ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

nedjelja, 6. ožujka 2016.

(18+) EROTSKA ISPOVEST – bila sam nemoćna i morala sam da ispoštujem njegovo čudovište


Zaposlila sam se par godina posle srednje škole . Na veoma uglednoj klinici. Imala sam tremu od početka , hoću li uspevati da pratim brzinu I veštinu drugih medicinskih sestara. Ujutro bi obično imale smotru gde bi nas glavna sestra krpila I delila nam savete I kazne, po zasluzi.
Jedno jutro na sastanak je došao I načelnik našeg odelenja. Sve nas je zagledao . Skupila sam bila kosu kao I uvek velikom šnalom ali sam ostavila par sexi pramenčića da mi uokviruju lice. Kosa je trebala biti urednija. Uneo se u mene, a tamno smeđe oči su mu plamtele . Vikanje je slaba reč. To je bila rika lava. Primetio je I da sam suzila I skratila donji deo uniforme I da mi kragna od žute košulje viri ispod gornjeg dela .
Sve nas je iskritikovao redom . Ono što mi je bilo neobično tog jutra je da sam osetila strah ali I veliku napaljenost. Imala sam utisak da svi u prostoriji osete moj miris . Gaćice su mi bile natopljene, mokre.Bio je lep čovek , nižeg rasta. Ozbiljan , cenjen I od kolega I od pacijenata. Do kraja radnog vremena su mi razne maštarije mutile razum. Slažući zavoje videla sam sebe naslonjenu rukama na zid , golu, dok načelnik kruži oko mene kao zver onako utegnut u košulju I kravatu. A onda se prislanja uz mene I tera me da ga molim da me uzme. Neki mali plamičak tame, za koju nisam znala ni da postoji , je počeo da tinja u meni .
Jedne noći , već pred jutro je bilo, su doneli načelnikovog sina na odelenje. Fini dečko . Vraćao se iz biblioteke kad ga je auto pokupio na pešačkom prelazu. Bio je sav ugruvan I kontuzovan. Sve smo se trudile oko njega maximalno , na smenu. Bivalo mu je sve bolje. Gledao bi me svojim svetlim , nežnim očima . Pratio bi me pogledom preko sobe, dok mu je gornji deo pidžame uvek bio malo raskopčan pa sam mogla da primetim izdizanje njegovog jakog torza dok diše.
Postali smo dobri drugari. Nekad bi sela na ivicu kreveta I ćaskala sa njim. Jedne večeri mu je ruka pala na moje koleno. Trgli smo se oboje I ostali zagledani jedno u drugo. Njegova šaka me je pekla . Umesto da skloni ruku pomerio ju je višlje klizeći po mojoj beloj najlon čarapi. Rekao mi je Imam ovde Pismo za tebe . Pročitaj ga večeras a onda hoću posle tuširanja da legneš na krevet I da se maziš . Posle toga mi napiši tačno šta si radila I predaj mi to sutra.
Čim sam stigla kući otvorila sam Pismo. Bilo je podugačko . Uglavnom šta bi mi on sve radio . Pred kraj pisma je bila meni neobična rečenica I znam da znaš da si sada moja. To me je malo uplašilo. Prerano je bilo za to. Ali , svakako se možemo malo igrati.
Mazila sam se pod tušem. Razmicala svoje mokre dlačice, pritiskala sunđerom grudi , jako, jače. Uglavi su mi se smenjivale dve slike on , njegov otac, on. Obukla sam bade mantil , legla na krevet I rastvorila ga. Savila sam noge u kolenima, pa ih malo razmakla.
Osetila sam topao vetrić kako mi miluje još mokru pičkicu. Milovala sam bradavice . Ukrutile su se I izdigle . Načelnik se nadneo nad mene. Drži svoj ukrućeni ud. Ne. To je bio sin, nežan, visok, zaljubljen. Maštala sam kako leže pored mene, miluje me po stomaku. Slika se ponovo promenila. Njegov otac mi drži ruke iznad glave, vezuje ih mojim kaišem od bade mantila.Jako sam protrljala klitoris I svršila glasno. Pisala sam sve osim toga da mi se I njegov tata pojavljivao u fantaziji. Izmislila sam I crni dildo da bi dečku bilo zanimljivije. Bio je mladji od mene par godina . Ne smeta ništa. Jedva sam zaspala.
