nije nista radio samo me milovao po licu.Bilo je 22:43 na satu.
Tiks je dosao i svukao se.Legao je preko mene i poceo da me ljubi, a Milanova ruka je nestala sa mojih obraza.Nista vise nisam videla osim tih zlih, zelenih ociju.Trljao je rukama moje grudi i iz pocetka upoznavao celo moje telo.Bradavice su mi bile tako krute da su me bolele.Odlucila sam da ga slazem.
– “Zelim ga, tuci me koliko zelis ali ja zelim tvoj k***c u sebi makar mi bilo i poslednje sto cu doziveti….hajde picko sta cekas?!!”
Unela sam mu se ovim recima u facu tako vezana za sto.Gledala sam pravo u njegove oci i nisam trepnula.Na neki nacin i nisam slagala, zelela sam ga ali ne na taj nacin.Nastala je tisina par sekundi,svi su bili zbunjeni osim mene.
– “Znate da sam nevina!Znam sta zelite, pogotovu TI!Hajde, ne ocekujem od Milana da to uradi!Znam da volis moj bol, znam da se lozis na mene i znam da me ti VOLIS, a ne on !!!…AH!”
Vrisnula sam.Usao je u mene, zaista jako i zaista bolno.Umirala sam.Nisam ni primetila kad mu se ku**ina digla ali bila je kao sipka od 25 santimetara u meni…
– “AAAAHHH!!!!”
– “Kako si vrela jebote…”
Plakala sam i vristala u isto vreme.Polako je ubrzavao, i sve jace me navlacio na karu.Toliko sam se cimala da su mi se kanapi utisnuli duboko u kozu.Osecala sam ga na sebi i u sebi.K**ac mu je bio toliko tvrd da me je karlica bolela narednih mesec dana.Svi u sobi su cutali osim muzike i mene.Milan je sedeo na kaucu i gledao fudbal, totalno nezainteresovan sta se samnom dogadja.Kreten.Ostali su gledali.Bol se polako povlacio ali Tiksov kurac je i dalje bio u punoj snazi.Jecala sam.Nisam mogla da ga zagrlim i dasam zelela.Bila sam vezana, ali zato je on mene zamisljeno milovao i karao…polako.Lezala sam na stolu a on je bio uspravljen, klecao je.Palcem je masirao moj klito**s kako bih se opustila i oslobodila bolova.Bio je prelep.Zaista je bio zamisljen,verovatno mu je bilo glupo zato sto sam mu rekla da je zaljubljen u mene, ali jeste bio.Nikad mi u zivotu posle ovoga nije rekao suprotno i nikada ga nisam pitala zasto me je tu**o te veceri.Je**o me je svega 15-tak minuta.Usporavao je i potpuno stao.Otisao je.
– “Izvoli, tvoja je.Nemoj da me teras vise nikad ovo da radim”
Cula sam ga kako se ovim recima obratio Milanu i dohvatio je casu.Milan je mrzovoljno ustao i svukao se.Naprvi pogled imala sam utisak da nije u stanju da me tuca ali to je bila greska….ogromna.
Popeo se na sto i kleknuo je.Desnom rukom je drzao svoj kurac, polu dignut a prste desne ruke stavio u moja usta.Nisam zelela da ga pogledam tako da sam zatvorila oci.Sisala sam njegove prste.Mojom pljuvackom je namazao kurac nagnuo se iznad mene.Usao je sasvim polako.Ni on mene nije gledao, pogled mu je lutao negde okolo….izbegavao je.Nisam zelela da izgubim taj osecaj u sebi pa sam polako podizala kukove i sama se navlacila na njega…
– “ah…”
Zvucalo je nap**enije nego sto sam zaista nameravala.Njegov kur** se budio iz nekog sna i zaista je poludeo…
– “ne mogu date ignorisem…previse si…covece, da li tebe uopste neko u ovoj sobi moze da ignorise?!Je**cu ti…!!!”
Odvezao mi je noge.Podigao ih je sebi na ramena.Bio je uzasno na**ljen i nervozan.Ja zaista nisam znala sta me ceka, samo sam se opustila.Tu**o me je sve jace i jace, unistavao me je iznutra…
– “AAAAAAAAhhHHH!!!!!!Volis da me tu**s?!Zasto mi nisi rekao to??! tri meseca si cutao p***o!!AH!!Jebi me dok imas sansu sutra je neces imati!AAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHH!!!!!!!!!!”
Ubijao me je.Toliko je bio nasilan da su mi ruke pomodrele i uzasno mi je bilo vruce.Imala sam utisak da mi je njegova ku***na zavrsila u zeludcu koliko me na*ijao, nisam mogla da dodjem do daha.Ostali momci u sobi su blejali netremice.Nisu verovali da gledaju je***inu ortaka sa bivsom curom koja mu nije dala, i to ovakvu!Paznju nije mogao da im skrene ni fudbal.Ivan je ustao istavio svoj k**ac u moja usta.P**ila sam mu.Nisam ni imala nekog izbora.
– “Curo stvarno nisi losa…toliko sam impresioniran, morao sam.”
Rekao mi je, sasvim normalno za decka koji gleda ovo pred sobom.Pu**la sam mu sa zadovoljstvom.Nisam se opirala jer bio je ok.Njega sam jedino gotivila odsvih.Lansirala sam pljuv**cku na njegov gl**vic i usisavala je sa zadovoljstvom.
Milan nije popustao sve me je jace je**o.Bio je ljubomoran…ali to nije trajalo dugo.
-”AAAAAH!!!!!!……….Covece!!gde ste je nasli?!”
Ivan je sv**io i povukao se.
– “ove cure se ne nalaze Ivane” – Rekao je Milan i nastavio da me j**e svom silinom.Koliko su ga misici nosili.Zeleo je da mi skrene paznju na sebe.
Leva ruka mi se sama od sebe odvezala.Zatim sam odvezala i drugu.Pocelo je zaista da me boli, boleli su me kukovi i zglobovi.Zaustavila sam ga zbog bolova i uspravila se malo.
– “Milane stani boli me!!”
Stao je kao ukopan.Gledao je moje odvezane ruke, ocekivao je da pobegnem.Savila sam se od bolova, suze su mi tekle same.Osecala sam se uzasno.
Zagrlio me je.Ostala cetvorica su se uspanicili kad su me videli odvezanu tako da su gurnuli Milana sa strane i ponovo me vezali.Smradovi obicni…
Jedan od njih je uzeo nesto sa stola, cini mi se da je bio neki sedativ i nagurali su mi u usta.Zadnje sto sam videla je bio sat na kome je bilo 2 sata ujutru…
komicnistatusi.rs


