ispovesti

zabava

zabava recepti vicevi ispovesti

Dobro Došli

.....

"

srijeda, 2. studenoga 2016.

ERO*SKA ISPOVEST – Milica je 15-godišnja ćerka moje rodjake Goge, razvedene 35-godišnje crnke, koju sam neočekivano po*ucao nakon njenog razvoda


Milica je 15-godišnja ćerka moje rodjake Goge, razvedene 35-godišnje crnke, koju sam neočekivano po*ucao nakon njenog razvoda .

Sve je počelo slučajno, nakon jednog izlaska na piće. Pozvala me da izadjemo da se izjada, a moja žena je i onako otišla na vikend, kao kod svojih,ali sam ja bio siguran da je otišla sa nekim jebačem, ali me za to baš boleo kurac. Nije bio prvi put, a i meni je to odgovaralo.
Ali to je i onako za neku drugu priču…

Ja sam bio njen omiljeni rodjak, 10 godina stariji, kome se redovno poveravala.
Bio sam oženjen, a Goga bi mi povremeno “namestila” neku drugaricu.
Dovezao sam Gogu kući, svratio s njom do stana. Milica je bila za vikend kod oca, a ja i ona
smo popili još par votki u stanu, čavrljajući .
Žalila mi se na sve, na bivšeg muža, život, neke svoje je*ače, koji su je samo iskoristili, u prevodu – samo izje*ali i ostavili. Nije joj bilo jasno, da je ona kao raspuštenica osudjena na takve stvari. Ja sam je , kao podržavao, a u sebi sam mislio, kako bih je i ja vrlo rado
izje*ao, bez obzira što mi je rodjaka.
Jebi ga, bila je sva njonjava, ženstvena kuja, crnka, koja je pričala trista na sat, a svaki njen pokret u meni je raspaljivao prljavu, pe*verznu maštu…
Dok je ona folozofirala, ja sam merkao njeno dobro očuvano telo, a posebno puna usta, maštajući, kako bi bilo dobro da ih sklopi oko moga ku*ca.
Votka je činila svoje, a mi smo se “gadjali” dvosmislenim izjavama, na granici otvorenog udvaranja… i sve tako, dok ona nije odvalila, da je baš šteta što smo rodbina.
“Meni ne smeta…”, rekao sam i samo je privukao k sebi, pokušavajući je poljubiti u usta.
Ona se neuvrljivo otimala, i okretala glavu s stranu, dopuštajući mi da je ljubim po vratu , uhu i obrazima, a njen otpor je bio sve slabiji, a dahtanje sve jače i jače…
A onda me iznenada žestoko zažvalila, gurajući mi svoj slatki jezik u usta, koji sam ja sisao, ljubeći se sa njom kao opčinjen.
“Ne bi ovo trebali raditi…”, pravdala se moja rodjaka, ne mičući moju ruku, koju sam, bezobrazno zavukao u njene helenke, tražeći put do pi*kice.
Sama pomisao da ću je*ati svoju rodjaku, budila je u meni životinjsku strast, jer ipak je to tabu, zabranjeno voće, a kurac je hteo da mi eksplodira. NIsam hteo nežnost, ljubav,samo sirovi se*s i što pre da rodjakicu nateknem na ku*ac. Jedino sam se plašio da se ne predomisli. Možda sam zbog toga preterano žurio.
Uvukao sam ruku u gaćice i tamo naleteo na pravu poplavu iz njene zevnute pice, a ona je samo uzdahnula i počela stenjati kad kad je osetila prst u slinavoj pi*ki.
Uhvatila me preko pantalona za dignuti kurac tvrd ko kamen…sad sam bio siguran da ću je je*ati.
“Skidaj se…!, rekao sam skoro naredjivački. Bez okolišanja se počela skidati i za deset sekundi smo ostali polugoli. Gurnuo sam je na rasklopljeni kauč i legao po njoj, trgajući njene crne mokre ga*ice. Nije se nimalo branila, samo me divljači ljubila, dopuštajući sve što poželim.
Ostala je gola, poluzatvorenih očiju, ukrućenih bradavica i natekle pi*ke…
Nisam znao kud bi pre.Ljubio sam i sisao njene si*e, jednu pa drugu, l*ao ih i davio se njima. Nisu bile velike, ali meni su tad bile najsladje na svetu.Goga se uvijala stenjala i ponovo me hvatala za ku*ac.
Hteo sam iz bliza da vidim njenu pič**cu, pokrivenu urednim crnim dla*icama…Spuštao sam se sve niže, ližući njen pupak, stomak, butine…
Iznenadio sam se kad je počela gurati moju glavu prema njenoj uspaljenoj pi*ki.Uzeo sam njenu
vrelu pi*ku u usta i gurno jezik u nju.
Goga se izdizala,stenjla, vriskala, gurala mi pi*ku u usta, a ja sam samo lizao, lizao, ljubio i jezikom prodirao u nju, što sam dublje mogao. Počela je vrištati i tresti se. Nisam hteo da tako svr*i .
Zbacio sam sve sa sebe, raširio joj noge. Ku*cem sam razmicao njene usmine, osećajući vrelinu pi*ke po glaviću, a onda sam joj dva-tri puta povlačio tvrdu kur*inu po njenoj već otvorenoj pi**. Sama se počela nabijati na k**ac, mazno zastenjala:
“Je*iii mee, molim teee…”
Zakokao sam joj ku*ac jednim potezom – do jaja. Vrisnula je, i još se jače nabila na tvrdu kur*inu, koja je napokon rovarila po vreloj pičketini moje pe*verzne rodjake.

