ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

srijeda, 16. studenoga 2016.

ERO*SKA ISPOVEST – GLEDAO SAM FILM SA SESTROM A ONDA…


Trudim se iz petnih žila ne bi li nešto poje*ao ali mi ne ide za rukom. kao i svi moji drugari ponekad se hvalim da sam je*avao tamo neku kod rodbine u Novom Sadu, te neku u Zrenjaninu i tako dalje, ali sve su to izmišljotine i maštarije koje vama priznajem. Svi moji drugari imaju slične priče tako da smo svi pravi je*ači ali niko od nas nije umočio. Prećutno slušamo priče svakog od nas i niko ne pokušava da isteruje istinu.
I onda jednog dana… Bliži se početak nove školske godine, poslednje dane raspusta provodim sa mojim drugarima na bazenu gde intenzivno šmekamo pi*ke glumeći frajere. Kada smo naparili oči i završili bezuspešno sa našim frajerisanjem pošli smo kući. Ispred kuće me je zatekao neki nepoznat automobil subotičke registracije, a u kući gosti. Tetka Ana i tečo Gabi, tatina sestra od ujaka koje sam jedva poznao pošto se nekoliko godina nismo videli. Nakon uobičajenog pozdravljanja tetka je primetila da mi je šorc mokar na šta sam joj ja brzopleto objasnio da sam obukao šorc preko mokrog kupaćeg kostima, tako da je izgledalo kao da sam se upišao. Otišao sam u svoju sobu i sa vrata skinuo i šorc i kupaći, te golišav po plakaru tražio drugi šorc.
U polumraku zbog spuštenih venecijanera jedva sam ga našao i obukao. Podigao sam venecijanere, dnevna svetlost je zapljusnula u sobu a sa kreveta moje sestre su me gledala dva predivna plava oka ispod crne razbarušene kose. -Ćao… – pospano je procedila. -Ćao…- smušeno sam odgovorio razmišljajući koliko je budna i da li je videla moje nudističko šetanje po sobi.
Njene crte lica su mi bile poznate. -Angela, pa to si ti!!! Setio sam se da tetka ima ćerku koju sam davno video i jedva sam je prepoznao. Za večerom sam zaključio rzlog njihove posete. Angela se upisala na fakultet i treba da provedu nekoliko dana koda nas kako bi našli stan i spremili je za studije.
Tad sam je prvi put video kao odraslu devojku i mašta mi je odmah proradila posmatrajući je kao dobru pi*ku spremnu za je*anje, ali vrlo brzo je proradila savest te sam odagnao te nemoralne misli. Pa ona mi je ses*ra! S obzirom na raspored prostorija zaključio sam da će Angela morati da spava u mojoj i sestrinoj sobi koja se još uvek baškarila u Budvi sa svojim dečkom. Krajičkom oka da niko ne vidi sam odmeravao Angelu i shvatio da je neverovatno ljupka, zgodna. Kroz priče sa roditeljima povremeno me je pogledala što je u meni izazivalo nervozu.
Nakon evociranja uspomena iz mladosti i prepričavanja raznih dogodovština matorci su otišli na spavanje a ja i Angela smo ostali da odgledamo film do kraja. Sitni ati su učinili svoje , tako i da su urednici TV programa pustili neki film u kojima je bilo scena sa ero**kim nabojem, što je moje medjunožje propratilo ukrućivanjem koje sam vešto prikrivao TV programom. Pred kraj filma mama je ušla i zatvarajući prozor rekla da idemo spavati pošto se sprema oluja. Bez pogovora smo ustali i krenuli, ja u sobu a Angela u kupatilo.