Sledeći dan sam radila tek uveče. Dobro sam se naspavala. Kupila sam novi donji veš pre odlaska na kliniku. Nadkolenice boje kože sa svetlo smedjim halterima, crvene gaćice I crveni grudnjak sa svetlo smedjom čipkom . Grudnjak je namerno bio broj manji , tako da su bradavice stalno pretile da će ispasti.
Stigla sam vesela I orna. Popravljala frizuru na ogledalu u sobi za odmor . Obukla sam najtešnju uniformu. Uleteli su par hitnih slučajeva . Načelnik I ja smo bili u timu. Osetila sam u nekoliko navrata njegove poglede na sebi. Par sati nisam stigla do mog budućeg dečka. A Pismo me je žarilo u džepu.
Ponovo sam ušla u sobu da se doteram , bilo je već jedan sat noću. Krenula sam ka vratima u nameri da zagrlim mog klinju I predam mu moje vrelo pisanije. Tiho sam ciknula kad sam videla načelnika . Gledao me je strogo I ćutao. Opet sam počela da vlažim. Crvenela sam držeći Pismo u ruci. Osetila sam tanki topli mlaz kako se sliva niz moju butinu.
Kakvo vam je to Pismo u ruci ? Da vidim !
Predala sam ga I progutala knedlu. Čitao je i bivao sve crveniji u licu . Dok su mu pantalone oko šlica postajale sve tešnje.
Promuklim glasom je rekao Tako dakle ? a Kome je ovo trebalo biti predato ?
Uhvatila me je blaga vrtoglavica a dah mi se prekidao. Da li da slažem? Ne mogu . Znaće vašem sinu procedila sam.
Gledao me je u neverici . Ćutao . Videla sam da gleda moju skraćenu verziju uniforme. Drhtala sam. Očekivala kaznu.
Posle ćutanja dugog kao večnost prišao mi je I jednim potezom raskopčao svu dugmad na uniformi. Gledao je zadivljeno moj novi donji veš I velike teške grudi oblivene kapljicama znoja. Spustio je korpe malo samo I hop, bradavice su bile napolju. A onda je ponovo zakopčao uniformu. Droljo ! rekao je to ravnim glasom. Izvukao je svoj crni kožni kaiš iz pantalona I pružio mi ga. . Veži ga sebioko vrata. Mogla sam da odbijem. Mogla sam da ga odgurnem I pobegnem. Ali moje uzbuđenje je raslo. Bila sam radoznala. Uradila sam to I prebacila svoju dugu kosu preko omče. A on me je povukao, okrenuo se I pošao.
Išla sam za njim kroz hodnik kao u transu , moleći se da nikog ne sretnemo usput. Gole bradavice su mi pri hodu dodirivale uniform. Postajale su sve veće u čvršće. Otvorio je vrata od sinove bolničke sobe I povukao naglo kaiš. Pala sam na kolena a sin se trgao iz sna I video ponižavajuću scenu. Njegova buduća devojka vezana, podčinjena. Oči su mu zasuzile I sa besom je pogledao u oca koji je već nastavljao da hoda.
Stidela sam se naravno. Ali moja napaljenost je rasla. Šta me je čekalo u načelnikovoj sobi ? Nikad mi ovaj bolnički hodnik nije izgledao tako dugačak.
Konačno me je ubacio u sobu I zatvorio vrata, ali ne I zaključao. Prišao mi je jako blizu da sam osetila njegov svež dah na licu. Šta si ti ? procedio je. Par sekundi sam gledala zbunjenio. A onda sam se setila šta mi je rekao u sobi za odmor. Drolja. Podigla sam glavu. Drolja, šta ? Opet sam ga pogledala upitno. Drolja, gospodine. Tako ćeš odgovarati. Drolja. Gospodine. ponovila sam. Raskopčao mi je uniformu a bradavice su stojale spremne, uzdignute. Skini suknju glas mu je bio ravan, tih. Bilo me je sram što će videti koliko su mi gaćice bile mokre pa čak I butine.