Tu*ao sam je žestoko…na*ijao se u nju i navlačio je divljački na ku*ac, bez pardona, a ona je samo stenjala, dahtala i vrskala svaki put kad je do kraja navučem na ku*ac.
Skolpila je noge oko moga struka i besramno se nabijala na k**ac svog rodjaka ….
Zavrištala je počela svr*avati, dernjajući se kao luda:
“Svr*ićuuuuuuuuuuuuuuu, zabij mi kur*inuuuuuuuuuuuuuuu…!
Osetio sam kako joj pi*kica steže moj ku*ac, a ona se izdiže još jače i nabija na njega.

Zamutilo mi se u glavi, a ku*ac sam zabio svom snagom u svoju Gogu, ku*vu, rodjaku…nije mi padalo na pamet da ga vadim, je*alo mi se hoće li ostati trudna…
Drao sam se i rikao kao stoka,špricajući mlazeve spe*me u pi*ku svoje rodjake, držeći je za struk, da mi se ku*va ne bi slučajno skinula sa ku*ca.
Ona je samo stenjala, primala spe*mu u uspaljenu pi*ku, svesna da je punim…nije se bunila.
Ja sam se divljači zabijao u njenu pi*ku, koja je željno primala moju kur*inu.
Klonula je i zagrlila me. Pi*kica je i dalje stezala i pulsirala oko mog ku*ca. Ćutali smo i teško disali, a onda se ponovo počeli ljubiti.
“Kako si me izje*ao, stoko bezobrazna.”, zadovoljno je rekla moja rodjakica.

Nisam hteo da je povredim, a u sebi sam pomislio: što si tražila to si i dobila d*oljo jedna.
Samo sam joj se nasmešio, još je malo mazio i izvadio svoj umazani ku*ac iz njene izje*ane pi*ke…
Zaspali smo …

Probudilo nas je zvono na vratima…panika…čuo se ključ u bravi, a onda: “zemljo otvori se…
Na vratima sobe pojavila se njena ćerka Milica,gledala nas je otvrenih usta. Ja, kao, njihov rodjak i njena poštena mamica, zajedno u krevetu – sve je bilo jasno. Zalupila je vrata, izašla iz sobe, a onda iz stana.
U momentu smo bili budni. Šta sad, najebali smo ako mala počne da histeriše ili još gore,
ispriča bilo kome.
Goga je paničarila, ne znajući šta da radi, pozvala je na telefon nekoliko puta, a mala je samo odbijala pozive.
I ja sam, priznajem, bio zabrinut – najviše da mala u besu, ne ispriča rodbini i da se ne sazna za ovo, ali kako to rešimo, ni sam nisam imao ideju.
Na kraju se mala javila na telefon, psujući majku, nazivajući je kur*om, kravom, dro*om,ološem…pršatalo od uvreda iz slušalice, a Goga je samo zamuckivala, ne znajući šta da kaže.

