ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

četvrtak, 27. listopada 2016.

KRATKA ERO*SKA ISPOVEST – Jedna od maminih kolegica pitala koliko često drk** i imam li curu.


Imam 23 godine i živim s mamom. Oduvijek sam bez ustručavanja pred njom znao biti gol i ona tome nije nikad pridavala neku veću pažnju. Tko sam zadnjih par godina odlučio da hoću po stanu stalno biti gol. Ona mi je rekla da njoj ne smeta jer me ionako vidjela golog od kad sam bio mali.U početku sam bio gol smao kad bi se presvlačio ili išao na tuširanje,ali sad sam konstantno gol kad god sam u stanu. Tako sam odlučio i svoju pišu dovesti u red pa svaki drugi ili treći dan brijem sve dlačice kako bi bio što uredniji kad sam već gol. Jednom su mami došle dvije kolegice s posla i ja nisam imao pojma da su one u kući kad sam izlazio gol iz svoje sobe. Kad su me vidjele prvo su bile šokirane ali baš to mi je bio poticaj da dođem u sobu i pozdravim ih. Sjedile su i pile kavu kad sam im prišao i rukovao se s njima,a moj obrijani pimpač napola dignut ljuljao im se pred očima. Trudile su se ne buljiti iako im nije baš usoijevalo i mama je to primjetila. rekla im je da ih ne treba šokirati jer sam ja stalno gol po stanu i da se ona odavno navikla na to. Sjeo sam na kauč nasuprot njima i nasipao si sok dok su one pušile i pile kavu. Ima nešto u tome kad starije,zrele žene onako otmjeno drže cigaretu u rukama što me jako na*ali. Tako mi se ku*ac sve više dizao i na kraju je poprimio punu veličinu od 17 cm. Glatko obrijan i nadignut do kraja ukazao im se pred očima. Mama se nasmiješila kad je vidjela kako su ga dvije žene promatrale širom otvorenih

očiju. Počeo sam se lagano igrati s kožicom i natezati je dok su one nastavile s razgovorom i u jednom trenutku sam ga počeo sve brže dr*ati. Na to me jedna od maminih kolegica pitala koliko često drk** i imam li curu. Rekao sam da nemam i da dr**m svaki dan bar 6,7 puta. Ona na to reče kako bi mi htjela pro*ati malo dr**ti ako je to u redu. Rekao sam da može slobono i ona ga je polako primila u ruku. Prvo mi ej dr**la skroz algano pazeći da ne sv**im odmah, a onda sve brže i brže. Toliko me na*alio osjećaj da mi starija teta drka pred mamom i da ću uskoro svr*iti. Teta me gledala u oči i sad mi je skroz divljački dr**a.Sekundu poslje mlaz sperme iz obrijanih jaja štrcnuo je po kauču i tepihu, kao i po tetinoj ruci. Mama joj je dodala maramicu da se obriše,a kad je krenula brisati moj gl*vić mama joj je rekla da pričeka. Ni sam nisam znao što namjerava,kad mi je odjednom prišla,sagnula se i liz*ula sp**mom upraljani glavić. Obratila se svojoj kolegici koja mi je upravo izd**ala: Mmmmmm…Probaj kako finu sper* ima moj sin. Kolegica reče: To je sigurno jer mu ti praviš finu papicu, te se i sama krenula uvjeriti to. Mama je raskopčala haljinu i dvije velike si** izvirile su van. sjela je rkaj mene i rekla mi: Evo ti,papaj malo moje cike da sp**ma bude još finija. Kao mala beba počeo sam dudati njene br**avice,a treća teta prišla je i primila me za k**ac. I ona mmi ga je počela ponovno pu*iti i sad se opet ukrutio. Cuclala mi je gl**ić, pa prešla na jaja, pa opet gl*vić, pa ga je cijelog strpala duboko u grlo. Treća teta skinula je traperice i vidio sam da ne nosi gaćice. Prišla mi je i Rekla da me hoće isp**bati.

Prestao sam pa*ati mamine si*e i privukao tetu k sebi. Uronio sam joj u p**kicu jezikom i nosom. Bilas je tako vlažna,a kli**ris sav nabubrio.Liz*o sam je dok su se mama i druga teta počele međusobno maziti. Drkale su si p**kice i pohotno s eljubile. Odlučio sam da ću ih sve tri izjeb**i,ali prvo sam želio da se one mađusobno pomaze dok ja dr**m i gledam ih. Tako me nap*ljivalo što vidim tri žene u najboljim godinama kako se pohotno je*u pred mojim očima. Sv**io sam u sekundi. Kad su vidjele da opet štrcam pomislile su da više neću imati sp**me za nih i da će me n**aljenost proći. Da bi im dokazao da to nije tako, prišao sam jendoj od teta, primio je za bokove i počeo je nabijati straga u p**u dok joj je mam prišla sprijeda i uvlaila svoju mokru pi*ku u usta. Svr**li smo svi troje,dok je druga teta to sve nadgledala kao prava domina. Trljala se i odjednom je prišla mojom mamici, rekla joj d as e sagne i počela joj pišati po s**ama i licu. Od tog dana bar jendom tjedno nalazimo se s maminim kolegicma i imamo zabavu za četvero koja redovito završava zlatnim tušem.

ispovesti.com

0 komentari