Prvu pravu je*acinu sam imala kada sam prevarila muza (ako moze da se tako kaze), posle nekoliko godina braka. Naravno da sam spavala i sa muzem ali tek kad sam osetila drugog muskarca shvatila sam da nisam bila nikad je*ana vec samo mao nadrazena. Proslo je vise od jedne godine kako sam se prvi put poje*ala sa drugim. Bilo je prekida, svadja ali sam se na kraju uvek vracala njemu i je**cine su tada bile jos bolje i jos zesce. Odlucila sam da vam nocas pisem jer smo se prije tri meseca posvadjali a veceras ponovo poj**ali ali kako je uopšte došlo do toga…Tri meseca je prošlo, on se ne javlja, necu ni ja njemu! Tri meseca bez pravog se*a, muz redovno spava sa mnom ali ja to i ne zovem sexom, ako izuzmem sto me dobro polize ali ipak, ku*ac je ku*ac i njega nista ne moze da zameni. Muzev ku**c tanak, ne osecam ga, ni da je usao, je*e od dva do pet minuta i to je to, frustrirajuće, zar ne? Toliko je vremena proslo, gubim i volju za se*om, pada mi i libido, uzasan osecaj…ali danas…Oko 4 sata posle podne, brijem noge u kadi punoj vode, stiže mi sms poruka pa kako mi nema nikog u kuci ustajem onako gola, odlazim do dnevne sobe da procitam poruku (vjerovatno muz narucuje veceru, mislim). Uzimam tel u ruke i iznenadjenje, moj tvrdoglavi je*ač ipak više nije mogao da izdrži, posalo mi je poruku, mislim, ipak sam ja pobedila! Dok otvaram poruku celo telo mi podrhtava od uzbuđenja “molim te da se vidimo veceras, hitno je”. Mislim se da li da mu odmah odgovorim ili da jos malo glumim ali ipak pozuda je jaca, pitam ga sta je to toliko hitno kad se vec nije javljao tri meseca “dodji u 8, sve cu ti objasniti”. Imam osecaj da cu da padnem od uzbudjenja i koliko mi se noge tresu. Pocinje onaj zaboravljeni osecaj, rasplamsava mi se vatra izmedju noga. Vracam se u kadu, zavrsavam noge, brijem i picu (od samog brijanja dolazim do ivice orgazma). Dolazi muz kuci, kao i obicno, dosadan i ide nesto da radi, u radnoj sobi. Na trenutak ulazim kod njega i govorim mu da sam uzme nesto za veceru jer ja idem u 8 kod frizerke i zadzacu se malo duze, jer ima i da me farba…ne progovara nista. Oblacim sportski minic i trikic, nenormalno vlazim od same pomisli sta ce da se desi i odlucujem da ne nosim ga*ice, sto me dodatno pali. Vec je 7,30 a imam osecaj da se taknem dolje svrsila bih istog trena. Izlazim, palim auto i odlazim na dogovoreno mesto.Parkiram se, izlazim i vidim njegovo auto, ulazim u njega i sjedam na mesto suvozača. Bez progovorene reči smo se poljubili, dugo me ljubio kako samo on zna, volela sam njegove usne. Odvezao nas je na nase staro mesto i pitala sam ga sta je to hitno zbog cega me je zvao. Odgovor je bio u njegovom stilu “moram da te je*em, ne mogu vise da izdrzim”. Mozda bi neku zenu taj odgovor naljutio ali ne i mene, samo sam mu rekla “pa kretenu što si ovliko čekao kad si mogao da je*eš svo ovo vreme!” i zaskocila sam ga na njegovom vozackom mestu. Ljubila sam ga divljački dok sam trljala moju golu picu o njegovu nogu. Zavukao je ruku i sa iznenadjenjem rekao “pa ti nemaš gaćice!” u istom trenu su mu se rasirile zenice, delovao je kao zver koja planira da me napadne. Izustio je samo “kako si vlažna ku*vo, vidi kako si mi skvasila pantalone tvojom vlažnom picom”, i stvarno, imao je na butini veliku vlažnu fleku od moje vlažne pi*e, kako sam se trljala o njega. Bacio me na mjesto suvozača, skinuo