Uzeo sam telefon iz Gogine ruke, jer me bezobrazluk te balavice potpuno izveo iz takta.
Nimalo prijatnim tonom, rekao sam joj da prestane da vredja majku, jer ću joj “izvuću uši ko magarcu”, a mala je još besnije počela da sikće:
“Ma možeš da mi li*eš pi*ku perverznjaku matori…da možda nećeš i mene da je*eš, majmune
jedan…debilu odvratni…,pu*i ku*ac kretenu!”, nizala je mala u jednom dahu, bes se osećao u svakoj izgovorenoj uvredi. Spustila je slušalicu.
E, tome se nisam nadao, jer smo do tada ja mala Milica bili u super odnosima. Ja sam joj redovno kupovao čokolade, sitnice,a ona me baš obožavala.
Priznajem, nisam imao rešenje za ovo sranje.
Goga je kukala, ne znajući šta da radi, a ja sam otišao kući, zabrinut da mala ne napravi neku glupost.Bio sam iznenadjen njenim psovkama, jer je ona izgledala tako naivno i slatko.
Goga me zvala sto puta, očajavala, molila da nešto uradim, a ja sam obećavao da će sve biti u redu – lažući i sebe i nju.
Najviše se plašila da će mala da ispriča njenom bivšem mužu, a onda bi tek nastao haos.
Odlučio sam da idem na sve ili ništa.

Pozvao sam Milicu.Telefon je dugo zvonio,mislio sam neće se javiti. Javila se i kratko rekla: “Da? Šta hoćeš – reci!”
Pokušao sam da smirim situaciju, rekao sam da mogu sve da joj objasnim, da sam spreman da učinim sve za nju.Mala je “spustila loptu”, još se malo durila, ali je rekla da neće više da bude s majkom i da ide kod oca. Nagovarao sam je da to ne čini, da porazgovaramo.Koristio sam svoju moć ubedjivanja i njenu naklonost prema meni, sve joj povladjivao…
Na kraju je pristala da se nadjemo za dva sata, blizu stana njenog oca.Javio sam Gogi da ne brine…Ja sam se skockao maksimalno.

Čekala me na Banjici, kod Sportskog centra.Odmah sam primetio da je ljuta, a posebno me iznedadilo, kako se klinka obukla. Nikad je takvu nisam video.
Inače, ona je slatka , crne kose, na mamu, nevidjeno lepog i slatkog lica, a sa svojih 15
godina, delovala je i odraslo i naivno.
Prvi put sam je video u šorcu, golog stomaka, u tesnoj majici. Izgledala je drugačije, nego ikad.Šta li je mala smislila, pitao sam se…
Ušla je u auto, besno me pogledala. Nisam znao, kud bi s njom, niti kako da počnem razgovor.
Nije ni trebalo, počela je ona:
“Vidi, znam da si jebao mamu, nemoj ništa da sereš i tu da mi prodaješ fore…”, odvali mala
Milica, za koju sam ja do tada mislio da je još klinka, koja ne zna ništa.
Ja sm naravno, sve priznao,pravdao se da smo bili pijani, omaklo nam se… i tako…, povladjivao sam maloj popišulji i nervirao se u sebi zbog toga.
Odveo sam je na ručak. Tu se malo opustila. Iznenadio sam se kad je naručila, vino, ali nisam ništa smeo da kažem,je*i ga,mala me imala u šaci.

Nakon nekoliko čaša, sve je bilo drugačije. Milica je počela d se kikoće, da me zaje*ava, kako smo izgledal glupo kad nas je uhvatila, da ona zna da joj se mama “je*e okolo”, da ja
i nisam toliko kriv. Nazdravila mi je i šeretski namignula,iskapila čašu do dna.
Video sam da se napila ko guska, jer je i mene hvatalo,a po glavi su mi se počele vrzmati razne stvari.
Pratio sam je pogledom dok je išla do toaleta,već sam je gledao drugim očima.Imala je tvrdu,
podignutu gu*u, vitke noge, uzak struk, si*e oko trojke…prava mala fufica. Baš me zanimalo jeli već je*ana.
Kad se vratila iz toaleta, na moje zaprepaštenje, zapalila je cigaretu i još mene ponudila.
Nisam hteo ništa da pitam. Iskapio sam dve čaše za redom, a onda se setio kako se jutros drala u slušalicu, kako mogu da joj ližem pi*ku …
Krenuli smo nazad, pitao sam gde će da je vozim, kod Goge ili oca, a ona je odogovorila da ne
može ovako pijana nigde.
“..Pa ,gde onda?, pitao sam.
“Paa, možemo kod tebe, dok me ne popusti malo.”, umilno mi se obratila mala Milica, moja
mala slatka klinkica-rodjakica, a meni se kita počela dizati. Želeo sam da okusim, da probam,
ovu bezobraznu klinku.
Dok je išla ispred mene, namerno je mešala du*etom, znao sam kako bi ovo moglo završiti.
Ušli smo u stan, bio sam uzbudjen kao nikad, alkohol je učinio svoje i kod mene i kod nje.
Bojao sam se da se ne otrezni i predomisli.
Doneo sam još vina i počeli smo neobaveznu priču, kao da se jutros nije ništa desilo. Sedela je ispred mene,u fotelji, raširenih nogu, šteta što je bila u šorcu. Ja sam bez blama, gledao pravo u njenu pi*ku, a onda su nam se pogledi sreli. Samo se nasmešila, izvadila iz torbice džonit i zapalila. Povukla je par dimova i mene ponudila. Odmahnuo sam i pitao, od kada puši travu, jeli normalna.
“Ne seri i ne morališi, moronu jedan matori…pijem, pušim, duvam travu, šta hoćeš ti?
Da nećeš možda da me kažeš mami? E, da i tu*am se od 14-te….jesi li sad zadovoljan?
Da ne bi i ti da me tu*aš, a ? Vi matorci volite piletinu?Ili ti smeta što smo rodbina,a?”

