ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

nedjelja, 6. ožujka 2016.

(18+) EROTSKA ISPOVEST – Nisam imao cega da se stidim moja ku*cina je merila 20cm.

Mojoj mami i meni cesto u goste je dolazila prijateljica Lidija. Imala je 35 godina i izgledala je veoma jebozovno. Imam 17 godina i cesto sam pario oci na prijateljicu. Vrhunac je bio kad je spavala kod nas kuci, tom prilikom se sagla da namesti krevet i ispod providnih pantalona nazirale su se crne tange. Vratio sam se iz skole, a majka mi je javila da ce Lidija doci i da joj pravim drustvo dok ona ne dodje. Cim sam to cuo otisao sam u WC i dobro ga izdrkao zamisljaljuci Lidiju golu. Neko je zazvonio, kad sam otvorio vrata imao sam sta da vidim Lidiju u crvenom uskom minicu sa velllikim izrezom na sisama. Na nogama je imala crne papuce sa visokom stiklom (to me najvise pali). Rekao sam joj da sedne i ponudio sam je picem, dok mi je batina sve vise rasla.Seli smo i poceli da pricamo. Kurvetina odmah me je pitala za devojcice i pricala kako sam lep za svoje godine. Lidija je bila rasna plavusa sa velikim sisama i prelepim nogama. Kad je prekrstila noge ugledao sam prelepe butine (u skoli su mislili da sam perverzan, posto me je to najvise palilo). Pocela je batina da mi raste, sto je ona primetila. Rekla mi je da skinem pantalone, a ja sam se sav zbunio i pocrveneo. Nema cega da se stidis, lagodno je prokomentarisala.
I nisam imao cega da se stidim moja ku*cina je merila 20cm. Posto ja nisam, ona mi je prisla i skinula pantalone. Mali, koliki ti je! vikala je ocigledno iznenadjena. To mi je bio glavni adut. Pocela ga je lizati i sisati kao u filmovima. Bilo mi je malo nezgodno sto je ona prijateljica mojoj mami, molio sam da prestane, ali nije vredelo. Kurva ga je tako dobro pusila pa sam se prepustio uzivanju.Skinula je grudnjak i pocela ga mesiti izmedju sisa, ubrzo sam svrsio. Skinula se i ostala je u crvenim tangama i onim jebackim stiklama. Skinula je kais sa mojih pantalona i naredila da se naguzim. Poslusao sam i pocela je da me siba po guzi, mnogo me je bolelo, ali u isto vreme i palilo. Guza mi je bila sva crvena i dosta me je peklo. Zatim smo zamenili uloge, poceo sam ja nju sibati.
Urlala je i govorila da je bezobrazna tete i da najvise voli krute kurcine. Guza joj je bila crvenija nego tanga koju je imala na sebi. Skinula je tangu i rekla stavljaj mali. Nije trebalo da mi kaze dvaput, guzio sam je, a ona vikala da je jebem, da joj ga ne vadim ceo dan, jebi me,volim da osetim mladu piletinu. Ubrzo sam svrsio. Bilo je to lepo iskustvo, pa me je zvala kod nje kuci kad joj je muz na poslu. Nastavio sam da jebem Lidiju i svaki put je to bilo sve perverznije.

0 komentari