ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

srijeda, 16. studenoga 2016.

ERO*SKA ISPOVEST – MOLIM TE BUDI PAŽLJIV NISAM GA NIKAD PRIMILA U DU*E


Dolazi spremna sam ” bila je poruka koja me probudila tog nedeljnog jutra. Ta poruka bila je od devojke sa kojom se cujem pola godine preko neta. Odma sam nazvao druga da mu trazim novac za put i kljuceve od stana sobzirom da je Ivana bila iz budve a ja iz pg. Kada sam dosao kuci setio sam se njene recenice da voli da p**usi samo obrijane i pre nego sto sam krenuo otisao sam da ga obrijem nadajuci se iako ce biti prvi put da se vidimo da ce makar panuti pu**nje. Kada sam krenuo poslao sam joj poruku da bude spremna za sat ipo i da me ceka na stanici i objasnio joj u kojoj sam odjeci da bi me prepoznala. Kada sam usao u autobus vidio sam da je poluprazan i otisao sam u gornji deo zeleci da na miru razmisljam o susretu koji me ceka. Dok sam putovao razmisljao sam o Ivani jer sve sto sam znao je da je starija od mene 3 godine tj da ima 30 godina da je visoka 170 grudi dobra trojka a za du*e, sobzirom da je znala da je to moj omiljeni deo tela kod zena, je rekla da to sam procenim kada je vidim. Uzbudjenje je bilo veliko jer dugo je trebalo da pristane da se vidimo sobzirom da me nije poznavala. Tokom puta sve vise razmisljajuci o njoj i o nasem susretu k**ac je poceo da bude sve kruci a sobizrom da nisam imao s*x od raskida sa devojkom zelja je bila sve veca. Posto nije bilo nikog u tom delu autobusa izvadio sam ga i polako nadr**vao zeleci da bude spreman za akciju ako dodje do nje. Kada sam stigao na stanicu pozvao sam je:

– Gde si ? pitao sam je.

– ,, Odmah iza tebe” odgovorila je i kada sam se okrenuo ispred mene je stajala veoma lepa devojka crne kose i zelenih ociju. Po njenom osmehu zakljucio sam da je zadovoljna sa onim sta je videla .

– ,,Gde cemo?” pitao sam je.

– ,, Mmmm vidim da si dosao spreman i pod punom opremom svidja mi se to,, rekla je i izbacila du*e jos vise i sa njime mesala po mom nab**eklom ku*cu dok sam ja jednu ruku ubacio u njene farmerke i osetio jednu predivnu glatku i usnu pi**icu koja je vec vla*na bila od uzbudjenja. Drugom rukom uhvatio sam je sa si*u koja je bila veoma cvrsta sa prelepim bra*avicama. Izvadio sam ruku iz njenih farmerica okrenuio je i stavio prst izmedju nasih usana da zajedno olizemo sokove sa njene pi**ice. Nakon toga gurnuo sam je na krevet i polako skidao deo po deo sa nje i spustao se od vrata prema dole sve do njene pi**ice. Ubacio sam prst i poceo da obradjujem njenu unutrasnjost dok sam je li*ao i sisao njene sokove. Uvijala se i uzdisala sve vise i jace kad sam joj ubacio drugi prst. Pocela je da se trese od org**ma a ja nisam prestajao vec poceo da joj lizem an*s spremajuci da joj popunim i tu ru**cu. Ivadio sam prste i prislonio joj da oblize sokove i nakon toga jedan vratio u p**kicu dok je drugi polaku ulazio u njenu g***. Jauknula je i molila da joj gurnem sve dublje i dublje pokusavajuci da se i sama nabije sto vise na mojim prstima. Kada je sv**ila opet je olizala sve sa mojih prstiju i gurnula me u fotelju.

– ,, Vreme je da vidimo sa kakvom opremom raspolazes” rekla je i pocela da otkopcava farmerke i ispred nje je iskocio ku**c oko 20 cm koji je prema korenu sve bio deblji i deblji. ,, Mmmm ovome sam se nadala znas ja sam kao mala volela da jasem konje a znas da konj mora da se pripremi sa jahanje” osmehnula se i spustila usne na glavic i polako pocela da ga sisa.

– ,,Mmmmm mislim da u ovom konju ima potencijala” rekla je i nastavila da pu*i sve vise nabijacjuci glavu na moj ukrucen k**ac koji je sve vise rastao u njenim ustima.

– ,,Mmmm mislim da je konj spreman za jahanje” rekla je i malo pljuvacke stavila na glavic kako bi se lakse nabila na njega.

Uzela ga je i polako dovela do svoje vlazne pi**ice. Prvo se nabila samo na gla*ic i pocela da ga stiska svojom pic**com a ona se spustila skroz udarivsi du**tom o moj j*ja.

– ,,ahhhhhhhhhh moram da ga ukrotim nocas” i pocela se nabijati u ritmu.

Dok je poskakivala sirio sam joj gu**ve kako bi se nabila sto vise na mog konja dok su joj si*e letele u vazduh. Culo se samo njeno uzdisanje i lupnjava mojih j*ja o njenoj pi**ici.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
– ,,mmmmmm aaahhhhh jace jaceee ahhhhhhh” govorila je u trasnu dok sam je sve brze nabijao na mog zdrebca i udarao po njenim gu**vima koji su bili sve crveniji od mojih udaraca.

– ,, tooooo volim divlje konje tooooo ” vikala je sv**vajuci u naletima.

Digao sam je polozio preko naslona fotelje i ona je izbacila du*e tako da je njena pic**ca ,koja je bila skroz crvena i mokra od njenih sokova , bila skroz otvorena da ga primi. ,,ocu da mi pocepas pic**cu” rekla je dok sam ga pripremao za drugu rundu. Uhvatio sam je za kosu povukao prema sebi i laktom joj savio kicmu i jako usao u nju. Poceo sam da je nabijam u ritmu sve brze i brze dok je ona svojim rukama sirila gu**ve.

– ,, jossss josssss ahhhhhh jace jace ne vadi molim te ” vikala je dok sam je nabijao sve jace i jace samarajuci joj d**e sve jace i jace. Izvadio sam ga i odma joj ga strpao u usta da oblize sve oko njega.

– ,,Vreme je da zadovoljimo drugu ru**cu” rekao sam dok sam joj nabijao glavu na moj kur**.

– ,,Molim te budi pazljiv nisam ga nikad primila u du*e” pruzajuci mi ulje da joj podmazem gu**. Dok sam je podmazivao udaraio sam je po du**u sve jace kako bi opustila misice da bih usao sto dublje. Naslonio sam kur** i sjurio se u njeno du*e a ona je od bola pustila suzu i nasmejala se od zadovoljstva.

– ,,Mmmmmmmm je** me jako molim te hocu bolll” poceo sam sve jace i jace da je j**em.

– ,, ah ah ah ah ahhhhh svrs***s mi u usta cujes li ocu u usta aaaaa ubijas me aaaaaa” vikala je dok je sve pucalo medju nama. Zadao sam joj dva jaka uboda i izvadio ga ufatio je za kosu i kleknuo ispod mene i spe**a je pocela da prska po njenoj faci i si**ma uzela ga je i oblizala.

– ,, Mmmmmmm vreme je da se konj malo odmori dok ti i ja ispijemo ono vino”.

Legli smo i poceli da ispijamo vino. U tom trenutku zazvoni mi mobilni i bio je drug koji mi je dao stan rekavsi da ce mu doci majka da pokaze stan jednoj zeni za iznamljivanje.

Izvor: novonovo.club

0 komentari