Spolja je odjekivala grmljavina a munja je obasjavala unutršnjost sobe. Kada se pojavila na ulazu sobe bljesnula je munja i obasjala njeno vitko telo koje je prekrivala belom majičicom na bretele i malim tek vidljivim gaćicama. Zaletela se i uletela kod mene u krevet. – Braco, bojim se….
Tutanj grmljavine prolomio se iz vana, a meni u glavi je odzvanjalo šikljanje krvi po mojim venama. Dodir njenog tek istuširanog hladnog tela dodatno me uzbudio u mojim ga*ama je bilo sve manje mesta a ona se meškoljila i sve više se uvlačila meni u krilo otežavajući mi već nabreklu situaciju. Toliko mi je nabreka da sam počeo osećati bol. Pravdajući se da idem na WC sam iskočio iz kreveta i za tili čas se našao u kupatilu dr*ajući.
Bilo je potrbno dva. Tri put da prošetam kožicu pa da počnem obilno svr**vati. Mlaz hladne vode mi je pomogao da smirim mog nestaška. Vratio sam se u krevet i osetio njen poljubac na mom licu.
-Budalice jedna. tiho je prošaptala i okrenula se. Bio je to običan poljubac ali je meni uneo nemir, nevericu i uzbuđenje. Brzo je utonula u san dok sam se ja borio sa svojim ero*skim mislima i moralnim dilemama.
Probudio me nežni glas Angele. – Ustaj spavalice na pi*anje, vidi koliko ti je nab*ekao! Pogledao sam prema dole i video nab**kle obrise mog ku*ca kroz tesne gaćice. – Ne mrdaj. Skoro zapovednički mi je rekla.
– Sami smo. Sinoć si me zaje*ao, ali sad nećeš batice. Vragolasto je rekla mazeći me po gru*ima. Polako je spustila ruku na moj nabrekli ku*ac i počela ga trljati preko gaćica.
Osetio sam bol jer su gaće bile tesne a on je hteo da eksplodira. Svukla je gaće a ku*ac mi je iskočio kao a je na federima bio. Zacila je sa sebe bade mantil, bila je gola, oči su mi upijali svaki centimetar njenog golog predivno izvajanog tela. Si*e su joj bile ko dve dinje na**ekle a bra**vice su stršile ko dve antene.
Pi*ić je bio obrijan u mali trokutić iznad početka proreza. Srce mi je tuklo ko ludo a nedostajalo mi je kiseonika te sam počeo sve dublje da dišem. -Batice nemoj da se bojiš. – Seko….
-sa strahom sam uspeo da izustim. Jedom rukom me je gnječila ja*a dok je drugom usmeravala ku*ac u svoja usta. Gledao sam sa nevericom, sav u transu, mislio sam da sanjam i onda sam osetio toplinu njenih usana na mom gla*iću. Polako je nestajao u njenim ustima.
Hteo sam da vrištim od sreće i zadovoljstva. Počela se nabijati ustima na tvrdu ku***nu dok su meni hiljade trnaca prožimali čitavo telo. Bio sam pri kraju i jedino što sam uspeo da izustim je bilo; – aaaa……. Ideeeeeee…….

Telo mi se grčilo a iz jaja mi je ko iz vulkana eksplodirala sp**ma direktno sestri u usta. Na moje iznenadjenje ona je bez isputanja primila svu spe**u u svoja ustta i cedila zadnje kapi iz mojih ja**. Grčenje tela me je toliko izbezumilo da sam mislio da ću se onesvestiti. Nakon par sekundi sam osetio olakšanje i tup osećaj u kurcu koji je još uvek stajao uspravno ko obelisk pred belom kućom.
Pred očima su mi se pojavila dva prelepa oka moje seke a zatim jedan dugi vl*žni poljubac. Jezici su nam se isprepletali i osetio sam slankast ukus moje spe**e sa njenih usana. Nisam obraćao pažnju, to je bilo moje prvo iskustvo da mi neko pop**i kurac. Osećao sam se ponosno, muževno, srećno ….
. kako da vam kažem… bio sam u raju.
– J**i svoju seku…. -prošaptala je uzbudjeno. Za sekundu sam bio na njoj, medju njenim nogama, veštim pokretom ruke je usmerila gl*vić na svoju ru*icu. Počeo sam da polako klizim u nju, osećao sam kontrakciju njenih mišića.
Hteo sam da ovaj trenutak večno traje. Ugurao sam joj celog, osetio sam toplinu njene pi*kice i stezanje mišića. Zastao sam za trenutak, da bi bio siguran da ovo što mi se ne dešava nije san. Bio sam budan, bio sam u njoj, prvi put mi je žensaka p**ila, prvi put je moj ku*ac u p**ki, JA prvi put je*em.
Rukom sam počeo mesiti njene tvrde s**e, bra*avice su joj štrčale i na svaki moj dodir je uzdahivala sve jače i jače. Nesvesno sam već počeo da se izvlačim i uvlačim u nju svojim nabreklim ku*cem što je ona prihvatila nabijajući se na njega davajući mi ritam. Počeo sam ponovo da se gubim od sldostrašća, privukla me i počela mi ljubiti ušnu školjku što je u meni probudilo i poslednji uspavani atom tela. Drhtao sam, stenjao, zabijao se u nju.
Ona je dahtala u moje uvo, gurala jezik, grickala ušnu školjku. Mutilo mi se u glavi. Sad…. Sad….
. Sad…. Sad… odzvanjao mi je njen glas u ušima. Ko razjareni bik sam počeo svom silinom i snagom da se zabijam u nju.
– Saaadaaaaaaaaaaaa…………………… vrištala je, zarivajući mi nokte u leđa. Ovo je bio vrhunac. Video sam zvezdice, tup bol u potiljku i onda uz prasak sam izlio spe**u u njenu pi*kicu. Ispuštao sam neartikulisane krike i pokušavao da dod

ispovesti.com

0 komentari