Poludeo sam u trenu. Podigao sam se, za mene je ona sad bila obična mala dro*ica.
Došao sam ispred nje i raskopčao hlače i izvadio već dignuti ku*ac. Uhvatio sam malu Milicu za kosu i gurnuo joj ku*c u lice. Nije se bunila.
Otvorila je usta i bez pardona počela da mi pu*i ku*ac, kao prava pro*titutka.Uživao sam
gledajući kako mala fufa liže moj gla*ić, kako se spušta jezikom do ja*a…Setio sam se izreke “da se današnje klinke satiru od ku*ca” i bilo mi je drago zbog toga.
Ku*ac je poskakivao u njenim sočnim ustima, a ja sam je držao sa kosu i navlačio kao ku*vu.
Hteo sam da je je*em. Izvukao sam ki*u iz njenih usta, uzeo je u naručje,odneo u sobu i bacio na krevet. Kidao sam odeću sa nje i sa sebe, naizmenično. Strgao sam joj šorc i potrgao ga*ice,jednim potezom. Sama je skinula majicu, ostala potpuno gola…pogledala me drsko i slatko i rekla:”Daćeš smi 100 evrića za nove ga*ice…”
“Daću 200… ne brini, mala.”, promumljao sam diveći se njenoj lepoti.
Bila je slatka ko šećer, zgodna, mlada, mirisala je kako samo mlada pi*a može da miriše.
Nisam znao šta bi prvo… Legao sam pored nje, počeo joj ljubiti si*e, tvrde ko kamen, ukrućenih bradavica. Ljubio sam je po vratu, ramenima, kosi, a kad sam je zažvalio, mala me uhvatila za ku*ac i počela ga dr*ati lagano.Nisam mogao da se naljubim tih si*a,usta, mlade ždrebice, lizao sam ih, gutao i grizao, a mala se samo uvijala i stenjala, držeći za kur*unu koja je samo poskakivala u njenoj ručici.
Pomazio sam joj pi*kicu, obrijanu, sa malo dlačica na vrhu. Imala je baš mesnatu picu za svoje godine. Kako je bila vrela, sočna…Spustio sam se do njene medenice , raširio joj
prstima pi*ku i gurnuo jezik u nju, kao sinoć u njenu mamicu, ali ovo je bilo nešto drugo…
Taj miris neću nikad zaboraviti, to je najjači afrodizijak, koji sam mogao osetiti.
Davio sam se njenom pi*om, sokovima koji su lili iz nje, proždirao sam joj pi*ku, bio sam
gladan mlade drolje, koja je samo zavijala i stenjala, nabijajući mi pi*ku u facu.
Počela je glasnije zavijati i stenjati…

