ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

subota, 12. prosinca 2015.

Njihovo veličanstvo naočare

Možemo da tvrdimo da ne možemo da živimo bez omiljene crne torbe ili omiljenog para cipela, ali u stvarnosti naše naočare za vid ili sunce ipak su najvažniji asesoar

Naočare  švajcarske luksuzne kuće "Chopard", oborile su sve rekorde, kao najmodernije i najskuplje sunčane naočare za sunce na svetu, sa cenom od 408.000 dolara.

Ukoliko se odlučite za njih, sigurno dobijate luksuz, koji pružaju ove naočare ukrašene dijamantima i sa 60 grama 24-karatnog zlata. U stvari, dijamanti su postavljeni tako da liče na tepih dijamanata, što dodatno ističe njihov sjaj. Dijamanti su utisnuti u ram, a unutar njih se nalazi logo na kome je slovo C izrađeno od obojenog stakla u prahu.

Međutim, pošto je na svetu veoma mali broj onih koji mogu da priušte ovako nešto, postoje i druga rešenja kako da na sebi istaknete ovaj moćni adut, a pritom prođete jeftino.

Razmislite o tome - ukoliko nosite naočare za vid, od ujutru, kada ustanete, pa sve do uveče kada legnete da spavate, one su na vama. Sa druge strane, naočare za sunce su ono prvo što će svako primetiti kada vas sretne i pogleda u oči.

Ukoliko ste jedna od nas sa ne baš savršenim vidom, sigurno već imate svoj par naočara. Nema boljeg načina da odmah promenite nešto na sebi od promene okvira. I ne govorimo samo o naočarima za vid, vaše naočare za sunce su takođe moćan modni adut.

Da bismo proverili šta je novo i u trendu u svetu naočara, posetili smo jednu od najboljih beogradskih optičkih radnji – Optiku LILA u Tržnom centru "Stadion", gde smo za vas izdvojili neke od aktuelnih modela za sledeću godinu koji su već u prodaji.

               


Promena okvira ne mora da bude veliki izdatak za vaš budžet, pronašli smo veoma lepe modela već od 3.500 din. Sa druge strane, ukoliko želite da praznike dočekate u glamuroznijem izdanju, u Optiku LILA su već stigli novi modeli Miu Miu, Tom Ford, Alain Mikli, Dolce Gabbana, Armani, Swarovski...

Iskoristite i posebnu akciju da uz svaki kupljeni okvir za vid drugi koji izaberete iz izdvojene ponude dobijete na poklon - i sve to uz decembarske popuste!

0 komentari