pantalone do članaka i napokon, videla sam pravi ku*ac, ku*ac koji ce uskoro da bude u meni, da me pojebe kao zivotinju. rasirila sam noge, on se namestio izmedju njih i stavio ogromni glavić na ulazu u pi*u(ku*ac mu je bio impozantne velicine, kad uporedim sa mojim muzem). Trljao mi je usmine glavićem a ja sam stenjala kao kučka i molila ga da mi ga ubaci unutra. Napokon “AHHHHHHHHHHHHHHH” ispustila sam jedno veliko AHHHHHHH (zene koje nisu probale pravi ku*ac ne znaju da se zbog ku*ca živi), poceo je da ulazi, osjecam kako me tvrdo meso ispunjava, širi me iznutra, a moja pica ga grli, njen svaki milimetar ga oseca, osecam svaku žilu na njegovom ku*cu, osecam kako se vec skupljena pica prilagodjava novom ku*cu. Sva drhtim, vrištim osjećam vrelinu njegovog glavića koji čuda radi u mojoj unutrašnjosti. Počinje da ubrzava, sveki moj nerv je na udaru jer mu je stvarno ogroman, osecam da mi se bliži vrhunac, posle par nasrtalja “AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ OHHHHHHHH” ujela sam ga za rame i drzim ga kao pit bul, svrsavam, grčim se, tresem se ali on ne smanjuje tempo, udara, samo udara…postaje prejak osecaj, tesko izdrazavam te nalete posle orgazma ali se brzo rasplamsava nova vatra i za koji sekund opet “AJJ*AJAJJJAJ”još jedan org*zam, vadi ga iz mene i svr*ava mi na butine. Malo je zastao, par sekundi i obrisao je maramicom gla*ić, okrenuo me je tako da sam se ja njemu okrenula ledjima, tj presavila sam se preko prednjeg sjedista tako da mi je glava i ruke dosle na zadnjem sjedistu a du*e i pice malo izdignuta na prednje sjedište. Odmah je ušao do kraja, tada mi se ucinjelo da je jos veci, deblji i duži i je*ao je divljački..ne znam samo odakle mu toliko kondicija jer je izgledao debeo i imao je veliki visak kilograma. Vrištala sam svo vreme kao luda a on nije prestajao, samo je jebao i menjao poze…napokon izjebana, ali izjebana u pravom smislu reci. Je*ao me je oko 60 minuta bez prestanka, kako samo on zna. Bila sam skroz razje*ana, zadovoljena, umorna, srecna….Dosla sam kuci, muz nije ni primetio da se nisam farbala, ovog puta mu necu nista ni reci…od kad sam dosla proslo je vise od 3 sata, sjedim u sobi jos u onom minjaku bez gacica, sva umazana od sp**me i mirisem na drugogo muskarca a on nije dosao ni da me nesto pita ili makar polize picu…nema veze, to mi sad i ne treba…Ovo sam napisala samo za vas jer sam tako srecna kad sam dobro izje*ana, kao i sve zene koje znaju sta je ku*ac, one koje ne znaju, te ce da glume poštenje

ispovesti.com

mam 18 godina i davala sam se*sualne usluge jednom čovjeku od 47 godina. Uplaćivao mi je novac preko neke njegove tvrtke, ja sam uživala, trošila njegov novac, zabavljala se, imala sve što sam poželjela. Međutim, onda se desio velik problem ostala sam trudna sa

njim. Trudna sam već 4 mjeseca, kad sam mu rekla poludio je, jer on već ima svoju obitelj. Prvo vrijeme me ucjenjivao, nudio novac ma sve bi on bio napravio samo da napravim abortus. Ja nisam željela i nisam to napravila, nego sam bježala od njega, sakrivala se da

me ne pronađe. Želim mu sve novce uzet zbog djeteta. Kad ga rodim, želim da mi kuću kupi, i sve što treba djetetu, sav novac ću mu uzet što ga ima. Moje pitanje je da li da mu kažem ženi i djeci za mene i za naše dijete ili da ga ucjenjujem cijeli život i uzmem mu sve pare što ima… IZVOR: pitaj.online