
SASTOJCI
2 žlice zobenih mekinja
1 žlica pšeničnih mekinja
1 žlica svježeg posnog sira
3 žlice jogurta
2 žlice vruće vode
na vrh noža suhog DI-GO kvasca (može i prašak za pecivo)
1 jaje
sol
PRIPREMA
1.
Zamijesiti tijesto od svih sastojaka i ostaviti da malo odstoji (ja sam ostavila cca 15 min)
2.
Na papir za pečenje izliti smjesu i staviti na 200 stupnjeva peći dok se ne ulovi gore tanka korica.
3.
Izvaditi iz pećnice i na pizzu naslagati sastojke...ja sam stavila gljive, delux šunku i dva lista biljnog sira (nisam više imala svježeg. po dukanu ovo nije baš naj varijanta ;) )
posuti origanom i domaćim pasiranim paradajzom i vratiti peći.
4.
Napucati se do zuba ;)
http://www.coolinarika.com/
0 komentari