Nisam mogao više izdržati. podigao sam joj noge i prislonio ku**c na musavu pi*kicu. Gledao sam kako moj široki glavić, razmiče usmine i nestaje u picinom raju male Milice. Ona je blago kriknula i pogledala prema svojoj pi*i, koja gutala poslednje milimetre moga ku*ca…
Koje uživanje, kakva vrelina, njena pica je bila tako uska i klizava, vrela, ali je bez
problema primala moju ki*u.
Je*ao sam je polako, uživajući u prizoru male nimfe, koja se sama počela nabijati na moju kur*inu.
“Je*i me, rasturi meeee, perve*znjaku jedan…jačeeee…o samo da znaš kako sam dr*ala svoju pi*kicu misleći na tebeee….još pre godinu dana.”
Ovo me raspametilo. Uzeo sam malu ku*vicu za struk i počeo je divljački je*ati. Nabijao sam je na k**ac kao lud, a ona se samo drala i vrisnula svaki put kad se zabijem u nju do ja*a.
Nisam mogao više da se suzdržavam. Imao sam osećaj da orgazam kreće iz malog mozga.
Nabijao sam u ku*ac i slatku pi*kicu male Milice, osećao sam kako je mu*a udaraju po du*etu…
“Takooo , takooo…”, samo je ponavljala i stenjala i podvriskivala mala je**čica, izazivajući me .
Počeo sam nekontrolisano urlikati, nabio sam joj kur*inu svom snagom i počeo svr*avati u
mladu ku***njsku pi*ku moje slatke Milice, moje male rodjake, koja je baš kao i njena mamica,
pi*kicom ste*ala kur*c koji prskao mlezeve spe*me u tu mladu pohotnu pi*ku.
Ona je drhtala, krkljala i sv*avala kao prava iskusna dr*lja, dok se moja nabrekla ku**ina praznila duboko u njoj.
Dahtali smo i tresli se, ali k**ac mi je za divno čudo i dalje bio tvrd. Pokajao sam se što sam je napunio i svr*io joj u pi*kicu, ali je*i ga, sad je bilo kasno…
Povukao sam je na sebe,legla je po meni i namestila mi si*u u usta. Usisavao sam je, lizao, grickao bradvice, jednu pa drugu, nisam mogao stati. Ku*ac je i dalje pulsirao u njoj.
Počela se sama nabijati i mešati na ku*cu, koji je ponovo rovario u njenoj divnoj razjebanoj pi*.Ponovo sam uživao , gledajući kako je ta mlada pi*ka, nategnuta oko moje k**e i kako ga prima bez blama. Niz ku*ac se slivala pomešana sp*rma i mirisni afrodizijak mla*e pi*ke, koji je ponovo budio životinju u meni.
Držao sam je za tvrdu gu*u i je*ao kao lud, gledajući kako poskakuju njene mlade si*e, svaki put kad se sama nabije na moju kvrgavu kur*inu.
“Samo da znaš,…dva put sam svr*ila…. do sad sam se tu**laa sa trojicom tipova i niko me nije ovako dobro je*baooo…”,gugutala je mala fufica i ponovo počela strenjati i mešati i nabijati se na ku*ac.
Okrenuo sam je z*uza u navlačio na ku*ac, držeći je struk, gledajući njenu slinavu pi*u, koje
se nisam mogao zasititi. Lupao sam je po tvrdom du*etu, malo, pa sve jače, a ona je samo
vriskala i uživala.Je*ao sam je tako par minuta, a onda je ponovo okrenuo na ledja, savio joj
noge do njenih ramena, diveći se ponovo njenoj mladoj pi*i, koja je iskočila izmedju njenih nogu, onako jebana, umazana spe*mom i pomalo otvorena.
O kako sam je ponovo počeo je*ati, osećajući svaki milimetar njene vrele pi*e, koju je ona razmakla svjim prstićima, gledajući i sama kako joj se moja kur*ina svaki put zabija, šireći pi*ku.
“Joj, matori kretenuuu, kako me tu*aš, kako mi je lepooo, kakooo je dobrooo…kako mi puniš pi*kicuuu…ajde jačee…molim teee, svr*ićuu, joooooj meniiii….”, jecala je mala Milica,
svr*avajući dok sam je je*ao svom snagom i sam se derući, kao budala. Ponovo mi se pomutio mozak, kad je krenula sp**ma u pi*ku moje male je*ulje.Špricao sam u nju, praznio se kao
konj u mladu ždrebicu, dok je ona cičala i nabijala se na ku*ac cedeći onim svojim prstenom na pici, zadnje kapi spe*me iz mene…
Dok smo ležali na kreveti, gledao sam malu fufu, kojoj su oči sijale od sreće. Malo sam je šljapao po gu*i, dok se ona kikotala, a iz zevnute slatke pice, curila je spe*ma …
Ku*ac mi se ponovo budio, ali sam počeo da brinem da nije ostala trudna.

“Ajde matori, daj lovu za ga*ice i za neke tablete da ne “zakevim”.
Dao sam joj 200 evra, odvezao je do stana gde joj živi otac. Gogi sam javio da ne brine, da sam sve sredio. Htela je da dodje d mene, ali sam joj rekao, da nema smisla, ipak smo rodbina.
Mirisao sam prste koji su bili i pici male Milice i osećao kako mi se ku*ac ponovo diže.

komicnistatusi.rs

0 komentari