Uzeo je Slobodan deo kaiša I prineo ga mojim usnama. Mazio me je njime. Jel si svesna koliko si bila neposlušna ? Da. Pročistila sam grlo. Da. Gospodine.
Pa šta onda da ti radim ? Da te kaznim ? Još jedan vreo mlaz se slio iz moje pulsirajuće unutrašnjosti. Disala sam kratko, isprekidano, pazeći da ne primeti koliko sam već spremna za njega, da, Kaznite me. Prošaputala sam.
Poliži dao mi je vrh kaiša. Lickala sam I kvasila ga. Natopi ga. Sisala sam ga. A onda je prevlačio njime po mojim bradavicama, nežno. Drhtala sam I gledala ga u neverici. Opet medju moje usne, opet na vrhove mojih teških grudi. Boja mojih bradavica je uvek bila roza do ružičasta. Sada kao da nisu vise bile moje. Velike, tamne.
Hoćeš li izdržati deset udaraca kaišem ? Kako ?Po bradavicama? – mirno je rekao. Ne. Molim vas ! nasmejao se. I okrenuo me. Pogurao me prema balkonu I naslonio na ogradu. Noć je bila topla. Srećom nije bilo prolaznika u parku. Skinuo je kaiš I sputao mi ruke na leđima. Velike ogolićene dojke su mi ležale na drvenoj ogradi balkona.
Svukao je moju šnalu I plava blago talasasta kosa se rasula u punoj dužini. Lenjo me je udario po dupetu I pomazio lagano preko crvenih satenskih gaćica. Droljo ! glas mu je bio malo viši ovog puta. Čula sam otkopčavanje šlica. Disala sam teško I ubrzano. Premeštala sam ravnotežu sa noge na nogu , osećajući kako mi usmine bubre I vlaže.Veliko tvrdo koplje se nežno zavuklo između gaćica I butina. Htela sam da viknem. Da mu kažem da ga želim u sebi. Nek me svi čuju. Briga me. Zavrtela sam kukovima. Mirna ! Robinje moraju biti poslušne. Ponovo me je uputio.
Skinuo mi je gaćice I lagano šetao masivnim krutim kur*em od anusa do pi*kice I nazad. Odluke, odluke vajkao se. Već sam drhtala celim telom. Grlo mi se steglo. Ruke su mi bile na leđima a grudima sam neprimetno mazila glatku površinu ograde. Moja duge noge su činile da budem višlja od njega što nije smetalo njegovoj jakoj ličnosti da me pokori.
Konačno sam osetila tvrdi glavić kako me širi . Vagina ga je spremno stegla jače nego što bi očekivao. Svršila sam dok je prodirao u mene. Kao da je znao da sam rodjena robinja. Znao je to pre mene. Uhvatio me je za bokove dok mi je uzdignuta guza podrhtavala pod njegovim naletima. Zabio se do kraja u mene a šakama mi obuhvatio dojke. Stegao ih je onako prevelike. Izbegle su kaznu ovog puta. Previše sam blag prema tebi. Prošaptao je.
Koplje mu se zaustavilo sabijajući moju matericu. Nije se kretao. Stezao mi je bradavice I mesio dojke. Šaputao kakva sam kurva I da je to znao od prvog dana kad me je video. I da volim ku*ac vise od svega. I da će me davati drugima I da ću morati da ga slušam I da se pokoravam. Zaustavila sam dah a misli su mi kružile po parku, po vrhovima drveća. Izmestila sam se na drugo mesto. Noge su mi postale tako meke. Uhvatio me je čvrsto u zagrljaj dok sam se tresla celim telom. MOJA SI ! šapnuo je nežno , naslanjajući svoje meke usne na tanku kožu moga uha.

0 komentari