ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

utorak, 15. studenoga 2016.

EROTSKA PRIČA – GUZIO SAM SESTRU


Kao i svakog drugog dana ustao sam u podne i odmah otišao na tuširanje.Kad sam izišao mama mi je rekla da oni (buraz,mama,tetka,nena) idu negdje i da će se dugo zadržati.Objasnila mi je gdje mogu naći što mi treba, da jedem itd.Nisam uopšte znao da je došla i moja rođica koja je mlađa od mene 4 godine.Obradovao sam se što ću ostati sam u kući i odmah požurio na sprat gledati porniće na netu.Baš sam počeo gledati film kad čujem otvaraju se vrata od druge sobe.Brže bolje sam minimizirao prozor i smanjio zvuk kad na moje opšte zaprepaštenje na vrata uđe Eldina.Onako zacrvenjen od navale krvi u obje glave sav sam se zbunio.Kurac mi se već dobro digao.Eldina reče:

– “Rođak kako mi stoji ova trenerka?”

Obukla je neku tanku trenerkicu iz dva dijela.Donji dio ju je utegao,a gornji dio je bio jako kratak tako da joj se vidio cijeli stomak.To me toliko napalilo da mi je kurac želio eksplodirati.Inače Eldina je izgleda jako izazovno,ima 18 godina i taman je sazrijela.Ima predivne sise,niti male niti velike,taman po mom ukusu.

Eldina je primjetila da mi se kurac digao i samo se blago nasmiješila praveći se da nije ništa primjetila.Pričala mi je nešto o trenerci ali ja sam joj uporno gledao u stomačić koji je bio otkriven a tako je seksi izgledao, onda sam neprimjetno oborio pogled na pičkicu i rekao:

– “Super je! Koliko si je platila?”

Eldina mi odgovori: “Ma nešto sitno, jel da da je super?” Onda reče: “Nisam te ni poljubila da se pozdravim.”


Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Onda se nagnu nad mene da me poljubi a sise mi ispadoše pred očima. Napalio sam se do ludila. Poljubila me u oba obraza i kad se odmicala primjeti mi mrlju na hlačama. Zbunjeno reče:

– ”Pa ti si se napalio?”    Zbunjen i u strahu jer mi je rodica rekao sam joj da ide iz moje sobe. Izišla je, a ja sam nekoliko minuta razmišljao o svemu i došao na zaključak da moram otići ispričati joj se i reći da o ovome nikome ne govori. Ulazeći u drugu sobu zatekoh je kako se presvlači. Imala je samo gačice i grudnjak na sebi i bila mi je okrenuta leđima, i još se baš u tom trenutku naguzila. Mislio sam da će mi oči ispasti. Ona se sva zbunila i pokrila rukama. Kaže:

– “Iziđi vidiš da se presvlačim.”

loading…
Izišao sam sav napaljen, a u glavi mi se motala misao da je moram jebati. Vratio sam se u sobu i rekao joj:

– “Eldina ja te moram jebati!”

Gledala me nekoliko trenutaka sva začuđena i onda rekla: “Mi smo rođaci, to nije uredu.”

0 komentari